Somnul la artificiale

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dumanelutu
senior
senior

Mesaj de dumanelutu » 05 Mai 2011, 17:16

alooooooooooo

stie cineva daca power pro 30 lb 150 yards incape pe un tambur de zauber 3000 :wallbash:

paultinichigiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paultinichigiu » 01 Iun 2011, 15:49

Am cautat somnul un an intreg. Degeaba. 2010 a fost criminal: 3 prieteni profesionisti in ale spiningului m-au "tolerat" ca mus, au luat de s-au plictisit, eu i-am copiat fara succes, dar bucurandu-ma ca ei prind (deci ca peste exista, metoda exista, doar prostu' tre' sa se dastepte:) ). Si credeti-ma, n-am avut incredere in nimic anume, deci am dat cu rotative, crocodili de 20cm, yozuri-uri, rapele, pitzule, orice. Mi-e clar ca statistic fiecare nauca a avut acelasi numar de ore fara oxigen. Si-a picat primul somn in 2011 de ziua copilului la CNR8 tarat de pe mal in curent, pe fund, cu joc usor doar din varf. acu ... eu mi-s programator, deci statistica il premiaza pe rapala. sa vedem cine-o iesi pe locul 2 :)

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 01 Iun 2011, 18:01

Bah ma leshi? Berea cand o dai? :lol:

paultinichigiu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de paultinichigiu » 01 Iun 2011, 18:03

dan bobei scrie:Bah ma leshi? Berea cand o dai? :lol:
nu ma provoca sa vorbesc despre segmente, parti, elemente componente, bucati, slices ... :) ... dar o dau cu drag tura viitoare, cat de curand! o meritati

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Iul 2011, 11:52

charly 33 scrie:A observat cineva daca folosirea unei lanterne mai puternice influenteaza in bine sau in rau pescuitul la somn ?
drept e ca replica asta vine cu ceva luni intarziere dar, daca pui lumina de la lanterna pe apa poti sa pleci acasa. lumina rosie nu pare sa-i influenteze prea mult . de fapt de lumina ai nevoie doar cand schimbi naluca sau cand faci noduri . 8) :wink:
totusi daca insisti si pui lumina pe apa poti avea rezultate bune la capitolul carne in frigider (asta daca sperii pestii cuiva care se straduie vreo 2 ore sa ajunga in locul ala de pescuit fara sa fie depistat de catre locuitorii din adancuri):twisted: :twisted:

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 02 Iul 2011, 11:58

ps. s-a tot vorbit de echipament = bat+mulineta+fir
recomand atentie la chestiunile marunte care conteaza cel mai mult la somn : agrafe,varteje, inele despicate, strune , trilinguri pe woblere si alte chestii marunte si aparent nesemnificative care fac diferenta intre poze si injuraturi. :wink: :wink: 8)
ps2. oricum , vorba unui prieten , "intotdeauna se va gasi o veriga slaba in echipamentul de pescuit si aia va ceda cand iti e lumea ma draga si inima mai oxigenata" :lol: :lol: :lol:

dumi_id
veteran
veteran

Mesaj de dumi_id » 02 Iul 2011, 15:34

Da macar atunci nu mai poate fi vorba de stop cardiac....la cata adrenalina o sa curga in vene :)

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 04 Iul 2011, 14:50

intrebare pt cei care urmaresc somnul la spinning :
ati observat schimbari in meniul mustaciosului in functie de anotimp ? impresia mea din constatarile de pana acum e ca vrea un fel de vibratii vara si un alt fel toamna. :roll: :?: si parca si marimea voblerelor difera (vara mai mici, toamna mai mari :shock: )

SzylaRd
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de SzylaRd » 04 Iul 2011, 15:16

Io urmaresc somnul la spinn, dar inca nam avut ocazia sa il si prind...
Daca Nu Stii Ce Cauti, Atunci Nu Mai Cauta!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 04 Iul 2011, 17:02

SzylaRd scrie:Io urmaresc somnul la spinn, dar inca nam avut ocazia sa il si prind...
Insista, insisita si iarasi insista :wink:

Scrie răspuns