pescuit la stiuca cu voblere In SIBIU

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 16:55

Badie_talmaciu scrie:
adi777 scrie:Vreau si io maestre sa invat tehnica de prins stiuci la wobblere mici. Astept indicatii.
Merci mult!!!

Pai nu stiu io multe de cucoana stiuca dar stiu k are un apetit enorm si este super agresiva, cel mai bine i sa ai un vobler imitaite de Oblete. tehnica i simpla, lanseaza kt mai aproape de cioate cazute in apa pe lanaga mal de obicei acolo sta pestisori mici. Din momentul ce a cazut vobleru in apa mulineaza si agital din varful lansetei.
Daca apa este adanca ai face bine sa il lasi sa atinga fundul si de acolo il agiti. Un mic secret daca vrei sa arunci departe cu un vobler mic punei CATEVA alici de plumb cam 4,5 buc ar fi suficient. OOO da si struna neaparat sa ai struna (plumbul se pune chiar langa struna.
Am SI eu o intrebare de unde esti tu??

Merci maestre, esti un domn !!! si care ii cea mai mare care ai prins-o cu tehnica asta ?

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:04

[quote="adi777"][quote="Badie_talmaciu"][quote="adi777"]Vreau si io maestre sa invat tehnica de prins stiuci la wobblere mici. Astept indicatii.
Merci mult!!![/quote]

Pai nu stiu io multe de cucoana stiuca dar stiu k are un apetit enorm si este super agresiva, cel mai bine i sa ai un vobler imitaite de Oblete. tehnica i simpla, lanseaza kt mai aproape de cioate cazute in apa pe lanaga mal de obicei acolo sta pestisori mici. Din momentul ce a cazut vobleru in apa mulineaza si agital din varful lansetei.
Daca apa este adanca ai face bine sa il lasi sa atinga fundul si de acolo il agiti. Un mic secret daca vrei sa arunci departe cu un vobler mic punei CATEVA alici de plumb cam 4,5 buc ar fi suficient. OOO da si struna neaparat sa ai struna (plumbul se pune chiar langa struna.
Am SI eu o intrebare de unde esti tu??[/quote]
Merci maestre, esti un domn !!! si care ii cea mai mare care ai prins-o cu tehnica asta ?[/quote]

4Bucati la 1.5kg si una la 2kg Daca Vrei Incearca Dar tine minte poti sa ramai fara vobler(mai si agata omu) :D

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:07

[quote="empthy_cluster"][quote="Badie_talmaciu"]frate am prins pe cucoana la voblere mici de la cozma si specialitatea casei este unu home made de me. daca te intereseaza mail me iti fac unu gratis si cat de mare vrea muschiu tau:))[/quote]

se vede ca esti maestru la stiuk, voblere mici zici sa-ntzeleg pana-n 3 cm?, banuiesc si vibratzie marunta :wink:? , au gliter?, maestre daca vrei fa-mi si mie un vobler din ala prinzator de stiuci, ti-l platesc nu vreu gratis...

merszi anticipat maestre

respect![/quote]

SA va spun un secret la voblerele Homemade Eu le pun barbeta de tabla din doza In felu asta pot regla vobleru sa evolueze si la adancime mare (daca vreau si pe fundu apei) Si Vibratile pot fi mult mai ample Totul depinde de ADANCIMEA la care evolueaza

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 17:07

Cozma vad ca recomanzi tu, o sa incerc neaparat

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 17:09

merci mult oricum, se pare ca eu mergeam pe cai gresite

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 15 Feb 2007, 17:32

adi777 ... lasa tu jerk-urile si treci pe voblere mici la stiuca .... :lol:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:33

[quote="rosu r."]Si unde dai tu la stiuci mestere?
Ca dupa aia dam drumu si la discutie![/quote]

Pe olt unde altundeva Si inca cateva locuri secrete :twisted:

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 15 Feb 2007, 17:34

d4md3od scrie:adi777 ... lasa tu jerk-urile si treci pe voblere mici la stiuca .... :lol:
pai sa stii ca mergeam in directia gresita :lol: , bine ca maestru mi-a deschis ochii, pe calea asta ii multumesc!!!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 15 Feb 2007, 17:36

[quote="d4md3od"]adi777 ... lasa tu jerk-urile si treci pe voblere mici la stiuca .... :lol:[/quote]

Sti cum i cu Cucoana Stiuca?? Atunci cand nu esti pregatit pt ea atunci te face de kkt :lol: oricum Sfatul meu nu te lasa de stilul tau si Ia sfatul meu k pe o Alterantiva atunci cand nu papa :)) astept Rezultate

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 15 Feb 2007, 17:37

fara legatura cu spiritu dialogului de pana acum , .......se prind stiuci si la voblere si linguri mici si nu sunt cazuri izolate
Nu prea exista axiome in sportul asta .

si sa nu uitam un citat din OP Monstrul :
,, Doctroul Barbillon , in vestita sa carte ,, cum se prindi stiuci mari pescuind cu naluci mici''....................... :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

Scrie răspuns