Cu un bat puternic si mulineta sanatoasa , practic cu o scula de crap si un bat vechi sau rupt primu tronson faci un downrigger , chestia ii jos pe sinker , sa scape firu de pescuit pe trasatura sau agatatura .georgica scrie:@SF: da io nu intzeleg o chestie, pala aia rabatabila o agatzi de barca sau cum? sau tot de o macara de aia downrigger? sau e cu totu alta jmecherie?
Pescuit la Trena - Trolling
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu stiu cum s-ar comporta un jig de 70-80 sau 100 de grame, legat pe on fir ghebos, de saijde livre, pus pe o invartitoare de baitcast vartoasa, ruseasca,
montata pe un hot shot cu varfu rupt.
Poate ne spun pescarii de Dunare cum e cu cu trena pe adancimi mari la jig...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- aquaelement
- junior
Un singur salau vreau sa vad prins la trena pe Dunare si pot sa dorm linistitleba scrie:Nu stiu cum s-ar comporta un jig de 70-80 sau 100 de grame, legat pe on fir ghebos, de saijde livre, pus pe o invartitoare de baitcast vartoasa, ruseasca,montata pe un hot shot cu varfu rupt.

Ai incercat? Ai prins?aquaelement scrie:Un singur salau vreau sa vad prins la trena pe Dunare si pot sa dorm linistit(dar in Ro) ...Sunt foarte multe variabile aici si multe conditii de indeplinit. Se poate prinde lejer la trolling pesti rapitori pe Dunare ,dar cum am spus ...sunt cateva conditii stricte de indeplinit si in plus,daca cel care pescuieste este multumit de acest stil de pescuit, e perfect
Hai, nu fii chitros, da-ne o informatie, ceva...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- aquaelement
- junior
Trena
Si eu pescuiesc la trena. Am o barca mai mica,mai usoara de 2,40 m pe care am montati 2 suporti pe care pun 2 bete,nu neaparat foarte rigide. Am un motor electric de 44 lbs si o baterie de 100. Dau in mare parte cu voblere deep cand caut somnul si salaul sau stiuca dar uneori si cu voblere ce nu intra mai mult de 1,2 m cand dau la clean. Pescuiesc la acest stil cand sunt valuri mai mari si vant mai puternic sau cand ma deplasez pe o distanta mai mare de la un loc de pescuit la altul!
rapala the best vobler in the world
Trena
Eu pescuiesc cu 2 lansete pe suporti,nu am avut incurcari niciodata. Am lansat una mai departe si alta mai aproape de barca. Nu am folosit nici un fel de pluta de nici un tip!
rapala the best vobler in the world
Daca dai cu doua lansete foloseste naluci diferite si lasa-le una mai aproape si una mai departe si nu vei avea probleme cu incurcatul. De la trei bete in sus probabil ca are sens sa folosesti plannere.
Nu, n-am dat cu mai mult de doua.
Nu, n-am dat cu mai mult de doua.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Nu ma gandeam doar nu se incurce liniile, dar cred ca sun bune plannerele ( nu stiam ca asa le zice) sa deplaseze nalucile in lateral unde zona nu a fost agitata de trecerea barcii, si alt avantaj, poti merge pe mijloc si sa te apropii de ambele maluri sau zone de stuf.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!