ce parere aveti despre un concurs in stilul urmator:
organizare ca si la Sacalaia si un lac ca cel de la Alejd

salut
astept parerile voastre
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor!MihaiV scrie:95 concurenti!!! Cred ca stiucile au iesit pe mal cand au vazut 110 barci pe apa.
Totusi, au ramas vreo 10 stiuci in apa care au muscat in prima mansa. Cele mai mari: 50 (Dan Bucatar), 52 (Cactus Jack) si 54 (nu stiu autorul).
Unii au iesit pe mal mult inainte de finalul mansei, semn clar de sete cronica! Altii au luptat pana-n ultimul minute, exemplul cel mai bun fiind "Injinerul" pe care fluierul de final l-a prins cu 38 cm de stiuca in drill.
Noaptea cred ca a fost f grea pentru toti!
Pentru a organiza ceva ca la Sacalaia iti trebuie suport financiar solid. Energo ar fi dat aceleasi premii chiar daca le-ar fi venit doar 30 concurenti. Cine mai are asa spate? Doar firmele de profil.sanyi scrie:salut
ce parere aveti despre un concurs in stilul urmator:
organizare ca si la Sacalaia si un lac ca cel de la Alejd :idea:
salut
astept parerile voastre
horiavd scrie:Pai da, asa estesi exista explicatii, sau sa nu le zic explicatii, sa le zic presupuneri:MihaiV scrie:Si clasamentul? Primele 3 locuri macar ...
Totusi, o chestie interesanta: la concursurile cu taxa si premii mici, pe lacuri cu peste, se aduna 15-25 concurenti. La Salmo, cu taxa mare, premii mari, peste ioc, au venit 95 concurenti!
1. La trei lacuri sunt putini muscari, la fel si la finala de la Belis. Desi Trei lacuri are sectia de spinning, nu toti au barci, pe cand la Sacalaia, au vreo 40 de barci
2. Concursurile ca cel de la Rogojesti si Alejd au fost putin mediatizate si sunt concursuri mai tinere.
3. Abunda pescarii din Gherla , Dej, Cluj, fiind mai aproape
4. Renumele lacului, care doar cu renumele a ramas
5. Organizare beton (beutura si mancare+cazare incluse in taxa), pe cand la alte concursuri ...........
6. Cati concurenti au platit taxa?
Si ar mai fii multe, astea doar din fuga calului..............si nu in ordinea asta.
Rog completari la lista asta.