regulamentul federatiei romane de spinning
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Paul scrie: Finalele vor fi in numar de 3 (pentru fiecare zona geografica) asa incat nimeni nu va fi dezavantajat si numarul de drumuri va fi redus la 2 pentru fiecare dintre concurenti. Adica, reprezentantii din Moldova vor merge in Ardeal si Muntenia, cei din Muntenia vor merge in Moldova si Ardeal si cei din Ardeal doar in Moldova si Muntenia.
Mai corect ar fi sa-l denumim "Turneul final", organizat din trei etape.georgelucius scrie:Interesanta ideea lui Paul cu 3 finale.
Cred ca ideea lui Paul se poate rezuma: cei "X" mai bine clasati dupa 2 sau 3 etape locale sa participe la "Turneul final".
X - se poate stabili de catre care sunt implicati
Cred ca idea lui Paul ar satisface atit pe cei care doresc sistem Open cit si pe cei care vor sistem Zonale.
"Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." - Shakespeare
In primul rand, nu este tocmai ideea mea...Teodor scrie:Cred ca ideea lui Paul se poate rezuma: cei "X" mai bine clasati dupa 2 sau 3 etape locale sa participe la "Turneul final".
X - se poate stabili de catre care sunt implicati
Cred ca idea lui Paul ar satisface atit pe cei care doresc sistem Open cit si pe cei care vor sistem Zonale.

salut
eu sustin ideea lui Paul, si cred ca este ideea cea mai ok pt a inpaca cele doua tabere
treaba aceasta este exact ca anul trecut doar ca in final vor fi 3 finale in loc de una singura si nu vor mai fi discutii cum ca finala s-ar organiza pe un loc dinainte stabilit si ales de unii
ce trebuie stabilit este cati pescari sa se califice pt "Turneul Final"
pe cei care sustineau idea openului nu ii vad de ce sa se supere caci in finala sau mai bine zis "Turneul Final" tot ideea openului va face legea caci toti concurentii care s-au calificat in turneu trebuie sa mearga la fiecare din cele 3 finale aici intervine propunerea celor ce sustineau openul de a se deplasa in mai multe locatii pt a se stabili care sunt mai buni
salut
astept ca aceasta problema sa se rozolve cat mai repede caci exista si cea privid cu punctarea capturilor dar sper ca prima sa se rezolve caci a 2 este mai usor de rezolvat
eu sustin ideea lui Paul, si cred ca este ideea cea mai ok pt a inpaca cele doua tabere
treaba aceasta este exact ca anul trecut doar ca in final vor fi 3 finale in loc de una singura si nu vor mai fi discutii cum ca finala s-ar organiza pe un loc dinainte stabilit si ales de unii
ce trebuie stabilit este cati pescari sa se califice pt "Turneul Final"
pe cei care sustineau idea openului nu ii vad de ce sa se supere caci in finala sau mai bine zis "Turneul Final" tot ideea openului va face legea caci toti concurentii care s-au calificat in turneu trebuie sa mearga la fiecare din cele 3 finale aici intervine propunerea celor ce sustineau openul de a se deplasa in mai multe locatii pt a se stabili care sunt mai buni
salut
astept ca aceasta problema sa se rozolve cat mai repede caci exista si cea privid cu punctarea capturilor dar sper ca prima sa se rezolve caci a 2 este mai usor de rezolvat
-
- senior
Eu ma gandeam la 5 - 6.. dar sa fie si 10... sau cati poate fiecare asociatie sa sponsorizeze, numai sa cadem de comun acordgeorgelucius scrie:Si ca sa fie chiar toata lumea multumita am putea propune ca la "turneul final" sa participe primii 10 clasati la zonale(intr-o zona desigur)
Ar fi mai multi pescari si altfel ar arata concursul.
Apoi, in urma turneului final, se va forma lotul national...
Da, Andrei... in seara asta speram sa-l definitivam si maine dimineata sa fie deja la Bucuresti, trimis prin fax, cu tot cu semnaturi.dr.pike scrie:Paul, oare reusiti voi sa prindeti chestiile astea in propunerea voastra? AM inteles ca deja celelalte proiecte au fost trimise...
Oricum, ceea ce am scris aici sunt doar niste propuneri... Nu ma astept ca toti din PP sa fie de acord cum, se poate ca persoane care au fost de acord cu OPEN sa gaseasca mai interesanta aceasta propunere.
Si mie mi se pare a fi o cale de mijloc, o modalitate de a avea si mai multi concurenti in concursuri cat si o buna modalitate de a ne "vizita" unii pe altii la finale...
Nu stiu, zic si eu asa...
Se poate pleca de la astfel de idei si gasit ceva mai bun.
Cred ca singura problema a sistemului intermediar, cu locale si finale, este ca sponsorii nu sunt interesati de aceste concursuri de casa, zonale, asa ca nu se pot strange bani si Echipa Nationala nu poate merge la Campionatul Mondial, deci campionatul devine inutil. Dar ne-am obisnuit, cum nu s-a mers la Mondial in 2005 si nu se va merge nici in 2006, de ce sa fie tocmai 2007 anul in care sa avem reprezentare internationala?
Sau gresesc si ati vorbit careva cu sponsorii si dau Echipei Nationale 500 euro pentru fiecare concurs zonal?
Sau gresesc si ati vorbit careva cu sponsorii si dau Echipei Nationale 500 euro pentru fiecare concurs zonal?