pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
kzoli
- veteran

radubc scrie:Mie PVC-ul mi se pare destul de solid. Podeaua este gonflabila. Unii pun un placaj peste podea si pe urma o unfla. Asa ca placajul ramane fix. Cat despre crengi si fiare prin ape nu prea se pune problema aici. Mi se pare ca totul este foarte curat, si apele limpezi, de se vede cand vine ceva. Plus ca sonarul bipaie cand scade adancimea sub cativa feet, cat setez eu. Spinning din picioare n-am incercat, dar o data a trebuit sa sar in ea de pe ponton si n-a zis nici pas (sau fas). Aveam cam 95 KG la vremea aia. Ei zic ca tine 1700 lb cu echipament cu tot. O folosesc mai mult la trolling in ape de peste 30ft. In lacul din poza sonarul imi arata 90 ft. Daca vreau in ape mici pot sa-mi iau un scaun plutitor ca in link dar eu zic ca n-am nevoie.
http://ca.wholesalesports.com/storefron ... 02-p1.html

La Voi nu e ca la Noi ....

sau la Noi nu e ca la Voi
Tot feluri de agataturi si chestii .... aici am petecit deja 2 gonflabile pina am luat una de fibra .
Adevarat e ca ma bag in toate locurile unde cred ca e peste ...si de multe ori raman doar cu increderea ,cu speranta ca poate poate

-
radubc
- junior

Adevarul este ca mi-as fi laut si eu ceva de fibra, dar aici nu gasesc decat canoe inguste la $600 si mi se pare mult la cat is de inguste. Ii mai lata barca mea si cred ca si mai stabila, dar nu rezista asa bine la crengi si agataturi, insa nu-i o problema. Urmatorul pas ar fi fost ceva de aluminiu, la vreo $2000 la BPS, dar deja ii prea mult, si la mine ii o problema mare cu spatiul. Barca sta adunata frumos in debara si motorul si suportul sub pat. Asa ca is bine cu ce am acuma.
Mai tarziu, poate asa ceva:
http://www.autotrader.ca/new_cars_Boats ... berta&r=20
-
kzoli
- veteran

radubc scrie:Adevarul este ca mi-as fi laut si eu ceva de fibra, dar aici nu gasesc decat canoe inguste la $600 si mi se pare mult la cat is de inguste. Ii mai lata barca mea si cred ca si mai stabila, dar nu rezista asa bine la crengi si agataturi, insa nu-i o problema. Urmatorul pas ar fi fost ceva de aluminiu, la vreo $2000 la BPS, dar deja ii prea mult, si la mine ii o problema mare cu spatiul. Barca sta adunata frumos in debara si motorul si suportul sub pat. Asa ca is bine cu ce am acuma.
Nu conteaza ce "ambarcatiune ai " ,important e sa-ti fie de folos si sa fii multumit de el ...insa siguranta Ta si a celor din ambarcatiune sa fie pe primul loc in rest ... valuri mici si capturi frumoase

-
adiwolf
- veteran

imi cer scuze si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar genul de barci cum are radubc nu sunt destinate pescuitului, sunt total impropii acestei folosiri.
am pescuit din asemenea barci si pt mine unul era mai mult un chin decat o placere - sa stai in fund si cu picioarele intinse cateva ore........nu multumesc, nu mai vreau
numai eu stiu ce dureri de spate aveam dupa o zi de pescuit din asemenea barca
barca cu balon sub 40cm diametru si fara podea rigida nu mai recomand la nimeni
-
kzoli
- veteran

adiwolf scrie:imi cer scuze si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar genul de barci cum are radubc nu sunt destinate pescuitului, sunt total impropii acestei folosiri.
am pescuit din asemenea barci si pt mine unul era mai mult un chin decat o placere - sa stai in fund si cu picioarele intinse cateva ore........nu multumesc, nu mai vreau
numai eu stiu ce dureri de spate aveam dupa o zi de pescuit din asemenea barca
barca cu balon sub 40cm diametru si fara podea rigida nu mai recomand la nimeni

Corect ,sunt de acord ,...... dar fiecare dupa posibilitati

.
Ce a-si dori Eu si ce pot sa-mi permit sunt 2 lucruri total diferite ....
-
tudor
- Moderator

-
radubc scrie:Adevarul este ca mi-as fi laut si eu ceva de fibra, dar aici nu gasesc decat canoe inguste la $600 si mi se pare mult la cat is de inguste. Ii mai lata barca mea si cred ca si mai stabila, dar nu rezista asa bine la crengi si agataturi, insa nu-i o problema. Urmatorul pas ar fi fost ceva de aluminiu, la vreo $2000 la BPS, dar deja ii prea mult, si la mine ii o problema mare cu spatiul. Barca sta adunata frumos in debara si motorul si suportul sub pat. Asa ca is bine cu ce am acuma.
Ia-ti un Porta bote. Nu vei avea probleme de spatiu. O pui in pivnita, ori chiar rezemata de un zid afara. Nu trebuie intretinere. Si e barca.
-
grey-wolf
- veteran

nu rideti de barca SEVYLOR xxx HUNTER 360
si eu am inceput cu exact aceasta barca si pot spune ca e ok !
e pvc si ce daca ? e confortabila ! e mare si incapatoare ! e cu baloane inalte concentrice fapt ce o face foarte sigura ( la scufundare ) ! are 5 camere de aer nu ca alte troci cu 2 sau 3 dar care costa de 2 sau 3 ori mai mult ! inca o mai am si e functionala cu toate ca are peste 10 ani si peste 20 de petece !
e o barca minunata din punctul meu de vedere nu ca troaca de la intex pe care o folosesc acum . folosesc intexul pt ca am suport de motor si la xxx HUNTER nu am avut timp sa i fac . ca manevrabilitate la visle e net peste intex ! singura calitate a intexului e materialul mai rezistent adica dernier 600 dar si pe asta am sparto de 2 ori
inca un avantaj al PVC ului e ca sa poate peteci cu ori ce de la prenadez la petece de bicicleta pina la kit ul de petece cu care e livrata barca si in 5 minute esti inapoi pe apa la dernier nu e asa !
in concluzie e o barca care face toti bani si chear mai mult!
radubc sa o folosest sanatos
fire intinse la toata lumea
-
radubc
- junior

Cine stie, cunoaste.
Norocul meu a fost ca am luat-o si ieftin. Versiunea 2010 ajunge la $499. Ii drept ca ii mai de calitate, dar totusi. La banii aia mai pun $100 si iau canoe de fibra.
Ce ma 'nerveaza mai tare ii ca nu pot s-o folosesc. Cum vin de la servici se aduna norii si incepe ploaia. In weekend cica o sa ninga.

-
kzoli
- veteran

In weekend cica o sa ninga.

[/quote]

Atunci te duci la copca ?

-
adiwolf
- veteran

radubc scrie:...
Norocul meu a fost ca am luat-o si ieftin. Versiunea 2010 ajunge la $499. Ii drept ca ii mai de calitate, dar totusi. La banii aia mai pun $100 si iau canoe de fibra..........
la banii aia nu merita.
grey,
nu am ras de aceasta barca, pur si simplu am spus ca nu este buna pt pescuit din punctul meu de vedere