Sorin scrie:SF ....
Tu dai direct verdicte la ceva ce nu te pricepi .....asta e ideea ....in plus , ce nu pricepi clasifici drept fite .....na , un model mental atragator pentru multi si direct proportional cu ignoranta in cele mai multe cazuri
naspa pentru tine e ca poate pe undeva ai dreptate dar ti-ai ales ca target chiar pe unu care nu are leg cu subiectul fite , .....stii tu cum e cu exceptia ....
si te stradui din rasputeri sa demonstrazi ceva ce doar ti crezi ...apostoli , fite , manusi ...bla bla bla
ai petrecute prea putine ore pe apa , luandu-ti ....ui in pescuit ....si asta se simte ...de acolo unii vorbesc despre pescuit si altii despre ce cred ei ....intelegi ?
asa ca te-am intrebat direct de ce crezi ca si altii la pescuitul LA JIG dau tot cu baitcast .....
ca si la salau si la bass vorbim aici DE JIG , da ? ...deci de ce crezi tu ? ca si ei daca s-ar lua dupa judecata ta ar trebui sa arunce dreacu scilele de bc , si sa dea la spinning , ca au mai multa frana....
asta de dragul discutiei , daca doresti
daca nu
case closed
a si inca ceva ...confunzi marimea nalucii cu portanta ei ....si rezistenta la recuperare cu greutatea ei ....
da na daca pentru tine cea mai importanta la o mulineta e frana ....e si firesc pe undeva
Inca nu ai reusit sa zici chiar nimic din vasta ta experienta despre puterea necesara la salau din barca la jig , da, intradevar , ma intrebi pe mine de ce dau altii la bass asa , probabil pentru ca unii dau asa hop si tu .
Ore pe apa ....

Sorin, pe vremea cand tu iti scriai frustrarile la reviste , intreband pe la AVP cum sa prinzi avat pe lac , ca era frustrant sa-i vezi sarind si tu nu reuseai nici unu , ei bine , eu aveam suficiente ore la activ

Nu ai nimerit-o nici cu greutatea nalucilor si portanta , la urma urmei eu am vreo 60 de specii la activ , ii mai divers decat poti sa vezi asa la o prima vedere , si arsenalu ii mai divers decat a unui spinner de apa dulce , macar asta ar trebui sa-ti dea de gandit

Fitze , nefitze , mishto sau nu , deocamdata argumentele tale is "de ce dau oare aia multi si prosti la bass la jig ?" , zau daca stiu de ce naiba mai pomenesti de portanta nalucii