Stiuca=lingura sau vobler???????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Multumesc! Asa ma gandeam si eu ...Dar vorba ceea , nu pierzi nimic daca intrebi!empthy_cluster scrie:am luat sambata si duminica, daca nu rapeste, parerea mea este ca nu are rost sa incerci la poper, de rapit dupa parerea mea nu treb. sa fie doar in pelicula superioara a apei, potzi incerca si daca vezi improscari, daca nu nu are rost, baga oscilanta sau shaduri mari, voblere etc.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
In cazul asta, trebuie prezentata imediat in locurile unde au avut loc atacurile o alta naluca, cu evolutie mai profunda, sa zicem o oscilanta. De dorit sa o ai pe o alta lanseta, pregatita, pentru ca timpul de reactie sa fie cat mai mic.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
[quote="Stefan Tudose"]In cazul asta, trebuie prezentata imediat in locurile unde au avut loc atacurile o alta naluca, cu evolutie mai profunda, sa zicem o oscilanta. De dorit sa o ai pe o alta lanseta, pregatita, pentru ca timpul de reactie sa fie cat mai mic.[/quote]
Pai v-am spus acu un an schema asta , greu va prindeti mai he!he!
Fir Intins !!!
Pai v-am spus acu un an schema asta , greu va prindeti mai he!he!
Fir Intins !!!
- Stefan Tudose
- Moderator
Americanii folosesc de ani de zile strategia asta. Naluca aruncata la bataie, fie ca este plastic, vobler sau jigspoon, o numesc 'deal closer'.
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
[quote="Stefan Tudose"]Americanii folosesc de ani de zile strategia asta. Naluca aruncata la bataie, fie ca este plastic, vobler sau jigspoon, o numesc 'deal closer'.[/quote]
Nu am stiut . Acu vreu an jumate m-am prins ca daca incalzesti putin zona cu un popper sau walker si dupa aia bagi un minow , ai atac mai des , si deci captura , da tre sa ai batu pregatit .
Fir Intins!!!
Nu am stiut . Acu vreu an jumate m-am prins ca daca incalzesti putin zona cu un popper sau walker si dupa aia bagi un minow , ai atac mai des , si deci captura , da tre sa ai batu pregatit .
Fir Intins!!!