Salaul la twister

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 13 Iul 2006, 23:18

Nick scrie:Adica dadeai la stationar cu shadu'? :lol: Scuze off topicu'.
tare asta. :lol: :lol: :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 14 Iul 2006, 06:11

intradevar e foarte amuzant faptul ca am constatat ca e bine sa alternezi recuperatul activ cu mici pauze. :?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 14 Iul 2006, 08:02

Mai nu stiu daca erau intzeptatzi in exteriorul gurii. Aia grei (zic grei dupa cum ma fortau la incheietura mainii - or fi fost naiba crapi agatzati de coada) nu am reusit sa-i salt la suprafata. Doar pe aia mai micuti i-am ridicat la aer dar nici pe aia nu i-am adus IN barca. A fost o gherla totala.

Referitor la dimensiuni: am dat cu shad de 5, 6, 8, 10... mai mari nu aveam. indiferent de dimensiune la fel. Aveam doo bete in barca - unu de 2.10 - cu asta a inceput show-ul si pe urma am trecut pe un par de 2.70 ca asa m-am gandit si eu ca poate nu il tin eu bine din bat. La fel. Am intepat si pe parcursul drill-ului, dupa ce fugea ca disparatu, il aduceam 20 m, mai pleca 10, iar il aduceam, la un moment dat se inmuia firu si gata. Frana nu era nici blocata nici slaba, firul textil.... am cosmaruri :twisted:
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Iul 2006, 08:06

tata,asta e film de groaza.horror nu altceva :lol:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 14 Iul 2006, 08:52

mai are omu' rateuri...slava Domnului toti avem cand pescuim cu naluci...dar chiar asa sa nu scoti un peste...ghinion total cred ca ai avut! :D

noi pescuim aici in zona Valcii f. mult la avat cu voblere...rateuri sunt...dar si in conditiile astea am luat peste agatat de ochi, cap, branhii, barbie, spate :!: si pescuim pe un curent destul de tare(in fata barajelor), dar din 5-6 atacuri un peste tot il iei! exceptie fac cazurile cand ai 2 atacuri in 2-3 ore si iei 2 pesti, deci procentaj 100%!

christianpindichi
veteran
veteran

Mesaj de christianpindichi » 14 Iul 2006, 09:33

@mihaimircea
cati pesti ai scapat?cu aproximatie?

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 14 Iul 2006, 10:02

bai nene mi-a urat probabil cineva bafta printre dinti....

@christianpindichi: 8-10 din care 3 aproape mi-au dislocat mana. Si asta pentru ca nu sunt obisnuit cu pesti mariceni....

Am mai avut experiente d'astea de infarct in trecut dar erau "intepati" bine si am reusit sa aduc la barca..... propria-mi ancora agatata de snur :lol: :lol: ca-n filmele cu prosti. Sa vezi ce emotii ca practic "pestele" ma tragea cu tot cu barca :) :)

De data asta n-a fost asa pentru ca ancora nu face ture in jurul barcii :) :) si nu ia atata fir, nu se zbate etc.

Daca va intrebati: gherla a fost pe Gostilele in ziua de Miercuri, pe la ora 16. Acolo sunt obisnut sa iau strapi pe la kil si mai mici si d-asta zic ca imi rupeau mana astia de acum. Oi fi dat eu de un popas al alora mari oare???
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 14 Iul 2006, 10:10

incearca ceva twistere cu ancora pe burta, eventual Storm, poate ai mai multe sanse, totusi daca schimbi naluca poate scade si procentaju atacurilor, adica daca vrea doar la alea cu care ratezi e cam aiurea(banuiesc ca aveau culori similare si difera doar dimensiunea). dupa prima intepatura, mai dai inca una mai energica, cu riscu de ai scoate twisteru din gura(dar macar sti o treaba :lol: - lai intepat) si mai e o chestie, poate intepi din lateral, tine batu in fata ta la un unghi de vro 45grade si cand simti atacu ridica varfu (asta tine la avat, acu la shalau nu prea stiu) .

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 14 Iul 2006, 10:22

ce carlige aveai ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 14 Iul 2006, 14:10

faurstelianlucian scrie:Salaul trebuie cauta in locuri in care vrei, nu vrei te agheti! Nu ii place lumina! Si cum spune Adelin, pragurile sunt esentiale!
:lol: :lol: :lol: l'exprimasions tres dificultament estem! :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns