Salaul la twister
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Salau la twister
Pentru adiwolf. Adi-lupule, cind v-oi reusi sa ma inarmez cu destula rabdare, am sa incerc sa prezint un cleste boga, care seamana cam tare cu unul Rapala, dar ce sa-i faci daca nu am reusit sa-mi procur unul original. Am sa incerc sa-i fac o poza si o schita si o sa vil prezint. Ar mai fi si niste cicade daca va intereseaza. I-mi face placere. :idea:
-
- veteran
Eu an un Rapala Lock'n Grip, cantar digital care duce pana la 25lb, adica 12,5 kg! Este f. practic si bine construit! Merge cu o baterie de 9 V, care are viata pana la 500 h de functionare continua! Display f. mare, clestii care prind pestele de gura sunt din otel si au o priza de zile mari!
Mie unul mi se pare mai bun decat Boga Grip! Iar pretul la un Rapala Lock'n Grip este mult sub un Boga Grip!
Mie unul mi se pare mai bun decat Boga Grip! Iar pretul la un Rapala Lock'n Grip este mult sub un Boga Grip!
Ai avut vreodata Boga grip ? Probabil ca nu. Atunci cum poti compara ?
Anul trecut, pentru un articol despre gripuri, am cumparat toate modelele pe care le-am gasit si pe piata franceza, dar si in lume. Pe Boga l-am cuparat doar in toamna, ultimul, tocmai din cauza pretului am asteptat sa-l iau la un pret mai convenabil de pe ebay. Dupa ce le-am testat pe toate, printre care si Rapala si Boga, am ajuns la concluzia ca nu degeaba e Boga asa de scump. Dar si celelalte functioneaza bine.
Tudor
Anul trecut, pentru un articol despre gripuri, am cumparat toate modelele pe care le-am gasit si pe piata franceza, dar si in lume. Pe Boga l-am cuparat doar in toamna, ultimul, tocmai din cauza pretului am asteptat sa-l iau la un pret mai convenabil de pe ebay. Dupa ce le-am testat pe toate, printre care si Rapala si Boga, am ajuns la concluzia ca nu degeaba e Boga asa de scump. Dar si celelalte functioneaza bine.
Tudor
-
- veteran
Calitatea este buna si la Rapala si la Boga. Ce este insa mai usor cu Boga este cand inhati pestele cind il aduci langa tine. Cu Rapala e mai greu de prins gura. Insa o data ce ai facut-o din Rapala nu mai are cum sa scape. De fapt nici din Boga nu am scapat nici unul.
Cam la asta se rezuma diferenta, dar mi se pare important.
Tudor
Cam la asta se rezuma diferenta, dar mi se pare important.
Tudor
ce parere aveti despre Lip Grip-ul de la Berkeley?
am unul,din pacate e modelul lung,ma gandesc sa-l "scurtez",asta in cazul in care nu gasesc pe cineva sa facem un schimb...
stie cineva daca si cum se poate scurta un Lip Grip lung?
am unul,din pacate e modelul lung,ma gandesc sa-l "scurtez",asta in cazul in care nu gasesc pe cineva sa facem un schimb...
stie cineva daca si cum se poate scurta un Lip Grip lung?
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
Salau la twister
Hei! Eu spune-am doar, ca am manufacturat un grip, dar cu dezbaterea asta, nu cred ca mai e cazul sa-l prezint. Vad ca mai nou se gasesc in magazine nu numai poze in reviste. Oricum nu stiu cum sa trimit o fotografie cu gripul meu. 

Re: Salau la twister
poti incarca poze in albumul tau personal,aici:Brata Sorin scrie: Oricum nu stiu cum sa trimit o fotografie cu gripul meu.
http://www.rapitori.ro/forum/album.php
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
Salau la twister
Multumesc Michael. Am initiat o galerie personala, unde se poate vedea atit gripul, cit si acel jig hibrid despre care am vorbit. Gripul este confectionat din cotorul unei lansete rupte, citeva piese facute la strung, un arc, doua spite de bicicleta, obucata de platbanda de Al din care am confectionat bacurile, si o bucata de tabla din care am taiat V-ul. In rest am sa va rog sa va folositi imaginatia. Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Pentru a-l vedea uitati-va in galerii.