pescuit la stiuca cu voblere In SIBIU

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 16 Feb 2007, 14:37

asta am sesizat si eu,desi spunea ca le fabrica cu barbeta din doza,reglabile,in poze apar barbete de plastic.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 16 Feb 2007, 14:40

eu am o intrebare ...

vobelrele pe care le-ai postat ... sunt voblerele tale de stiuca facute de tine sau sunt niste voblere cumparate cu care dai la stiuca ... nu de altceva dar primul pare a fi un Shakespeare si al doilea (ala mic) un Barracuda ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Feb 2007, 14:45

hmmm "empthy_cluster" avand in vedere k esti senior member am sa incerc dar ala mare verde are 5 cm nu sthu ce sa zic :-? am sa incerc k doar nu moare lumea poate ma duc chiar maine :lol: ok am sa va tin la curent cu rezultatele
:respekt:
mersi de sfat

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Feb 2007, 14:54

Ok baietzi uite cum sta treaba..... Cand ti lumea mai draga ti se rupe barbeta sau pierzi voblerul nu?? Ok eu fac urmatorul lucru caut o doza(daca este doar barbeta rupta) stiti de aia aurie si imi decupez barbeta cat mai fidel dupa cea veche intelegeti... In cazul in care am ramas fara vobler atunci se ia una bucata lemn (brad este mai usor de modelat decat teiul parerea mea) si incep sa il fac cat mai bine adica sa il clonez pe ala pe care lam pierdut. cand treaba este gata il bag in lac (primadata) dupa care il slefuiesc.. cand am terminat cu slefuitu il acopar in staniol de ciocolata (partea asta ma dispera) dupa care i atasez barbata ii dau culoarea pe care o vreau si voala. io zic k i simplu(si ieftin) si avand la vedere si internetul zic(eu) k nu i greu sa iti faci un rapala de ala de 400 de mii in doar 5 ore. nu??? voi ce ziceti??

Ps pe alea cu barbeta de metal nu vi le arat :twisted: .......acum

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 16 Feb 2007, 18:25

Badie_talmaciu scrie:hmmm "empthy_cluster" avand in vedere k esti senior member am sa incerc dar ala mare verde are 5 cm nu sthu ce sa zic :-? am sa incerc k doar nu moare lumea poate ma duc chiar maine :lol: ok am sa va tin la curent cu rezultatele
:respekt:
mersi de sfat
mah @badie mah, vad ca nu te-ai cam prins de smecherie uita-te aici (da clic pe linku asta!!!)

http://www.youtube.com/watch?v=K45YcVyAATw

vezi ce apetit are, alea de 5 is kaka, incearca peste 10cm mai @badie mai

oricum te stii!!, `te pupa nelu`. :?
be smart be silent be deadly.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 16 Feb 2007, 18:28

:lol: ii cam penal topicu aista, iarna voblerele mici is bune la stuk ;) daca sti unde sa dai cu ele, in rest...tableeeeeee :P si ceva popper+glidere+slidere ;)........"chis" pe el vobler la stuk :lol: :P

de amu fiecare cu gusturile lui :wink:

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 16 Feb 2007, 18:34

@pikeman io il tratezs ca atare, stau si rad ca prostu in fatza monitorului :lol:
be smart be silent be deadly.....

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 16 Feb 2007, 20:02

Am citit cam tot ce s-a scris pana acum si constat ca sunteti(forumisti cu vechi state) cei mai tari la caterinca :lol: :lol: :lol: :lol:
Cred ca nici nu mai stiti ce a intrebat @badia la inceputul topicului;mai vedeti de ras???????sau lacrimile au ajuns in barba??
Mai @badie,intreba si tu puncual ce vrei sa afli.
Altfel o sa te roage baietii sa le faci voblere din lemn de prun cu tzuica inuntru si pai de supt in loc de barbeta.
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 16 Feb 2007, 20:03

Badie_talmaciu scrie:Ok baietzi uite cum sta treaba..... Cand ti lumea mai draga ti se rupe barbeta sau pierzi voblerul nu?? Ok eu fac urmatorul lucru caut o doza(daca este doar barbeta rupta) stiti de aia aurie si imi decupez barbeta cat mai fidel dupa cea veche intelegeti... In cazul in care am ramas fara vobler atunci se ia una bucata lemn (brad este mai usor de modelat decat teiul parerea mea) si incep sa il fac cat mai bine adica sa il clonez pe ala pe care lam pierdut. cand treaba este gata il bag in lac (primadata) dupa care il slefuiesc.. cand am terminat cu slefuitu il acopar in staniol de ciocolata (partea asta ma dispera) dupa care i atasez barbata ii dau culoarea pe care o vreau si voala. io zic k i simplu(si ieftin) si avand la vedere si internetul zic(eu) k nu i greu sa iti faci un rapala de ala de 400 de mii in doar 5 ore. nu??? voi ce ziceti??

Ps pe alea cu barbeta de metal nu vi le arat :twisted: .......acum
:lol:

daca tu asa crezi ca faci un "rapala d-ala de 400 de mii in 5 ore", iti spun cat se poate de clar si sincer ca te-nseli rau de tot! :wink:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 16 Feb 2007, 20:28

ok uni dintre voi a inteles topicu. Uite cum sta treaba ... EU la inceput am spus k MI INTRAT IN SANGE "VANATOAREA DE STIUCI" INTELEGETI SI TOT CE DOREAM SA AFLU ERA NISTE SFATURI DE LA PESCARI DIN SIBIU/ROMANIA/ALTE JUDETE CUM SA FAC SA MA APROPI DE ACEA CAPTURA LA CARE VISAM TOTI. se pare k cu topicu acesta am "tulburat niste ape" si am aflat k defapt toti cauta sa isi faca acel vobler/lingura/spinner perfect si sa afle acel loc maginfic in care stiuca se arunk de le primu lanseu. deci acum intelegeti???

Scrie răspuns