Rezultate - Cupa Salmo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Rezultate - Cupa Salmo
95 concurenti!!! Cred ca stiucile au iesit pe mal cand au vazut 110 barci pe apa.
Totusi, au ramas vreo 10 stiuci in apa care au muscat in prima mansa. Cele mai mari: 50 (Dan Bucatar), 52 (Cactus Jack) si 54 (nu stiu autorul).
Unii au iesit pe mal mult inainte de finalul mansei, semn clar de sete cronica! Altii au luptat pana-n ultimul minute, exemplul cel mai bun fiind "Injinerul" pe care fluierul de final l-a prins cu 38 cm de stiuca in drill.
Noaptea cred ca a fost f grea pentru toti!
Totusi, au ramas vreo 10 stiuci in apa care au muscat in prima mansa. Cele mai mari: 50 (Dan Bucatar), 52 (Cactus Jack) si 54 (nu stiu autorul).
Unii au iesit pe mal mult inainte de finalul mansei, semn clar de sete cronica! Altii au luptat pana-n ultimul minute, exemplul cel mai bun fiind "Injinerul" pe care fluierul de final l-a prins cu 38 cm de stiuca in drill.
Noaptea cred ca a fost f grea pentru toti!
Wrong!!! Noptile a fost grele:). Si nu era vorba de sete cronica ci de faptul ca unii se saturasera de prins atatea stiuci...cel putin eu am fost scarbit de ele...ma plictisisem sa le tot desfac din ancora
:D:D. Oricum felicitari organizarii de exceptie a evenimentului...pacat ca n-are balta peste !!! Si nici n-o sa aiba atata timp cat de administrarea ei se ocupa braconierul sef Morarita, ajutat de braconierul adjunct DJ Vasile!!! In rest, numai de bine
)). Felicitari intregii echipe ENERGOFISH - profesionisti adevarati!!!

Doar jumatate de nume: "lac".rica scrie:hmm... se pare ca din celebrul lac al stiucilor a ramas doar numele.
pacat de popularile care s-au facut
Intre timp am aflat ca stiuca de 54 din prima mansa a fost prinsa de Bobi (Bogdan Mihut). Si ca la final locul 1 l-a luat cineva din Gherla care are magazin de scule de pescuit, locul 2 Popa Ersilian Lucian (zis Cactus Jack).
Poate stie cineva clasamentul si il pune pe net...