pescuit la stiuca cu voblere In SIBIU

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:39

[quote="empthy_cluster"][quote="Badie_talmaciu"]frate am prins pe cucoana la voblere mici de la cozma si specialitatea casei este unu home made de me. daca te intereseaza mail me iti fac unu gratis si cat de mare vrea muschiu tau:))[/quote]

se vede ca esti maestru la stiuk, voblere mici zici sa-ntzeleg pana-n 3 cm?, banuiesc si vibratzie marunta :wink:? , au gliter?, maestre daca vrei fa-mi si mie un vobler din ala prinzator de stiuci, ti-l platesc nu vreu gratis...

merszi anticipat maestre

respect![/quote]

Facem schimb Vobler PE Cicada ce zici??????

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 18:07

Sorin scrie:f
si sa nu uitam un citat din OP Monstrul :
,, Doctroul Barbillon , in vestita sa carte ,, cum se prindi stiuci mari pescuind cu naluci mici''....................... :D
Sorine, mai bine ai lua si tu niste sfaturi de la maestru Badie, stiu si eu ca sa prind cu wobblere mici si linguri mici, numa ca nu stiu tehnica, asta ii problema. Asa ca hai sa il lasam pe maestru sa ne dezvaluie :lol:

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Feb 2007, 18:10

:D

de asta am zis ca....facand abstractie de spiritul dialogului ....
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 18:17

ma sorin multe cuvinte pe tine :D Chestea curioasa i k merge :D Stii poate daca ai incerca si u ai vedea dar pana nu incerci pls sshhhhhhht ok :wink:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 18:20

editat de Michael- valabil si pt badie regulamentul forumului punctul 4.
mersi

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 15 Feb 2007, 20:49

Badie daca nu e deranjul prea mare as fi bucuros sa vad cam ce vobler ai putea sa imi trimiti.Oricum eu iti voi trimite un vobler de al meu la schimb :wink: Da-mi adresa ta de mess sa vb.POti sa mi-o trim pe privat aici 8)
Pilly

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 21:09

[quote="pilula"]Badie daca nu e deranjul prea mare as fi bucuros sa vad cam ce vobler ai putea sa imi trimiti.Oricum eu iti voi trimite un vobler de al meu la schimb :wink: Da-mi adresa ta de mess sa vb.POti sa mi-o trim pe privat aici 8)[/quote]

adresa si id meu de messager badi3_talmaciu@yahoo.com

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 21:11

[quote="adi777"][color=red]editat de Michael- [b]valabil si pt badie [/b][url=http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=6]regulamentul forumului[/url] punctul 4.
mersi[/color][/quote]

hai mai ca ma folosit cuvbinte frumoase ce dumezeu si eram amical

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 15 Feb 2007, 22:30

Badie_talmaciu scrie:
empthy_cluster scrie:
Badie_talmaciu scrie:frate am prins pe cucoana la voblere mici de la cozma si specialitatea casei este unu home made de me. daca te intereseaza mail me iti fac unu gratis si cat de mare vrea muschiu tau:))

se vede ca esti maestru la stiuk, voblere mici zici sa-ntzeleg pana-n 3 cm?, banuiesc si vibratzie marunta :wink:? , au gliter?, maestre daca vrei fa-mi si mie un vobler din ala prinzator de stiuci, ti-l platesc nu vreu gratis...

merszi anticipat maestre

respect!
Facem schimb Vobler PE Cicada ce zici??????
sa-ntzeleg ca vrei sa-ti dau o cicada pe un vobler de-al tau???? hai ca-tzi propun io alt targ, itzi dau un vobler de-al meu (imi zici pentru ce natzie de rapitor) pe unu de-al tau.
Hai maestre nu fii secretoss, sa-ntzeleg ca nu vrei sa-ti vad `opera de arta`, fietzi mila ca io am luat niste pixuri la voblere mari >8-10 cm (voi incerca cu mai mari), is curios sa vad daca cu atau voi avea mai mult bulan, mai ales ca am auzit ca le faci barbeta de tabla; interesant poate de aia ai prins asa monstri :wink:

ps. cam ce bataie au, marunta, ca-s curios tare mai Badie parolll....

inca odat permite-mi sa-tzi transmit respectele unui ardelean se vede ca esti un adevarat profesionist!!! :wink:
be smart be silent be deadly.....

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 15 Feb 2007, 22:34

pilula scrie:Badie daca nu e deranjul prea mare as fi bucuros sa vad cam ce vobler ai putea sa imi trimiti.Oricum eu iti voi trimite un vobler de al meu la schimb :wink: Da-mi adresa ta de mess sa vb.POti sa mi-o trim pe privat aici 8)
ps auzi mai badie subscriu shi io la ce a spus pretenu @pilula, n-ai putea sa faci o poza la un vobler de-al tau sa-l pui pe forum, ca sa orbesc daca mai am somn pan nu-l vad :? :idea:

firrr intinss :idea:
be smart be silent be deadly.....

Scrie răspuns