Rezultate - Cupa Salmo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- RaresDumitru
- utilizator constant
Dan Bucataru a luat o stiuca beton in prima mansa, Adi D s-a trezit foarte greu (duminica pe la 12
:D:D) iar Paco, dupa informatiile mele a dat gherla in ambele manse. Polonezii au facut un mic show cu voblerele lor la sfarsitul mansei a doua, dar cica urma un show adevarat dupa premiere, unde, din pacate, nu am mai putut ramane. In timpul concursului au pescuit si ei, in prima mansa reusind o captura de 50 cm. In rest pescarii s-au cam plans de ei, deoarece au cam intrat peste tot fara sa tina cont de concurenti.

Si clasamentul? Primele 3 locuri macar ...
Am mai auzi ca de la anul se va tine pe alt lac. Sa speram ca va fi cu mai mult peste.
Totusi, o chestie interesanta: la concursurile cu taxa si premii mici, pe lacuri cu peste, se aduna 15-25 concurenti. La Salmo, cu taxa mare, premii mari, peste ioc, au venit 95 concurenti!
Am mai auzi ca de la anul se va tine pe alt lac. Sa speram ca va fi cu mai mult peste.
Totusi, o chestie interesanta: la concursurile cu taxa si premii mici, pe lacuri cu peste, se aduna 15-25 concurenti. La Salmo, cu taxa mare, premii mari, peste ioc, au venit 95 concurenti!
Din cate am inteles eu, de anul viitor Lacul Sacalaia va reveni in administrarea Societatii Ornitologice din Romania. Nu stiu daca e de bine sau de rau, dar mai rau decat este acum, oricum nu poate fi. Poate popula Energofish saptamanal lacul, atata timp cat exista localnici (si nu numai) care iau cate o galeata de stiuci sub 20 cm (?!?). Cred ca salvarea ar fi angajarea unei firme de paza care sa traga fara somatie in orice braconier
:D:D

- RaresDumitru
- utilizator constant
Cred si eu ca este o rusine sa ai 100 de oameni care prind 20 de stiuci. M-am uitat duminica dimineta pe Discovery la o emisiune in care prindeau aia stiuca "grupa mare" pe un lac undeva in Suedia. Ok, nu are sens sa ne comparam cu ei, dar macar sa prinda omul stiuca, nu trebuie sa fie de 2 metri.
Si eu am inteles ca se va angaja o firma de paza si ca va fi altfel la anul, dar din pacate anul acesta a fost chiar naspa si asta spune ceva. N-am mai fost la Saclaia de mult, dar tin minte ca odata cind am fost si unul din prietenii mei a prins stiuca, la iesirea de pe lac ziceau pescraii ca nu mai vazusera stiuca pe lac de cam multisor...
Cine se ocupa de lac si de ce nu stiu daca mai conteaza, conteaza ca nu mai este peste, si asta intr-un lac denumit REZERVATIA STIUCILOR. Imi vine sa rid si sa pling totodata.
Si eu am inteles ca se va angaja o firma de paza si ca va fi altfel la anul, dar din pacate anul acesta a fost chiar naspa si asta spune ceva. N-am mai fost la Saclaia de mult, dar tin minte ca odata cind am fost si unul din prietenii mei a prins stiuca, la iesirea de pe lac ziceau pescraii ca nu mai vazusera stiuca pe lac de cam multisor...
Cine se ocupa de lac si de ce nu stiu daca mai conteaza, conteaza ca nu mai este peste, si asta intr-un lac denumit REZERVATIA STIUCILOR. Imi vine sa rid si sa pling totodata.
multi, mari si desi