Salaul la twister

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 16 Iul 2006, 18:32

azi am fost din nou acolo.... nu s-a mai aratat, imi jurasem ca-l ridic (imi luasem si minciocu).
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

alex_a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex_a » 05 Oct 2006, 20:39

Iertati-ma ca ma bag si eu in discutie dar am si eu o intrebare: a prins careva salau la MICROVOBLER?
Va intreb acest lucru deoarece pe balti in care predomina strapii am prins de cele mai multe ori mult mai bine la microvobler decat la twistere si decat cei ce pescuiau cu pestisor viu.
Am pescuit de fiecare data cu voblere Dady (sper sa nu fiu acuzat ca fac reclama) si de cele mai multe ori am avut rezultate cand cei cu twistere sau fixistii somau.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 06 Oct 2006, 09:01

alex_a scrie:Iertati-ma ca ma bag si eu in discutie dar am si eu o intrebare: a prins careva salau la MICROVOBLER?
Va intreb acest lucru deoarece pe balti in care predomina strapii am prins de cele mai multe ori mult mai bine la microvobler decat la twistere si decat cei ce pescuiau cu pestisor viu.
Am pescuit de fiecare data cu voblere Dady (sper sa nu fiu acuzat ca fac reclama) si de cele mai multe ori am avut rezultate cand cei cu twistere sau fixistii somau.

cu Salmo Hornet de 2,5 cm, culoare GS, s-au prins nu mai putin de 6 salai in decurs de cateva zile, de la 700 gr. pana la 2 kg., exact pe acelasi loc!

alex_a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex_a » 08 Oct 2006, 18:10

Andrei, sa stii ca am incercat si cu Salmo Hornet (HP) si rezultatul a fost.....ZERO prezentari.
Astazi am fost iarasi pe acelasi loc si am luat 12 kg de strapi(de cei mari se ocupa administratorii??? baltii) in 3 insi si ceva bibi frumusei. Toti am dat cu microvob. DADY de 3 cm. Sa incercat si Cozma, Tiny, Salmo, Rapala si nimic.
La twister sa luat f f rar. VOBLERUL a fost net superior twisterului si chiar baboiului

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 08 Oct 2006, 21:17

unde ai luat tu 12 kile de strapi ca in weekendu asta s-a cam prins canci (apropo de discutia cu solunarele)???

alex_a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex_a » 09 Oct 2006, 20:53

I-am luat pe o balta din apropierea Bucurestiului.Nu dau numele baltii pentru ca si asa este pescuita si braconata in mod excesiv.Deja au inceput administratorii sa scada apa si sa plasuiasca.
Am muuuulti martori care se chinuiau cu jiguri fara prea multe rezultate.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Oct 2006, 21:05

nu stiu ce spuneau solunarele, dar duminica am avut in barca peste 15 kile de strapazan, in 2 insi
asa cum m-am asteptat, se obisnuise cu frontul de vreme rea care a venit inca de vineri, am pescuit cea mai mare perioada a zilei in ploaie slaba
pestii au fost luati aproape exclusiv la pestisor viu, mort sau bucatica, pe 4 bete
eu nu am prins nici un strap pe twister, desi gemea apa sub noi de strapa
a fost unul din momentele acelea, cand pur si simplu nu vroia sa atace twisterul, doar se hranea
sa nu reusesc toata ziua sa prostesc un strapa la twister, prea de tot

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 09 Oct 2006, 22:18

alex_a scrie:I-am luat pe o balta din apropierea Bucurestiului.Nu dau numele baltii pentru ca si asa este pescuita si braconata in mod excesiv.Deja au inceput administratorii sa scada apa si sa plasuiasca.
Am muuuulti martori care se chinuiau cu jiguri fara prea multe rezultate.
sa fie branesti sau pantelimon??

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 09 Oct 2006, 22:43

si eu am cam somat in weekend cu twisterele. dadeam ca-n cada. si era acolo, apatici, stiu asta ca am agatzat unu de burta :oops: :oops:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 09 Oct 2006, 22:51

ar fi trebuit macar sa incerci un mortmanie, sau macar oblete pe jig
dadeai si tu o bere la un baboier pe acolo, sa-ti prinda la viermus un baboi, doi :lol:
deh, chiar baboi morti congelati n-am pe magazin
dar n-ar fi o idee rea, nu ? :lol:
100 mii douaji de obleti congelati la -20, livrati la punga frigorifica :lol: :lol:

culmea, nici eu n-am luat nici macar unul nici in mortmanie, deci pus in montura, nici asa bagat pe jig
deci vroia viu sa fie, sau codita
nici pe asta n-am inteles-o prea bine, cu codita de oblete, dar cat traieste omu' invata.....

Scrie răspuns