Stiuca=lingura sau vobler???????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
cred ca mai mult tine de cat de bine cunosti evolutia nalucii,de cat de bine stapanesti tehnica,si nu in ultimul rand de cata incredere ai in naluca!pe langa astea trebuie tinut cont de apa in care pescuiesti si de "cerintele"si "asteptarile" stiucii. e primul mesaj postat de mine pe acest forum,asa ca va rog nu dati cu paru'!
va salut pe toti si respectele mele!

In ultimul timp conditziile in care dau eu s-au modificat: buruieni pe toata suprafatza apei, deci e greu de trecut sub ele cu o naluca. Asa ca am adaptat niste linguri foarte usoare: le-am inlocuit ancora cu un carlig offset Gamakatsu pe care-am atasat un silicon Fin's de 4" de la LUNKER legat weedless.
Merge excelent!
Cade usor printre plante iar reflexiile lingurii combinate cu evolutzia siliconului sunt mortale. De regula prind la prima aruncare in fiecare loc, dupa care ma mut!!! Ideea-i ca odata ce stiuca sau bass-ul au inhalat-o, sa asteptzi vreo doua secunde inainte de a intzepa. Riguirea weedless pt a fi eficienta trebuie sa aiba aceasta intarziere in intzepare, altfel are o rata mai mare a rateurilor.
E o solutzie foarte buna alaturi de anumite naluci de suprafatza in conditzii cu ape invadate de ierburi!
Merge excelent!
Cade usor printre plante iar reflexiile lingurii combinate cu evolutzia siliconului sunt mortale. De regula prind la prima aruncare in fiecare loc, dupa care ma mut!!! Ideea-i ca odata ce stiuca sau bass-ul au inhalat-o, sa asteptzi vreo doua secunde inainte de a intzepa. Riguirea weedless pt a fi eficienta trebuie sa aiba aceasta intarziere in intzepare, altfel are o rata mai mare a rateurilor.
E o solutzie foarte buna alaturi de anumite naluci de suprafatza in conditzii cu ape invadate de ierburi!
ora 6-lingura;ora7-slider;ora 8-popper;ora 9-oscilanta de Cupru;ora10-smintina cu brinza;ora 11-rotativa Mepps Xd argint nr 3;ora 12-cascaval pane;ora 13 -streamere;ora 14 -o bere ca e cald afara;ora 15-oscilanta de zinc;ora 16-ar merge un pestisor viu ...da nu cadreaza;ora 17-salmo minnow 9 cm dace float;ora 18-friptura la gratar ca vine noaptea;ora 19-rotativa mepps xd argint nr 2;ora 20-ii dai o japca profesionista ca vorba aia trebuie sa duci un peste la copilash acasa.vedeti ce simplu este?
Nu sunt de acord, nici intr-un caz ora 20 la japca!!!........poate 22, cand se mai linistesc apelejonah scrie:ora 6-lingura;ora7-slider;ora 8-popper;ora 9-oscilanta de Cupru;ora10-smintina cu brinza;ora 11-rotativa Mepps Xd argint nr 3;ora 12-cascaval pane;ora 13 -streamere;ora 14 -o bere ca e cald afara;ora 15-oscilanta de zinc;ora 16-ar merge un pestisor viu ...da nu cadreaza;ora 17-salmo minnow 9 cm dace float;ora 18-friptura la gratar ca vine noaptea;ora 19-rotativa mepps xd argint nr 2;ora 20-ii dai o japca profesionista ca vorba aia trebuie sa duci un peste la copilash acasa.vedeti ce simplu este?

...asta e si parerea mea despre topic, fara a citi decat titlul!