Pescuit la Trena - Trolling
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am prins pastrav si cleni la trena, n-au avut treaba ca a trecut barca pesta ei
cauta pe youtube planner board si dipsy diver.
Dar tot downriggerul e ce trebuie, zic si io...
cauta pe youtube planner board si dipsy diver.
Dar tot downriggerul e ce trebuie, zic si io...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
- bogdan_mihu
- senior
intr-adevar pescuitul la trena nu e cea mai ortodoxa metoda de pescuit la rapitori ,sincer prefer pescuitul la jig dar in anumite perioade poti sa faci niste partide super la trena,eu am prins salai,somni la voblere deep runner sau shaduri mari 12-14 cm pe jiguri de 15,17,21 gr si am agatat si ceva fitofagi mari am reusit sa scot unul de 42,5 kg drilul a fost spectacol 2 ore de plimbat pe lac l-am avut pe o lanseta de 2,40 ,10-30 gr si un mono de 0,27
-
- utilizator nou
un fitofag de 45kg prins din lacul Cincis in 2008 la trena
http://www.youtube.com/watch?v=8gpiFpIx1rE
De gura? Adica "regulamentar" ? Ca eu am fost auzit altceva la vremea respectiva...cum ca ar fi fost agatat de "afara"...mircea pancu scrie:un fitofag de 45kg prins din lacul Cincis in 2008 la trena

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
De gura? Adica "regulamentar" ? Ca eu am fost auzit altceva la vremea respectiva...cum ca ar fi fost agatat de "afara"...
[/quote]
A fost prins intamplator (de un amic al meu), agatat in exterior cu un vobler...se pescuia la trena, vara au obiceiul sa se ridice in straturile superficiale si se mai intampla sa se intersecteze naluca cu "ei"...si atunci incepe "distractia", de obicei betele sunt cu actiune semiparabolica (mai moi) si putere de aruncare pana in 40-50 gr cu fire mono de max. 0.30 sau textile de pana in 10-15 lbs, asa ca-ti trebuie ceva "arta" si "mana" sa-i si scoti, mai ales ca majoritatea dam cu doua trei bete, care trebuiesc repede scoase, daca vrei sa ai cat de cat sanse....
, treaba muuulta..... 

A fost prins intamplator (de un amic al meu), agatat in exterior cu un vobler...se pescuia la trena, vara au obiceiul sa se ridice in straturile superficiale si se mai intampla sa se intersecteze naluca cu "ei"...si atunci incepe "distractia", de obicei betele sunt cu actiune semiparabolica (mai moi) si putere de aruncare pana in 40-50 gr cu fire mono de max. 0.30 sau textile de pana in 10-15 lbs, asa ca-ti trebuie ceva "arta" si "mana" sa-i si scoti, mai ales ca majoritatea dam cu doua trei bete, care trebuiesc repede scoase, daca vrei sa ai cat de cat sanse....

- bogdan_mihu
- senior
- bogdan_mihu
- senior
- bogdan_mihu
- senior