regulamentul federatiei romane de spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Sistemul de punctaj ales nu permite stabilirea unui castigator dupa numai cateva etape , care sa-i permita sa le sara linistit pe celelalte . obligand concurentul sa participe la cat mai multe etape pentru a-si pastra pozitia in clasament .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
Eu am contracarat,argumentul lui Gerula,cum ca ar ajunge 4 etape,daca nu iti permiti mai mult,ca timp sau financiar.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
salut
eu tot idea cu zonalele o sustin
in cea ce priveste parerea cuiva cum ca daca se iau 5 pescari din fiecare zona s-ar putea lasa acasa poate cativa pescari mai buni decat primii din alta zona aici se poate creste numarul persoanelor pe zone la 10, cea ce ar insemna 30 de pescari la fiecare din cele 3 finale
primii 10 pe fiecare zona inseamna un nr destul de indeajuns pt fiecare zona asa ca nu s-ar omite nici un pescar bun, iar daca acel pescar bun nu se califica in primii 10 nu prea cred ca merita finala
iar cum am mai spus "Turneul Final" tot pe baza regulamentului de open va stabilii Lotul National
salut
eu tot idea cu zonalele o sustin
in cea ce priveste parerea cuiva cum ca daca se iau 5 pescari din fiecare zona s-ar putea lasa acasa poate cativa pescari mai buni decat primii din alta zona aici se poate creste numarul persoanelor pe zone la 10, cea ce ar insemna 30 de pescari la fiecare din cele 3 finale
primii 10 pe fiecare zona inseamna un nr destul de indeajuns pt fiecare zona asa ca nu s-ar omite nici un pescar bun, iar daca acel pescar bun nu se califica in primii 10 nu prea cred ca merita finala
iar cum am mai spus "Turneul Final" tot pe baza regulamentului de open va stabilii Lotul National
salut
problema ramane aceeasi fie ca selectezi 5, 10 sau cati vrei .
Sa concureze liber si sa arate ca sunt buni sau nu , ...nu sa se stabileasca asta dupa loc nastere/domiciliu din buletin
Sa concureze liber si sa arate ca sunt buni sau nu , ...nu sa se stabileasca asta dupa loc nastere/domiciliu din buletin
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
Pai da, mai Sorine.. asa nu concureaza liber?Sorin scrie:problema ramane aceeasi fie ca selectezi 5, 10 sau cati vrei .
daca dupa etapele locale se aleg cate 10 din fiecare regiune, nu sunt de ajuns 30 persoane (asta pentru 3 zone istorico-geografice) pentru turneul final?
Este cineva dezavantajat?
Si mi se pare normal ca cei mai buni sa mearga in finale...
Faza cu 9 concursuri si iti alegi 4 care iti convin, pica din start din punctul meu de vedere.... Nu e corect si am explicat de ce.
Pai daca sunt 40 sau 50 persoane intr-o regiune care participa la concursuri... daca se aleg primele 10 dintre ele pentru Turneul final.. nu e de ajuns?
Sunt cei mai buni, din celelalte locatii vin cei mai buni si o sa fie un concurs pe cinste

Eu zic ca trebuie sa arat mai intai ca sunt bun la mine acasa si apoi sa merg mai departe... Cum vrei sa zbori, sau sa conduci, daca nici nu stii sa mergi...
candeste-te ca si cand erai la scoala, existau olimpiade... Nu te duceai sa dai etapa pe municipiu in Suceava daca tu erai din Sibiu... si nici nu venea un profesor din Cluj sa-ti corecteze...
Asa si aici... faci dovada ca esti bun la tine acasa, meriti sa mergi mai departe... nu esti bun.. stai acasa si astepti anul urmator...
Nu mi se pare nimic de neinteles.
Eu am zis "Nimic nu te impiedica sa castigi 4 din 4 sau 4 din 5", nu ca e usor sau ca ala care face 9 etape n-are mai multe sanse. Numai ca, daca duc la absurd argumentatia voastra, poate ar trebui sa dam toti cu un bat de alun, ata de cusut si un bold, ca altii poate nu-si permit mai mult.Nick scrie:Eu am contracarat,argumentul lui Gerula,cum ca ar ajunge 4 etape,daca nu iti permiti mai mult,ca timp sau financiar.
Cu lacrimi Bastus!
ai raspuns singurPaul scrie:
Asa si aici... faci dovada ca esti bun la tine acasa, meriti sa mergi mai departe... nu esti bun.. stai acasa si astepti anul urmator...
Nu mi se pare nimic de neinteles.
Diferenta e ca la mondiale trebe sa faci dovada ca esti bun acolo nu la tine acasa ,......
tot nu inteleg ( asa-s io mai greu de tartacutza ) de ce nu pot sa concurez cu clujenii la cluj si cu tine la iasi?...............si sa vedem cine-i mai bun ?
tre intai sa ma clsific in primii x la buturuga de acasa ca sa am dreptu sa concurez la Cluj??
a , si la faza cu Olimpiadele iti dau un egzemplu sugestiv .
eram prin liceu cand dupa faza pe clasa , liceu , orash , judetz ( 4 adica) m-am calificat la nationala de fizica .Surprise.....nu se astepta nimeni M-am dus acolo si m-am clasat undeva in roimii 10 !!!!.....o mica problema : trebuia sa tin clasamentu invers .
Selectia fusese proasta , nimeni nu ma pregatise pentru ceea ce insemna un concurs .
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va
[/quote]
Eu am zis "Nimic nu te impiedica sa castigi 4 din 4 sau 4 din 5", nu ca e usor sau ca ala care face 9 etape n-are mai multe sanse. Numai ca, daca duc la absurd argumentatia voastra, poate ar trebui sa dam toti cu un bat de alun, ata de cusut si un bold, ca altii poate nu-si permit mai mult.[/quote]
Ei,
,nici chiar asa,desi imi vine im minte un concurs tinut in capitala la care Mircea Dinescu apare cu 2 bete de alun si ia premiul intai,in pofida "meseriasilor"prezenti acolo.Totusi o cheltuiala de 20-25 de mil,nu e la indemana oricui,iar cei care ne permitem,stam prost la capitolul timp.
Oricum noi am expus parerea noastra,cum era si normal,iar hotararea se va lua impreuna,asa ca,ce o tot dezbatem?
Eu am zis "Nimic nu te impiedica sa castigi 4 din 4 sau 4 din 5", nu ca e usor sau ca ala care face 9 etape n-are mai multe sanse. Numai ca, daca duc la absurd argumentatia voastra, poate ar trebui sa dam toti cu un bat de alun, ata de cusut si un bold, ca altii poate nu-si permit mai mult.[/quote]
Ei,

Oricum noi am expus parerea noastra,cum era si normal,iar hotararea se va lua impreuna,asa ca,ce o tot dezbatem?

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!