Somnul la artificiale
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- dumanelutu
- senior
- dumanelutu
- senior
nu stiu ce capacitate au 3000-urile de la ryobi dar eu de exemplu pe un daiwa 3500 am pus o rola de PP de 65 si inca ar mai incapea vreo 15-20 de metri cu siguranta ... pe un alt daiwa de 3000 am pus cred ca vreo 60 de metri de mono de vreo 0.25 plus o rola de Spiderwire de 15lb ...
cred ca poti sa mergi linistit chiar si cu ala de 30lb pe un 3000 ... eventual cineva care foloseste poate sa iti zica mai multe ...
cred ca poti sa mergi linistit chiar si cu ala de 30lb pe un 3000 ... eventual cineva care foloseste poate sa iti zica mai multe ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- dumanelutu
- senior
daca te duci strict la somn eu as opta pentru ceva mai gros mai ales daca pescuiesti de pe mal ... daca vrei sa dai la avat cu voblere atunci un 15lb e arhisuficient ...dumanelutu scrie:asta sper si eu, pentru ca nu sunt sigur ca sufixu 25 lb face fata la vobler pe dunare
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
- dumanelutu
- senior
Re: lanterna
Vede nu vede, cert e ca nu place lumina intensa se fereste de el ca de foc ... nu degeaba se cauta in noptile intunecoase si in zone umbrite mai ales la spinn.... Sunt anumite locuri si perioade cand nu intereseaza nici zgomotul nici lanterna, insa acestea sunt foarte rare si greu de localizat... daca vreti sa folositi lumina incercati rosie sau verde eventual alba cu intensitate slaba... oricum "zgomotul" este mult mai important decat lumina, o creanga rupta sub talpa piciorului sau o vasla lovinduse de barca compromite locul respectiv pentru ore bune ... sau daca e hrana din belsug nu mai revine...stradic scrie:somnu nu prea vede