pescuit la stiuca cu voblere In SIBIU
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="empthy_cluster"][quote="Badie_talmaciu"][quote="empthy_cluster"][quote="Badie_talmaciu"]frate am prins pe cucoana la voblere mici de la cozma si specialitatea casei este unu home made de me. daca te intereseaza mail me iti fac unu gratis si cat de mare vrea muschiu tau:))[/quote]
se vede ca esti maestru la stiuk, voblere mici zici sa-ntzeleg pana-n 3 cm?, banuiesc si vibratzie marunta
? , au gliter?, maestre daca vrei fa-mi si mie un vobler din ala prinzator de stiuci, ti-l platesc nu vreu gratis...
merszi anticipat maestre
respect![/quote]
Facem schimb Vobler PE Cicada ce zici??????[/quote]
sa-ntzeleg ca vrei sa-ti dau o cicada pe un vobler de-al tau???? hai ca-tzi propun io alt targ, itzi dau un vobler de-al meu (imi zici pentru ce natzie de rapitor) pe unu de-al tau.
Hai maestre nu fii secretoss, sa-ntzeleg ca nu vrei sa-ti vad `opera de arta`, fietzi mila ca io am luat niste pixuri la voblere mari >8-10 cm (voi incerca cu mai mari), is curios sa vad daca cu atau voi avea mai mult bulan, mai ales ca am auzit ca le faci barbeta de tabla; interesant poate de aia ai prins asa monstri
ps. cam ce bataie au, marunta, ca-s curios tare mai Badie parolll....
inca odat permite-mi sa-tzi transmit respectele unui ardelean se vede ca esti un adevarat profesionist!!!
[/quote]
MAi Fratilor Voi Ciar nu intelegeti uite cum sta treaba. Vibratile Sunt Foarte puternice se simte in in bat. Si aste le poti regla pe loc (tineti minte barbeta este din tabla) se poate regla si adancimea la care evolueaza si daca se intampla sa agat nici o problema doar io mi le fac
Oeicum trebuie sa imi iau un Bluetooth la calculator sa pot scoate de pe tel pozele si va arat. ok??
se vede ca esti maestru la stiuk, voblere mici zici sa-ntzeleg pana-n 3 cm?, banuiesc si vibratzie marunta

merszi anticipat maestre
respect![/quote]
Facem schimb Vobler PE Cicada ce zici??????[/quote]
sa-ntzeleg ca vrei sa-ti dau o cicada pe un vobler de-al tau???? hai ca-tzi propun io alt targ, itzi dau un vobler de-al meu (imi zici pentru ce natzie de rapitor) pe unu de-al tau.
Hai maestre nu fii secretoss, sa-ntzeleg ca nu vrei sa-ti vad `opera de arta`, fietzi mila ca io am luat niste pixuri la voblere mari >8-10 cm (voi incerca cu mai mari), is curios sa vad daca cu atau voi avea mai mult bulan, mai ales ca am auzit ca le faci barbeta de tabla; interesant poate de aia ai prins asa monstri

ps. cam ce bataie au, marunta, ca-s curios tare mai Badie parolll....
inca odat permite-mi sa-tzi transmit respectele unui ardelean se vede ca esti un adevarat profesionist!!!

MAi Fratilor Voi Ciar nu intelegeti uite cum sta treaba. Vibratile Sunt Foarte puternice se simte in in bat. Si aste le poti regla pe loc (tineti minte barbeta este din tabla) se poate regla si adancimea la care evolueaza si daca se intampla sa agat nici o problema doar io mi le fac

badie ,Badie_talmaciu scrie:ma sorin multe cuvinte pe tineChestea curioasa i k merge
Stii poate daca ai incerca si u ai vedea dar pana nu incerci pls sshhhhhhht ok
tu nu stii sa citesti ?
am zis ca merge ....si asta in f putine cuvinte .....
daca as incerca si eu ?
ce ?
si pana sa imi dai tu .....shhhhhhht....o sa mai curga multa apa pe Olt ....si asta chiar pe la Talmaciu
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
- costica_fishing
- veteran
pt cei dornici de caterinca-faceti-o la sectiunea cefenea.
mersi.
mersi.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
-
- veteran
-
- veteran