bune idei aveti...o sa caut si eu mai multe metode care deja alti leau probat dar asta oricum doar cand incepe sezonul,mai bine spus sa vina vremea mai buna ca eu nu mai suport frigul si daca ies acuma nu insist mai mult de o ora ,mai mult ies ptr aer curat sau plimbare
pe asta cu "guma" am bagato la cap
dar niste voblere?aaa?voi cam ce voblere folositi?si voi tot stati ca mine si in timp ce pescuiti va puneti aceeasi intrebare de multe ori
oare am ales marimea ,culoarea potrivita in comparatie cu viteza apei,culoarea apei ,ora la care pescuiesti,fir si culoarea apei? eu unu dupa ce pescuiesc juma de zi si nu prind nimika ...imi tot pun intrebari daca nu era mai bine in alt loc sau alta naluca
culmea este ca anul trecut somnul de 8 kg lam prins pe o apa f tulbure si agitata si la un xcalibur mic .acuma miam cdat un xcalibur cea mai mare marime ca lacomul
da uite nu mai tin minte cu ce dadeam cand era sa ma traga somnul cela mare(care lam scapat din pacate) in apa.anul acesta o sa merg pe ideea nalucilor mai mari si in primul rand mai grele sa pota arunca cu ele distante mari
abia astept,hah hah hah hah sa le vin de hac