...only spinningJonin scrie:Daca dati cu coada de oblete,trebuie sa dati in curent pt ca altfel nu faceti nimic.
Salaul la twister
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- mihaimircea
- veteran
ehe, asta era acum catea luni, nu am mai patit-o de atunci dar si acum mai am cosmaruri 
ori era crap jepcuit ori era stiuca. Dar care o fi fost probabilitatea sa agat crap in acelasi loc (15 m de mal) de cateva ori la rand intr-un interval scurt?

ori era crap jepcuit ori era stiuca. Dar care o fi fost probabilitatea sa agat crap in acelasi loc (15 m de mal) de cateva ori la rand intr-un interval scurt?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
nu te mira, crapul sta grupat
putea fi chinez, sta in bancuri langa prag si daca-s numai daia mari, dai cu jigu in ei la fiecare aruncare
am avut odata ompartida un deliciu, numai chinezi la 4-5 kile unu dupa altu
paznicu se uita la mine, eu ii driluiam si pe urma le dadeam drumul
culmea e ca n-a zis nimic
putea fi chinez, sta in bancuri langa prag si daca-s numai daia mari, dai cu jigu in ei la fiecare aruncare
am avut odata ompartida un deliciu, numai chinezi la 4-5 kile unu dupa altu
paznicu se uita la mine, eu ii driluiam si pe urma le dadeam drumul

culmea e ca n-a zis nimic
- mihaimircea
- veteran
-
- veteran
si mie mi s-a intamplat de 4 ori pe anul acesta ca (virgula) crapul romanesc si chinezesc sa dea in shad, iar shadul era in gura... ultima data nu am putut scoate un romanesc de 5-6kg...
dadeam dupa biban cu fir de 0,16 iar apa avea la mal 30cm si nici minciog nu am avut
ii bine ca am avut galerie pe malul apei

- mihaimircea
- veteran
mihaimircea scrie:asta cu vobleru chiar tb sa o incerc dar am 2 probleme: nu pot sa-l arunc, nu se duce la fund (sau nu trebe sa sa duca???). Deci trebe sa-l lestez. Intrebarea e: lestez pe ancora sau pe fir?
eh cu asta chiar m-ai lovit si pe mine
am incercat lestarea pe fir: nu merge chiar asa,se incurca in aruncare,trebuie lestat deprte cam la 1m si e greu sa arunci cu un metru de fir lasat
lestarea pe ancora: merge mai bine ca nu se incurca,dar........ ce te faci ca strica evolutia woblerului,nu mai ai aceeasi bataie
si pt mine e mare dilema,deabia astept sa vad ce raspunsuri primim

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.