Stiuca=lingura sau vobler???????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- georgel_spin
- utilizator constant
- georgel_spin
- utilizator constant
daca tot am ajuns la modele si dimensiuni de naluci,a mai folosit cineva in ultimul timp oscilante tip "heintz"?eu am avut o surpriza foarte placuta la folosirea lor pe o balta adanca de pana la 3,5m unde stiucile vanau pe mijlocul baltii aproape de fund ascunse in vegetatia cazuta.am folosit o oscilanta DAM heintz de 21g!pe o parte nichel si pe cealalta aurie.din cate am vazut acum balzer produce acest model.si am avut rezultate foarte bune in situatii in care dollinger-ul,flamingo,delta,piscotul nu au obtinut nici un atac!e advarat ca rezultatele astea le-am avut pe balti inguste si adanci,coturi taiate din rau.
Lingura sau ...
Pe lacurile din jurul Bucurestiului dau mai mult cu voblere si in special cu fisherman series rad shad de la Cabela's sau a doua serie nature 3d de la DAM , in delta folosesc majoritar lingura si atunci cand merge dau numai cu paleasca .
Numai bine...
Numai bine...
am luat cel mai bine stiuca pe rau la shad alb cu spate negru jucate zig-zag dar numa "creioane" in max 1kg, pe balti folosesc piscot efzet,meps aglia long 2-3 si vobler de 4lei din piata ( tot spate negru cu corp alb) cu bune rezultate
acuma depinde de fiecare pescar ce are in "arsenal" uni au prins si la streamere sau montura cu peste mort s.a.m.d. nui o regula in prinsul cu naluci a stiucii dupa opinia mea
acuma depinde de fiecare pescar ce are in "arsenal" uni au prins si la streamere sau montura cu peste mort s.a.m.d. nui o regula in prinsul cu naluci a stiucii dupa opinia mea
- MARIUS POPA
- veteran
imi rezer5v si eu dreptul sa adaog citeva cuvinte laa cest topic!am luat la rotativa dam effzet( am scris bine?)nr 3 si 2, paleta rosie reflectorizanta si intradevar , nu depinde , de multe ori, de ceea ce ai in dotare, ci si de activitatea lor!la rotative maps aglia, nu ma steptam insa , nu sti niciodata( acuma stiu)!presiunea atmosferica deasemenea e un factor important, perioada, locul unde pescuiesti.
ce am observat la atacul stiuci dupa ceo intepi faptul ca ezita citeva momente apoi incepe sa te remorcheze, ai grija la luminarile pe care le executa, in rest mult noroc!
fir intins!

ce am observat la atacul stiuci dupa ceo intepi faptul ca ezita citeva momente apoi incepe sa te remorcheze, ai grija la luminarile pe care le executa, in rest mult noroc!
fir intins!