Rezultate - Cupa Salmo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- RaresDumitru
- utilizator constant
Eu cred ca doar 2 oameni raspund de "dezvoltarea" stiucilor din Sacalaia: Morar si Sile (asta cu nevasta, normal!). Sile ii da peste la Morar la orice ora vrea el, il cazeaza, ii face de mancare, ... mai multe nu zic ca trebe sa pun cercul cu 18. Si Morar il lasa sa faca ce vrea pe lac. Practic e lacul lui Sile, chiar daca e concesionat de AJPS Cluj pana in 2006 sau 2007.
Pt paza lui e nevoie doar de 1 om, caci ati vazut ca n-ai pe unde iesi de pe lac decat prin curtea cabanei. De pe ponton se vede tot lacul. Daca s-ar respecta numarul de bete si dimensiunea minima nici n-ar mai trebui inchis ca s-ar reface singur. Imi plange sufletul pt lacul asta!
Pt paza lui e nevoie doar de 1 om, caci ati vazut ca n-ai pe unde iesi de pe lac decat prin curtea cabanei. De pe ponton se vede tot lacul. Daca s-ar respecta numarul de bete si dimensiunea minima nici n-ar mai trebui inchis ca s-ar reface singur. Imi plange sufletul pt lacul asta!
- RaresDumitru
- utilizator constant
Din cite stiu exista o intalnire a pescarilor miercurea, stiu de la Petrica Moga si de la Vali Stratonov. Hai sa ne vedem miercurea si sa povestim mai pe larg despre treaba asta. Nu vad de ce nu s-ar putea realiza. Problema se pune altfel...care este rolul AJVPS si care ar fi rolul unei asociatii nou infiintate, daca ea ar trebui sa preia atributiile AJVPS - care or fi alea, si ce ar trebui facut pentu laacurile din zona, nu ma refer aici numai la Sacalaia.
Cind e intalnirea respectiva, la ce ora si unde... daca apuc vin miercuri.
Cind e intalnirea respectiva, la ce ora si unde... daca apuc vin miercuri.
multi, mari si desi
Pai da, asa estesi exista explicatii, sau sa nu le zic explicatii, sa le zic presupuneri:MihaiV scrie:Si clasamentul? Primele 3 locuri macar ...
Totusi, o chestie interesanta: la concursurile cu taxa si premii mici, pe lacuri cu peste, se aduna 15-25 concurenti. La Salmo, cu taxa mare, premii mari, peste ioc, au venit 95 concurenti!
1. La trei lacuri sunt putini muscari, la fel si la finala de la Belis. Desi Trei lacuri are sectia de spinning, nu toti au barci, pe cand la Sacalaia, au vreo 40 de barci
2. Concursurile ca cel de la Rogojesti si Alejd au fost putin mediatizate si sunt concursuri mai tinere.
3. Abunda pescarii din Gherla , Dej, Cluj, fiind mai aproape
4. Renumele lacului, care doar cu renumele a ramas
5. Organizare beton (beutura si mancare+cazare incluse in taxa), pe cand la alte concursuri ...........
6. Cati concurenti au platit taxa?
Si ar mai fii multe, astea doar din fuga calului..............si nu in ordinea asta.
Rog completari la lista asta.