in afar de poper nu putea da cu nimic altceva din cauza ierbii..Tavi scrie:Atunci era momentu sa schimbi rapid nalucaDjBeju scrie:Eu am patit ca in momentul in care am inceput sa "popperesc" sa determin exemplarele mici sa rapeasca.Nu au atacat popperul insa au inceput sa faca ravagii printre pestisorii prezenti in zona.
Stiuca=lingura sau vobler???????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
be smart be silent be deadly.....
-
- senior
-
- veteran
-
- veteran
Dar de ce culoarea trebuie sa fie idetica cu peshtishorii prada?!...poate chiar asta e ideea, sa isa din tipar!Cucu Ionel scrie:Din moment ce au inceput atacurile la pestisorii din zona iar popper-ul tau era neatins trebuia sa vezi unde-ai gresit,poate modul de tractiune,poate culoarea popperului nu era cat de cat identica cu pestisorii prada ...

-
- veteran
- edi_curiosul
- veteran
la ce se prinde mai bine
Eu cred ca e important in ce apa pescuiesti si la ce adancime. Lacurile sau incintele inchise au alte reguli fata de raurile mari sau delta. In delta oscilanta e cam sefa, si e si pacat sa rupi voblere Rapala de 30 de ron si nici alea Yo-zuri sau Salmo nu sunt ieftine, cand o oscilanta jucata bine nu prea da gres, si vorba aia, e tabla.
Pe de alta parte, ardelean fiind sunt pasionat de voblere si am prins stiuca si la Salmo Hornet Black Tiger de 3,5 floating deci... Modele bune de voblere sunt Salmo minow, Rapala origal floater, Pike-urile (imitatiile de stiuca), Sliderul de la Salmo (jerkurile in general). Atentie la culoare (cat mai aproape de natural in apa limpede) Fir intins!
Pe de alta parte, ardelean fiind sunt pasionat de voblere si am prins stiuca si la Salmo Hornet Black Tiger de 3,5 floating deci... Modele bune de voblere sunt Salmo minow, Rapala origal floater, Pike-urile (imitatiile de stiuca), Sliderul de la Salmo (jerkurile in general). Atentie la culoare (cat mai aproape de natural in apa limpede) Fir intins!
100% de acord cu tine,peste sa fie in apa si bulanul de a fi atras de naluca ta.Calone scrie:nustiu daca un ft face diferenta , dar dupa ceva vreme petrecuta pe apa as putea spune ceea ce face diferenta ....
omul potrivit plasat in locul potrivit la momentul potrivit
asta e diferenta
aaaa.
si bulanul ... era sa uit

Michael va recomanda Regulamentul forumului