Salaul la twister

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
alex_a
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de alex_a » 13 Oct 2006, 19:11

Sa stiti ca toti strapazanii pe care i-am prins stateau la 1-3 m de mal , apa era in scadere. Venisera in mal dupa puiet.
Am folosit voblere sinking DADY si fir de 4 lb. fireline, un bat lite cat mai moale pentru a compensa duritatea firului (daca se poate folositi fibra de sticla). Orice lest atasat direct vob. sau pe fir ALTEREAZA mult actiunea vob.(si in mod special a microvob.)

THE-_CROW
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de THE-_CROW » 14 Oct 2006, 04:33

adiwolf scrie:
mihaimircea scrie:asta cu vobleru chiar tb sa o incerc dar am 2 probleme: nu pot sa-l arunc, nu se duce la fund (sau nu trebe sa sa duca???). Deci trebe sa-l lestez. Intrebarea e: lestez pe ancora sau pe fir?

eh cu asta chiar m-ai lovit si pe mine
am incercat lestarea pe fir: nu merge chiar asa,se incurca in aruncare,trebuie lestat deprte cam la 1m si e greu sa arunci cu un metru de fir lasat
lestarea pe ancora: merge mai bine ca nu se incurca,dar........ ce te faci ca strica evolutia woblerului,nu mai ai aceeasi bataie

si pt mine e mare dilema,deabia astept sa vad ce raspunsuri primim :D
....Incearca asa....ia folie de plumb si pune-o pe barbeta..lipita... vezi daca merge....si raspunde-mi pe urma..!!!

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Oct 2006, 10:06

o bucata de plumb pe barbeta cred ca ar strica definitiv voblerul, el s-ar duce fix in jos si nu ar mai avea nici un fel de vibratie...

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Oct 2006, 10:39

ionut, cum merge la branesti? as veni si io pe acolo
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Oct 2006, 10:51

mihai stai calm...ii dezastru acolo...apa scazuta cu aproape 1m...data trecuta am stat 4 ore si nici un tzac...nici paznici nu-si facura apartitia...cica au fost de dimineata sa ia banii si dupa nici ca au mai trecut... :evil: :evil: dupa cum ma asteptam: au lasat sa meara 1 luna dupa care fac tot felul de porcarii...balta este plina de peste dar cu o apa asa de scazuta nu faci nimic...acum sunt si eu in cautare de alternative... am sa incerc branesti 2 cat de curand; balta are dar putina stiuca, are niste exemplare de biban superbe(am prins un frumos biban soare, mai precis bibanoaica cu icre, de peste 600g), cica ar mai fi si salau si ceva somotel...dar nu am prins asa ceva acolo; este posibil sa fi venit din branesti 1.

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 17 Oct 2006, 11:10

si eu sunt in cautare de alternative

de balotesti stii (tu sau altcineva) ceva?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 17 Oct 2006, 14:29

pe albele a mai incercat cineva? era superbalta de shalau.

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 17 Oct 2006, 20:22

nu stiu nimic...am fost pe tineretului si a fost bine, cateva marlite si un novacel

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 18 Oct 2006, 09:12

melculbeat scrie:pe albele a mai incercat cineva? era superbalta de shalau.
Daca e vorba de cea de langa Alexandria, balta aia colcaia de strapazani care fugareau milioane de pestisori pasnici pe langa mal...dar asta acum hm.....10 ani, de atunci nu mai stiu :oops:

Si ca sa ramanem ontopic: Am auzit din diverse surse cum ca la salau merge f. bine twister alb-sidef cu 2 cozi...asa sa fie ? :roll:

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 18 Oct 2006, 15:22

e vorba de albele dispre alexandria. shi nu erau doar strapazani, erau frecvente bucatzile de 3-4kg. am vazut shi bucatzi peste 5kg. toate astea se intimplau acum 5 ani.

Scrie răspuns