regulamentul federatiei romane de spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 18 Ian 2006, 19:00

Ma gandeam acum la o chestie: daca s-ar merge pe ideea cu finalele, de ce sa mai faci zonale si sa nu faci direct cele 3 finale? Si-asa din fiecare regiune daca sunt 15 care vor si pot sa mearga la toate 3 finalele. Ce rost mai au localele? Ati vazut anul trecut cati au mers la toate zonalele de pe zona lor? 3 finale si ai terminat balciul!

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 18 Ian 2006, 19:00

Da, asta am vazut-o cu ochii mei si anul trecut si anul asta.

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 18 Ian 2006, 19:00

Totusi mai rar atare situatie.Nu poate cred nimeni contesta,faptul ca,daca vrei sa ai sanse cat mai mari,participi la toate cele 9 concursuri,ceea ce iti da posibilitatea sa alegi cele mai bune rezultate.Iar cine participa la 5,nu mai are ce sa aleaga,eventual sa le castige pe toate 5,cum spun colegii mei. :)
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!

Danoc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Danoc » 18 Ian 2006, 19:24

Categoric ideea cu zonalele este cea mai avantajoasa financiar. Dar, doar atat. In sistem open, pe locatii si specii diverse este adevarata concurenta.
Nu cred ca trebuie confundat campionatul national cu o campanie de promovare a pescuitului la spinning. Nu se exclud, dar nu este principalul obiectiv. Asa cum in toate sporturile exista divizii inferioare, asa si in pescuit....cei care doresc sa fie in lotul national trebuie sa indeplineasca mai multe criterii...unul dintre ele este si acela de a se putea prezenta la competitii. Pescarii aceia buni care ar fi descurajati de sistemul open...pot castiga concursurile la care vor si pot sa participe...si in final acumuleaza punctele corespunzatoare. Avand in vedere preconizatul numar scazut de participanti care vor merge la toate concursurile...cine stie...poate au loc intre cei 10. Plus ca pasiunea si talentul in pescuit si le pot demonstra si in alte concursuri care nu sunt incluse in turneul de 9. Nimeni nu le va contesta calitatea de pescari buni...doar ca nici ei nu trebuie sa aiba pretentia de a reprezenta Romania.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 18 Ian 2006, 20:05

Danoc scrie:...Pescarii aceia buni care ar fi descurajati de sistemul open...pot castiga concursurile la care vor si pot sa participe...si in final acumuleaza punctele corespunzatoare. Avand in vedere preconizatul numar scazut de participanti care vor merge la toate concursurile...cine stie...poate au loc intre cei 10. Plus ca pasiunea si talentul in pescuit si le pot demonstra si in alte concursuri care nu sunt incluse in turneul de 9. Nimeni nu le va contesta calitatea de pescari buni...doar ca nici ei nu trebuie sa aiba pretentia de a reprezenta Romania.
no ma pot abtine. nu rezist.
cum adica "nici ei nu trebuie sa aiba pretentia"? vorbim aici de-o pretentie sau de calitatea unui pescar?
adica eu daca n-am timp sa ajung la toate concursurile nu tre' sa am pretentia sa... apai daca asa e mai corect, nu stiu, zau!
cu atitudinea asta... :? unde ajungem?
nu vreau sa intru in polemici inutile. de altfel, nici nu cred ca facem o mare branza aici. pana nu o sa organizam noi-pescarii acest campionat nu o sa avem succes cu un regulament votat de noi!
cam asta e.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 18 Ian 2006, 23:55

Nu vad de unde ideea ca noi vorbim degeaba aici, si la final o sa faca tot trei insi cum vor ei. Unii din cei care au postat aici sunt membri in asociatii care au votat anumite propuneri, altii poate avem la indemana mijloace de presiune oleaca mai eficiente decat postatul pe un forum :twisted: samd.
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2006, 09:14

Sorin scrie:
Paul scrie:
Asa si aici... faci dovada ca esti bun la tine acasa, meriti sa mergi mai departe... nu esti bun.. stai acasa si astepti anul urmator...
Nu mi se pare nimic de neinteles.
ai raspuns singur
Diferenta e ca la mondiale trebe sa faci dovada ca esti bun acolo nu la tine acasa ,......
Da Sorine... nici nu mai stiu ce sa raspund :|
Eu (noi) m-am gandit sa ofer sanse la cati mai multi sa participe si sa vada ce-i acela un concurs. Selectia la OPEN se va face dupa bani (sponsori) Asta e clar.
Poate cineva care nu e bun pescar, dar isi permite sa plece in celelalte 6 locatii care nu sunt la el in regiune, nu este asa bun ca pescar... Asta inseamna ca el trebuie sa te reprezinte?
Nu stiu cum priviti voi OPEN-ul, dar cu siguranta zonalele va face deja o selectie si va da posibilitatea la mai multi sa se afirme.
Hai sa dam sanse egale la toti!
Eu mai stiu si alte lucruri, stiu ca multora nu le convine si stiu si de ce, dar hai sa nu tragem tot jarul pe turta noastra.

Cum a scris Danoc :oops: reiese ca daca n-ai bani esti prost?
Haideti sa fim putin maturi, dati-o-n colo de treaba.
Daca cineva n-are bani si timp destul, trebuie eliminat din start? De unde si pana unde?
Dece sa nu dam sanse la mai multi sa participe si, se vor alege cei mai buni si, poate pentru acestia se vor gasi sponsori ceva.

Gerula
veteran
veteran

Mesaj de Gerula » 19 Ian 2006, 09:29

Paul scrie:Eu mai stiu si alte lucruri, stiu ca multora nu le convine si stiu si de ce, dar hai sa nu tragem tot jarul pe turta noastra.
Acum hai sa n-o bagam pe aia clasica "stim noi"... :lol:
Cu lacrimi Bastus!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 19 Ian 2006, 09:32

Gerula scrie:
Paul scrie:Eu mai stiu si alte lucruri, stiu ca multora nu le convine si stiu si de ce, dar hai sa nu tragem tot jarul pe turta noastra.
Acum hai sa n-o bagam pe aia clasica "stim noi"... :lol:
Ok.. n-o bagam :lol:
Ce-am avut de spus, am spus.... Oricum.. a scris si cineva mai sus.. va fi tot ce vor altii.
Aaaa.. chiar tu ai zis :)

sanyi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sanyi » 19 Ian 2006, 09:49

salut
dupa mine cei 10 pescari care vor fi pt fiecare zona sunt indeajuns, nu trebuie uitat ca cei 10 s-au stabilit in urma a 3 concursuri
dupa aceasta preselectie zonala vor urma 2 finale in "deplasare" care vor face mai departe selectia pt Lotul National
ce este important de stabilit este cati se vor califica in Lotul National si din acestia sigur vor fi doar 5 care vor fi Echipa Nationala
toti stim ca un lot national este ca numar mai mare decat echipa nationala
deci se poate stabili ca lotul sa fie de 10 pescari iar echipa se stie 5 asa ca cei mai buni dintre cei mai buni vor face parte din echipa nationala
pt stabilirea celor 5 din cei 10 se vor mai face cateva concursuri
salut

Scrie răspuns