cam asa... da nu stiu daca ajung la metru astia.
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
 .[/quote
.[/quote           

Uite, Pike, ceva de genul..pikeman scrie:da' cum arata aiesta ca io n-am vatz in viata meaTavi scrie:Coregonul ajunge la un metru lungime?

Mai mare blestem nu puteai pune pe mine..., auzi la el, figurat! tu-i jnuru si cu invartitoarea...acu stiu pe cine sa dau vina la prima gherla!Tavi scrie:Leba, fi-ti-ar salaii aia la figurat pe care-i prinzi
N-am intrebat sa ma aflu-n treaba.
Daca erau mari si rari nu erau coregoni.

Ei las, astept sa scrii tu prima poveste cu pistrui pe treispecoregoni.ro si atunci sa vezi critici, nu sagaTavi scrie:No lasa ca ma prind eu cumva si fara poza.
Desi descrierea ta poticnita si ezitanta nu ma ajuta.
Ma io zic ca erau pastravani vero. Era de bagat un deep jiggin sau ceva de genu. Dar no, voi erati la concurs nu la pescuit.
pikeman, cica coregonu asta e a dreac de bun la gust, ca stiu ca tu esti cu dinastea

sibianul circumspect a-nceput cu metri si alea-alea..
  sibianul circumspect a-nceput cu metri si alea-alea.. 
 Mai , asta deja seamana nu traileru de laleba scrie: Pastravi mai zicea si altcineva, da tot el sustinea ca nu halesc, pur si simplu stau pe-acolo in adancuri, cand vor papic urca patrujdemetri si inhata on chub la kil dupa care se intorc inapoi in hruba...
Pana la coada poate ca merita o zi din concediul pe Tileagd sa dai cu treburi de adancime dupa bustenii aia...sau era pe Bicaz? aaaaa, nu,nu...ziceam de Belis, bre!
Unde era aia cu cizma scafandrului in gura bestiei?.