MARIUS POPA scrie:
TheFly, incerca sa ne expui instalatia cu care dai, sa vedem de ce lasi tu asa, si se rupe la dintoasa in gura!
poate gasim noi o solutie
Boss, e tragic. Nu mai imi adu aminte! M-am dus iar la clean azi sa ma consolez si sa imi revin cu nervii

. Padure, rau, racoare. In oras 40 de grade la umbra. Ce crezi!? Lansez sub niste craci unde am vazut o pleoscaiala cu vreo 5 min inainte. Dadeam cu calsicul meu Hornet de 2,5 gri pe spate si rosu pe burta, pe care l-am lasat ulterior intr-un copac la vreo 10 m inaltime

. Dau de doua ori la manivela...BUF!!! sa imi smulga ULX-ul din mana. Mulineta caraie! Car la stanga, car la dreapta! Sa vezi ca l-am omorat! L-am luat pe tataie peste kil! Se mai baga sub niste balarii, in fine, cam dupa 2 min reusesc sa il aduc la mal. Cand ce sa vezi!? O marla de vreo juma' de kil cu voblerul inghitit pana la vartej

. N-am scapat nici acolo, dar macar nu mi-a taiat sa ma lase fara jucarie. In rest, 2 clenuti cam la 200 gr si 2 mai mici, toti pe horneturi de 2,5 pe culori naturale. Apa limpede, peste mult si marisor, dar sperios si mai venisera si niste mitici la gratare si la baie. Poate in toamna, desi greu sa prind apa surie ca sa am randament ca lumea.