pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
mrvily
- Moderator

-
vijelie scrie:au fost doar 88 sau 95?
nu il vad pe paco in clasament... cel din Ploiesti.
a dat spaga sa nu apara sau pur si simplu nu il vad eu ?
Vali,
Asta am primit de la Andrei asta am pus pe net.
Intentia mea a fost una buna dar sar parea ca naste contradictii.
Pe viitor am sa incerc sa nu mai fac pe binevoitorul.
Am scris clar ca acest clasament l-am primit de la reprezentantul organizatorului in speta cel care s-a ocupat de concurs ANDREI POP acesta este clasamentul oficial.
Am verificat de doua ori faxul cu clasamentul dupa ce l-am scris pe net si este corect.
Poate{POATE, spun nu afirm} ca Paco se afla printre cei care nu au achitat taxa sau a fost omis din gresala.Stiu sigur ca sa clasat pe locul 23 daca asta te interesa cu 0 captiri.
-
vijelie
- veteran

mrvily scrie:vijelie scrie:au fost doar 88 sau 95?
nu il vad pe paco in clasament... cel din Ploiesti.
a dat spaga sa nu apara sau pur si simplu nu il vad eu ?
Vali,
Asta am primit de la Andrei asta am pus pe net.
Intentia mea a fost una buna dar sar parea ca naste contradictii.
Pe viitor am sa incerc sa nu mai fac pe binevoitorul.
Am scris clar ca acest clasament l-am primit de la reprezentantul organizatorului in speta cel care s-a ocupat de concurs ANDREI POP acesta este clasamentul oficial.
Am verificat de doua ori faxul cu clasamentul dupa ce l-am scris pe net si este corect.
Poate{POATE, spun nu afirm} ca Paco se afla printre cei care nu au achitat taxa sau a fost omis din gresala.Stiu sigur ca sa clasat pe locul 23 daca asta te interesa cu 0 captiri.
nu a vrut sa para sau sa fie un mesaj rautacios pentru tine care ai postat rezultatele, ci chiar nu il gaseam pe lista.
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!
-
Mugurstefan
- veteran

dr.pike scrie:Mihai, Istvan si-a cerut scuze la discursul inaugurar, ca, din cauza vitezei, polonezii au inscriptionat brelocurile cu "Supa Salmo Sacalaia" in loc de "Cupa Salmo Sacalaia", asa ca suntem nevoiti sa ii acceptam scuzele fara sa mai facem misto

Realitatea ca unii din noi parca am fi pescuit in supa...

Am si eu o intrebare: ce brelocuri v-au dat cei de la Salmo? tot niste voblere PIKE de la salmo inscriptionate?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Bogdan_M
- utilizator nou

Mugurstefan scrie:
Am si eu o intrebare: ce brelocuri v-au dat cei de la Salmo? tot niste voblere PIKE de la salmo inscriptionate?
DA,brelocuri pike

FIR INTINS !!!
-
Michael
- Moderator

ia sa ne spui tu Mugure,ce se poate face dintr-un breloc Salmo....eu stiu

-
MihaiV
- Moderator

mrvily scrie:Istvan si-a cerut scuze public de eroare si cred eu ca toti cei care au participat au luato ca atare.Nu inteleg tu de ce nu poti sa faci asta????
Mitrea Vasile,
Nu inteleg de ce te ataci asa. Am spus ca n-am fost acolo si n-am stiut daca toate au fost asa, deci ma intrebat. Atat.
Am vazut ca te-ai suparat si pe Vijelie care-l cauta pe Paco. Sunt doar intrebari, nu atacuri.
-
mrvily
- Moderator

-
MihaiV scrie:mrvily scrie:,
Nu inteleg de ce te ataci asa. Am spus ca n-am fost acolo si n-am stiut daca toate au fost asa, deci ma intrebat. Atat.
Am vazut ca te-ai suparat si pe Vijelie care-l cauta pe Paco. Sunt doar intrebari, nu atacuri.
Poate nu am gustat eu ironia sau am inteles-o gresit,imi cer scuze daca v-am suparat.
Eu am incercat sa aduc cea ce cereau toti:clasamentul:cu toate ca nu era datoria mea si de aia mam suparat,e clat am luat totul prea personal si nu am gustat ironiile voastre,este vina mea.
-
Mugurstefan
- veteran

Michael scrie:ia sa ne spui tu Mugure,ce se poate face dintr-un breloc Salmo....eu stiu

Un frumos cadou Michael !
Si tu intrebi de parca n-ai sti.
Eram curios de nishte Perch-uri, sau Hornet-uri . Breloace bineinteles.Ca se poate.
Baieti , daca va mai intalniti cu Leshii de la Salmo sa le ziceti de problema asta.
NEAPARAT .
Ce dreak sunt asa marginiti. Numa Pike si BullHead ?
Sau macar la Bullhead sa mai skimbe culoarea.Curat lipsa de imaginatie!
Nu de alta , dar nu mai am cu ce sa-mi surprind amicii !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Michael
- Moderator

pe mine chiar m-ai surprins