Salaul la twister
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
cica se taie cozile la 30 de obleti cumparati de la obor, se nadeste intens unde fierbe apa si apoi dai cu guma.mihaimircea scrie:pai dane nici nu mi-a dat prin cap sa dau la baboi, nu le am cu baboiu. Eu hotarat dadeam cu cauciucu. Tre sa caut pe aici pe forum sa vad cum se face o montura ca am eu idee dar... Cum e asta cu coada de oblete?

n-are cum sa nu intre dintoshii

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
tai obletele de la 1/3, dinspre coada
agati in carlig si arunci in apa
despre montura cred ca s-a mai vorbit, s-ar putea sa existe si poza
serios vorbind acum, uneori nu vrea la twister deloc, si trebuie macar incercat pe pestisor viu sau montura
macar sa-ti dai seama daca e pe acolo sau nu
cand nu vrea la twister deloc dar mananca de sparge la viu, nu mai confunda deci twisterul cu hrana cum sustin unii, cum s-ar zice are o revelatie de moment ca twisteru e teapa
noroc ca uita repede si a doua zi il poti prinde iar pe twister
agati in carlig si arunci in apa

serios vorbind acum, uneori nu vrea la twister deloc, si trebuie macar incercat pe pestisor viu sau montura
cand nu vrea la twister deloc dar mananca de sparge la viu, nu mai confunda deci twisterul cu hrana cum sustin unii, cum s-ar zice are o revelatie de moment ca twisteru e teapa

- johnnybravo
- Moderator
De ce in unele perioade ale anului prefera bucata de pestisor si in altele pestele viu?danr scrie:tai obletele de la 1/3, dinspre coada
agati in carlig si arunci in apa![]()
Eu personal, cand apa scade prind mult mai bine la coada iar cand creste, la viu. (Asta e o chestiune care de 8 ani merge asa la mine).
Vorbesc de pescuitul pe rau.
-
- veteran
...Poate nu are musteatza jigul sau carligul ia vezi...!!!!...Sau pur si simplu esti ghinionist....mihaimircea scrie:Mai nu stiu daca erau intzeptatzi in exteriorul gurii. Aia grei (zic grei dupa cum ma fortau la incheietura mainii - or fi fost naiba crapi agatzati de coada) nu am reusit sa-i salt la suprafata. Doar pe aia mai micuti i-am ridicat la aer dar nici pe aia nu i-am adus IN barca. A fost o gherla totala.
Referitor la dimensiuni: am dat cu shad de 5, 6, 8, 10... mai mari nu aveam. indiferent de dimensiune la fel. Aveam doo bete in barca - unu de 2.10 - cu asta a inceput show-ul si pe urma am trecut pe un par de 2.70 ca asa m-am gandit si eu ca poate nu il tin eu bine din bat. La fel. Am intepat si pe parcursul drill-ului, dupa ce fugea ca disparatu, il aduceam 20 m, mai pleca 10, iar il aduceam, la un moment dat se inmuia firu si gata. Frana nu era nici blocata nici slaba, firul textil.... am cosmaruri