Spinning pe timp ploios - intrebari ....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Spinning pe timp ploios - intrebari ....
Spinning pe timp de ploaie ,tunete si fulgere.... cine ce lanseta foloseste ? ca cele din carbon nu sunt deloc indicate ...
- kingofbeasts
- veteran
Corect NU MERITA ,dar problema e ca unii pesti vizati de mine , tocmai atunci se "arata" si inainte si in timpul furtunii , indiferent de naluca ataca tot ce e in preajma ... cand se termina balamucul ,dispar si ei in adancuri si pot astepta urmatoarea furtuna ....old_radu scrie:...am aceiasi pareresir.JONES scrie:....no fishing in middle of tunderstorm.
...nu cred ca merita sa riscati

se pare ca a aparut o noua specie: thunderfishkzoli scrie:
Corect NU MERITA ,dar problema e ca unii pesti vizati de mine , tocmai atunci se "arata" si inainte si in timpul furtunii , indiferent de naluca ataca tot ce e in preajma ... cand se termina balamucul ,dispar si ei in adancuri si pot astepta urmatoarea furtuna ....cu apele aceste mari s-au reorientat si ei , pe alte momeli si nu mai vor artificiale ....cel putin in locuri pe unde caut eu ...

Zuckala scrie:
se pare ca a aparut o noua specie: thunderfish
Specia nu e noua

Pot sa fac mii de lansari ,sa scap de zeci de voblere prin busteni ,fara sa vad un peste ... si cand vine ploaia apar si " ei " una dupa alta , cu mic cu mare .... si nu vreau sa " fortzez nota cu cel de sus" ...ca poate expira contractul .....

Cunosc un caz unde s-a traznit intr-o lanseta culcata in iarba si din lanseta s-a format o peruca ... noroc ca proprietarul era in masina la 50 m .... sunt statistic ,dar n-as vrea sa aflu pe pielea mea ...Zuckala scrie:ma intreb, cati dintre voi sunteti fumatori? Parerea mea e ca mai repede va imbolnaviti si muriti din cauza fumatului decat trazniti

- kingofbeasts
- veteran
imi mentin parerea ca se poate pescui. o conditie necesara e sa ai incaltaminte izolatoare din punct de vedere electric.
curentul are prostul obicei de a se scurge in pamant si intotdeauna alege calea cea mai scurta. daca contactul cu pamantul si cu lanseta se face prin intermediul unor izolatori din punct de vedere electric riscul de electrocutare (si implicit de a fi trasnit) e minim sau aproape zero .
o alta conditie e sa nu stai in camp deschis si sa ai in preajma obiecte mult mai inalte (de preferinta cel putin duble ca inaltime si tot de preferinta bune conducatoare electric in contact direct cu solul).

curentul are prostul obicei de a se scurge in pamant si intotdeauna alege calea cea mai scurta. daca contactul cu pamantul si cu lanseta se face prin intermediul unor izolatori din punct de vedere electric riscul de electrocutare (si implicit de a fi trasnit) e minim sau aproape zero .
o alta conditie e sa nu stai in camp deschis si sa ai in preajma obiecte mult mai inalte (de preferinta cel putin duble ca inaltime si tot de preferinta bune conducatoare electric in contact direct cu solul).