Pescuitul din barca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 24 Mai 2010, 12:44

marti o sa merg la un magazin in Sibiu unde am auzit ca ar avea baterii cu descarcare profunda de 80 A la vreo 400 lei. fabricate in Hong Kong . nu e ceva sigur dar o sa verific. cred ca e suficient pt un motor de 34 lbs.
kzoli...cine vorbea de gel?

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mai 2010, 14:41

radubc scrie:Ce barca si ce motor ai?
daca pe mine ma intrebai barca mea este seahawk II iar motorul este un jarvis marine watersnake FWT 34 lbs.

pentru UKL SI KZOLI eu nu am vazut bateriile de care vorbeam e o informatie primita de la un prieten si nici el nu stie daca sunt cu acid sau gel pt ca el nu e interesat de barci si motoare . incarcatorul il voi duce si pe cel care il am la un service de baterii din sibiu si o sa aflu daca e bun si pt gel.
sper sa fie bun ca e destul de destept (vezi posturi anterioare)
voi ce barci si motoare folositi ? haideti sa facem comparatii intre ele cu bune si rele poate vor fii de folos aceste informatii unora care vor sa treaca la pescuitul din barca. daca doriti binenteles

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mai 2010, 15:06

mai am o intrebare pentru voi:
care este adincimea la care trebuie sa se afle elicea pentru a obtine randamentul maxim ? barca mea este o gonflabila de 3 m si nu are chila.

radubc
junior
junior

Mesaj de radubc » 24 Mai 2010, 15:14

Pai vezi la fata locului.

Eu am montat motorul si i-am dat drumul. A inceput sa plescaie, asa ca l-am lasat mai jos pana n-a mai facut zgomot. A mers OK in ziua aia, chiar mi-a placut, insa apa era linistita. Data urmatoare au fost valuri, asa ca a trebuit sa-l las si mai jos. Nici prea mult nu-i bine la gonflabila ca incepe motorul sa miste prea mult fata-spate.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mai 2010, 15:19

pai cam asa am procedat si eu dar credeam ca este o adincime standard si care se poate calcula cumva si sa mai storc ceva putere de la motoras :D .
nu ca nu ar putea urca pe Olt in curent dar poate il fac racheta :lol:

radubc
junior
junior

Mesaj de radubc » 24 Mai 2010, 15:33

:D

La jucariile noastre n-are rost sa faci calcule, merge ochiometric.

Eu ma intrebam daca are rost sa pun elice cu 3 pale in loc de 2.

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Mai 2010, 15:42

si eu ma gindeam la asta dar nu sunt sigur ca nu ard motorul . cei de la jarvis pun elice cu 3 pale doar de la 44 lbs .si sunt mai mari si in diametru ca sa nu vorbim si de suprafata care o are elicea din cauza celei de a 3 a pala . probabil am sa incerc dupa ce fac praf elicea care o am

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Mai 2010, 07:09

grey-wolf scrie:
radubc scrie:Ce barca si ce motor ai?
daca pe mine ma intrebai barca mea este seahawk II iar motorul este un jarvis marine watersnake FWT 34 lbs.

pentru UKL SI KZOLI eu nu am vazut bateriile de care vorbeam e o informatie primita de la un prieten si nici el nu stie daca sunt cu acid sau gel pt ca el nu e interesat de barci si motoare . incarcatorul il voi duce si pe cel care il am la un service de baterii din sibiu si o sa aflu daca e bun si pt gel.
sper sa fie bun ca e destul de destept (vezi posturi anterioare)
voi ce barci si motoare folositi ? haideti sa facem comparatii intre ele cu bune si rele poate vor fii de folos aceste informatii unora care vor sa treaca la pescuitul din barca. daca doriti binenteles
Eu Am o barca din fibra de 2,50 x1.10 m motor ET 44 lbs baterie exide gel 80 Ah si un varta de 110 AH ( cu acestea doua trece un weekend fara sa fiu nevoit sa incarc ) Mai am un Yamaha de 3 cp /2 t pe care o folosesc pe rauri (pe baltile din zona e strict interzis ).
Nu e mare scofala dar ptr mine e suficient usor de transportat de dat la apa ,de pescuit ptr mine ajunge iar de plimbat rezista si la 3 persoane .... mai am o pereche de vasle in caz ca cedeaza motorul sau bateria :lol: :lol: :lol:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 25 Mai 2010, 07:57

radubc,romania nu are o piata functionala in nici un sector.
tot ce inseamna,outdoor are niste scoruri duble fata de state si canada .jaf pe fata.ca sa nu mai spun ca aici ajung toate torogoatele din lume.
de unde vine bc ?
walleye

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 25 Mai 2010, 08:01

adrian frunza scrie:radubc,romania nu are o piata functionala in nici un sector.
tot ce inseamna,outdoor are niste scoruri duble fata de state si canada .jaf pe fata.ca sa nu mai spun ca aici ajung toate torogoatele din lume.
de unde vine bc ?
Atata timp cat au clienti ,isi permit sa vinde la preti dublu -triplu ...

Scrie răspuns