Rezultate - Cupa Salmo

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 10 Oct 2005, 19:23

salut
ce parere aveti despre un concurs in stilul urmator:
organizare ca si la Sacalaia si un lac ca cel de la Alejd :idea:
salut
astept parerile voastre

Leba
veteran
veteran

Re: Rezultate - Cupa Salmo

Mesaj de Leba » 11 Oct 2005, 07:50

MihaiV scrie:95 concurenti!!! Cred ca stiucile au iesit pe mal cand au vazut 110 barci pe apa.
Totusi, au ramas vreo 10 stiuci in apa care au muscat in prima mansa. Cele mai mari: 50 (Dan Bucatar), 52 (Cactus Jack) si 54 (nu stiu autorul).
Unii au iesit pe mal mult inainte de finalul mansei, semn clar de sete cronica! Altii au luptat pana-n ultimul minute, exemplul cel mai bun fiind "Injinerul" pe care fluierul de final l-a prins cu 38 cm de stiuca in drill.
Noaptea cred ca a fost f grea pentru toti!
Felicitari castigatorilor si tuturor concurentilor!
pentru participare...ziua si noaptea! :roll:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Oct 2005, 07:52

sanyi scrie:salut
ce parere aveti despre un concurs in stilul urmator:
organizare ca si la Sacalaia si un lac ca cel de la Alejd :idea:
salut
astept parerile voastre
Pentru a organiza ceva ca la Sacalaia iti trebuie suport financiar solid. Energo ar fi dat aceleasi premii chiar daca le-ar fi venit doar 30 concurenti. Cine mai are asa spate? Doar firmele de profil.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 11 Oct 2005, 08:41

Leba multumim :)
Mihai, poate se convinge Istvan ca e mult mai profitabila (ma refer la imagine) sa organizeze concursul la Alesd :) - chiar daca el, si nu numai, iubeste Sacalaia

RaresDumitru
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de RaresDumitru » 11 Oct 2005, 13:07

Multumesc pentru raspuns, o sa incerc sa vin miercuri, poate il corup si pe "bondan", desi nu cred.
Pina la urma cred ca ar fi fost mai bine pentru concurenti si pentru competitia in sine daca s-ar fi organizat concursul pe alt lac - vezi Alesd, chiar daca a mai fost un concurs acolo, macar stim ca este peste.
Si mie imi place Sacalaia si cred ca daca s-ar depune un efort mai mare, in mai multe directii, s-ar putea realiza un lucru bun si acolo. Drept ca sunt citeva conditii sine qua non(sper ca am scris bine) :D, una fiind sa dispara actuala " administratie a lacului", care face mai mult rau decit bine. Ma gindeam in ce masura putem folosi initiativa celor de la Academia Catavencu de a salva stiuca din Delta si pentru lacurile gen Sacalaia... cred ca s-ar putea face ceva.
Pina una alta, ma duc simbata la Alesd sa vedem, poate ispravim ceva stiuca...sper...pina acuma am cam prins pestele iarba pe acolo la vobler de stiuca...am inteles ca e foarte rar in zona asta...si ca e gustos in salata... :D
multi, mari si desi

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Oct 2005, 13:53

Si pe brelocul primit de voi de la Salmo scrie "Supa Salmo" ??? :shock:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 11 Oct 2005, 14:07

Mihai, Istvan si-a cerut scuze la discursul inaugurar, ca, din cauza vitezei, polonezii au inscriptionat brelocurile cu "Supa Salmo Sacalaia" in loc de "Cupa Salmo Sacalaia", asa ca suntem nevoiti sa ii acceptam scuzele fara sa mai facem misto :D :!: Realitatea ca unii din noi parca am fi pescuit in supa... :twisted:

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 12 Oct 2005, 09:52

:lol:

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 13 Oct 2005, 18:08

horiavd scrie:
MihaiV scrie:Si clasamentul? Primele 3 locuri macar ...

Totusi, o chestie interesanta: la concursurile cu taxa si premii mici, pe lacuri cu peste, se aduna 15-25 concurenti. La Salmo, cu taxa mare, premii mari, peste ioc, au venit 95 concurenti!
Pai da, asa estesi exista explicatii, sau sa nu le zic explicatii, sa le zic presupuneri:
1. La trei lacuri sunt putini muscari, la fel si la finala de la Belis. Desi Trei lacuri are sectia de spinning, nu toti au barci, pe cand la Sacalaia, au vreo 40 de barci
2. Concursurile ca cel de la Rogojesti si Alejd au fost putin mediatizate si sunt concursuri mai tinere.
3. Abunda pescarii din Gherla , Dej, Cluj, fiind mai aproape
4. Renumele lacului, care doar cu renumele a ramas
5. Organizare beton (beutura si mancare+cazare incluse in taxa), pe cand la alte concursuri ...........
6. Cati concurenti au platit taxa?
Si ar mai fii multe, astea doar din fuga calului..............si nu in ordinea asta.
Rog completari la lista asta.

Pot sa te asigur ca toti cei 95 {nouazeci si cinci} de concurenti au achitat taxa si multi alti ar mai fi achitato dar i-am refuzat politicos deoarece trecuse data limita si nu mai aveam de unde sa asiguram barci.
Cu respect,

mrvily
Moderator
Moderator

Mesaj de mrvily » 13 Oct 2005, 18:10

MihaiV scrie:Si pe brelocul primit de voi de la Salmo scrie "Supa Salmo" ??? :shock:
Esti rautacios{daca pot spun4e asa} Mihai, pe toate scrie. Istvan sa scuzat public si tu erai de fata atunci cind a facuto :oops: :oops: :oops: :oops:

Scrie răspuns