Nu am biroul atat de mare sa pot da la casting, ca am inteles ca se arunca la distante mult prea mari. Tre' stadion...razvan m. scrie:Concluziile aste sunt cam... din birou.)

Din pacate patesc ce zic mai sus pescuind la jerk. Tot in birou, desigur...

Nici eu n-am dat importanta ingropatului spirelor, pana n-a trebuit sa bag la un moment dat brisca in fir, sa-mi pot elibera mulineta. Pe urma am fost mai atent, mai ales ca gasesc greu fire sa tina la tavaleala aia. E drept, povestesc despre naluci grele. Peste 50, pana pe la 115 grame. Cand ai terminat de recuperat smucind prin apa una din asta, sa vezi cum face firul pe aruncarea urmatoare... Pleaca numai cu sughituri... De aia mai tre' sa ating uneori si setarea mulinetei. Diferentele de greutate sunt mari, si daca n-as face-o, m-as trezi ca tamburul meu o ia inaintea firului. Impulsul initial pe care il suporta tamburul cand te infigi in 100 de grame de naluca difera foarte tare de cel al uneia de 20-25 de grame, de exemplu...
La crank am pescuit ocazional cu scule diverse, care cum le-am prins de pe la amici, sa le incerc. Nu mi-am luat "trusou" propriu. De asta nici nu pot sa zic ca m-am obisnuit cu vreunul. Hai sa zicem ca inca mai am de explorat pana voi ajunge sa inteleg si sa gust farmecul ascuns al casting-ului...
Daca m-o prinde vreodata cheful...