Spinning pe timp ploios - intrebari ....

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 04 Aug 2010, 19:45

SF scrie: Ce sanse am daca stau la vreo 10 m de el in dreapta sau stanga ? Sa las pt. mai multa siguranta si rucsacu , plus mobil si camera foto pe langa el ?
nu sta la mai mult de 10 metri de colegul de pescuit si nu lasa camera de filmat din mina . de fapt tu nici nu trebuie sa pescuiesti trebuie sa stai cu aparatul pregatit sa filmezi cum trazneste in bete si sa notezi ordinea traznetelor si care bete au fost preferate (mai lungi mai scurte cu mai mult carbon tinute in mina sau la 63grade fata de orizont si 23 minute fata de steaua polara etc) dupa aceasta sau simultan tre sa masori intensitatea voltajului in amperi per litru si tot o data sa reti care este influenta benefica a fulgerului in cresterea si inmultirea viermilor de matase pe lumina de intensitate medie . stiu ca sfaturile mele sunt tardive pt ca esti la peste dar poti folosi toate aceste indicatii cu proxima ocazie . te rugam sa ne spui si ce poame ai cumparat ca sa ne dam seama daca filmarea facuta este un fals real sau o realitate falsa. in urma vizionarii in grup pe forum a acestui documentar vom trage concluzia ca fulgeru albastru genereaza pixeli albastri sau nu?

:datz: :datz: :datz: s-a ticnit lupul ??? :help: :help: :help:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Aug 2010, 01:57

MARIUS POPA scrie: asteptam rezultatele.
Mda , singurele fulgere si tunete au iesit din gura mea , mai intai , si dupa aia a lui colegu :lol:

Vremea s-o stins , chiar o iesit soarele , deci canci pericol !

Am inceput sa prind niste pesti , o specie de macrou sau asa ceva , si vedeam baracudele cum ii inhatau pe recuperare ! Dilau de mine nu avea echipament heavy si nici naluci , ori bestiile atacau pesti de 30 cm , care la randu lor intrau la jiguri de 80 grame ! Asta avea cu ce da , insa nu avea trasaturi ( v-am mai zis ca alea alea cu frenezia alimentara la baracuda care apuca orice cind se hraneste in banc ii o gogoasa :) ) , nici nu ma miram , prost peste baracuda , da numa citeodata !
La un moment dat una mare rau imi inghite aproape de tot pestisoru care intrase la jig , si se tinea de el . Cum il avea in bot si nu voia sa-l scape nu se zbatea , asa ca o pompam incet cu frana slabita , vedeam faza ca pe National Geografic .......ce sa mai zic , o rateaza asta de doua ori la mincioc :twisted: :twisted: , si era mare rau :twisted: , la a treia incercare deschide falcile si pleaca , io recuperez un macrou franjuri ! Fulgere si trasnete , ar fi fost cea mai faina pe anu asta , posibil cea mai mare a mea !

http://picasaweb.google.es/petre234/Ggg ... 9304014130

Dupa ce s-au linistit cumetrele , am reusit sa scot si intregi :)
http://picasaweb.google.es/petre234/Ggg ... 5435634082

Asta al meu coleg , nimic pana atunci ! Se face de noapte , pleaca soarele , el insista cu un Gunz copiat de Caperlan dupa celebru Gunz facut de Tailwalk ! Am avut rezultate la cumetre cu el , si deci era de incredere ! In scurt timp are trasatura in mijlocu apei , vine in mal coborand in viteza si ii taie textilu de 40 lb in piatra ! Pleaca cu leaderu de 60 lb , si evident cu naluca ! Comportament de snapper ! Fulegere si trasnete la greu , multe direct in ruseste ( ii rus , de sub Urali , un fel de cazac ) ! Se repede la trusa ca un uliu si in doua secunde are fata de porumbel plouat ! Alta serie de fulegere si trasnete ! De ce ! Pentru ca nu avea decat acel Gunz , nu o pus dublura :lol: !

Io nu aveam deloc cu mine , eram cu echipamentu subtire , da am avut ideea mai prin primavara sa cumpar niste Rapala Glidin Rap , aveam unu , il montez , lansez , ma apuc sa strang trusa ca amicu deja o stransese si urma sa o taiem , coboara naluca , incep sa lucrez si simt o trasatura timida , care se transforma intr-o plecare bestiala , mai bine zis venire , ca venea catre mal ca nebunu , in timp ce cobora cautand piatra ! Pin la urma ma fac cu snapperu

http://picasaweb.google.es/petre234/Ggg ... 1099011122

De-l rata si pe asta la mincioc , cred ca fulgeram si trasneam si al ora asta :lol:

Cam asa cu furtuna pe ziua de azi :)

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 05 Aug 2010, 04:49

Phiiiii ...cit e de mareeeeee....Exceptional.....Bravo.....Felicitari...

cristinel33
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de cristinel33 » 05 Aug 2010, 09:46

bravos :shock: ... de nota 10.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 05 Aug 2010, 10:07

ar trebui sters mesajul lui SF
e offtopic, aici se discuta de timp ploios, deci nu se pune :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 05 Aug 2010, 10:21

Ce peste e asta care apare in poza de mai jos ?

http://lh6.ggpht.com/_gnj2CLnQBfc/TETo_ ... C04769.JPG

Sint curios pentru ca am prins si eu unul in concediu dar habar-n-am avut ce e ?
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 05 Aug 2010, 11:20

Razvan , ii asta de aici

http://en.wikipedia.org/wiki/Greater_amberjack

Bun peste :wink:

Scrie răspuns