Salaul la twister
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Salaul la twister
Cu twisterele alea moi, cu cap articulat si bila de sticla,atzi incercat?Nu le zic numele ca tocmai citii regulamentul si sa n-o ia nimeni de reclama ascunsa...
imi plac mult pescuitul, natura curata, apa fara pet-uri, oamenii care se bucura de ele...unii imi ziceau ECOLOGISTU"!
poti sa le spui pe nume linistit,cat timp nu le vinzi tu...
doar daca scoti profit,tre' sa-l imparti,nu?

doar daca scoti profit,tre' sa-l imparti,nu?

Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- utilizator nou
Re: Salaul la twister
Aline, si eu pescuiesc mult la salau pe un baraj de acumulare. Cel mai bine am prins primavara si toamna tirziu. Mai mult, vreau sa-ti spun, ca de obicei merg la pescuit de salau dimineata, inainte de a se lumina, cu twister sad fosforescent, pe care il incarc cu lanterna inainte de fiecare lansare. Am avut rezultate bune aproape de fiecare data. Stau 2-3 ore si merg acasa. Incearca si tu.
-
- veteran
-
- utilizator nou
Salau la twister
Daca vrei sa fie mai simplu, incearca cu o lanterna frontala. Totul e sa nu pui lumina pe apa. Oricum, ca si verificare, incearca chiar si cu un ceas fosforescent pe ecran, ai sa vezi cit de tare se vede dupa ce il luminezi cu lanterna.
Pentru Andrei-Ovidiu .
Imi cer scuze daca nu am retinut corect numele.
Pentru Andrei-Ovidiu .
Imi cer scuze daca nu am retinut corect numele.
-
- utilizator nou
Salau la twister
Aline. Acum vreau sa-ti dezvalui un mic secret de-al meu, ce-i drept putin furat dintr-un catalog Cabelas, simplificat si adaptat posibilitatilor mele. Am luat un jig cu lest bila, un virtej mai marisor, si o paleta de rotativa nr. 0 sau 1 forma wilow. Am introdusvirtejul pe cirligul jigului, si cu ajutorul unui cutit, am facut inelul virtejului sa intre pina linga bila, apoi l-am turtit pe ce a ramas di plumbul de pe tija cirligului, incit sa se fixeze exact in partea opusa virfului cirligului. Am prins apoi in celalalt capat al virtejului un inel despicat, si de acesta paleta de rotativa. Dupa aceea montezi normal twisterul, si obtii astfel un hibrid ce are o vibratie si o stralucire deosebite. I-ti garantez ca prinde.
Sper ca nu va suparati ca ma adresez lui Alin, dar mi se pare mai usor asa, dar ma gindesc la toti noi mei prieteni.
V-a urez succes.
Sper ca nu va suparati ca ma adresez lui Alin, dar mi se pare mai usor asa, dar ma gindesc la toti noi mei prieteni.
V-a urez succes.