cam asa... da nu stiu daca ajung la metru astia.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Uite, Pike, ceva de genul..pikeman scrie:da' cum arata aiesta ca io n-am vatz in viata meaTavi scrie:Coregonul ajunge la un metru lungime?
Mai mare blestem nu puteai pune pe mine..., auzi la el, figurat! tu-i jnuru si cu invartitoarea...acu stiu pe cine sa dau vina la prima gherla!Tavi scrie:Leba, fi-ti-ar salaii aia la figurat pe care-i prinzi
N-am intrebat sa ma aflu-n treaba.
Daca erau mari si rari nu erau coregoni.
Ei las, astept sa scrii tu prima poveste cu pistrui pe treispecoregoni.ro si atunci sa vezi critici, nu sagaTavi scrie:No lasa ca ma prind eu cumva si fara poza.
Desi descrierea ta poticnita si ezitanta nu ma ajuta.![]()
Ma io zic ca erau pastravani vero. Era de bagat un deep jiggin sau ceva de genu. Dar no, voi erati la concurs nu la pescuit.
pikeman, cica coregonu asta e a dreac de bun la gust, ca stiu ca tu esti cu dinastea
Mai , asta deja seamana nu traileru de laleba scrie: Pastravi mai zicea si altcineva, da tot el sustinea ca nu halesc, pur si simplu stau pe-acolo in adancuri, cand vor papic urca patrujdemetri si inhata on chub la kil dupa care se intorc inapoi in hruba...![]()
Pana la coada poate ca merita o zi din concediul pe Tileagd sa dai cu treburi de adancime dupa bustenii aia...sau era pe Bicaz? aaaaa, nu,nu...ziceam de Belis, bre!![]()
Unde era aia cu cizma scafandrului in gura bestiei?.