pescuit la clean pe rauri

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

Re: pescuit la clean pe rauri

Mesaj de MARIUS POPA » 24 Aug 2012, 22:19

ttreaba ta, cunosc si modelul ala...e bine cu ce am ;)!
fir intins.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

TheFly
veteran
veteran

Mesaj de TheFly » 25 Aug 2012, 18:38

MARIUS POPA scrie: TheFly, incerca sa ne expui instalatia cu care dai, sa vedem de ce lasi tu asa, si se rupe la dintoasa in gura!
poate gasim noi o solutie 8)
Boss, e tragic. Nu mai imi adu aminte! M-am dus iar la clean azi sa ma consolez si sa imi revin cu nervii :(. Padure, rau, racoare. In oras 40 de grade la umbra. Ce crezi!? Lansez sub niste craci unde am vazut o pleoscaiala cu vreo 5 min inainte. Dadeam cu calsicul meu Hornet de 2,5 gri pe spate si rosu pe burta, pe care l-am lasat ulterior intr-un copac la vreo 10 m inaltime :wallbash: . Dau de doua ori la manivela...BUF!!! sa imi smulga ULX-ul din mana. Mulineta caraie! Car la stanga, car la dreapta! Sa vezi ca l-am omorat! L-am luat pe tataie peste kil! Se mai baga sub niste balarii, in fine, cam dupa 2 min reusesc sa il aduc la mal. Cand ce sa vezi!? O marla de vreo juma' de kil cu voblerul inghitit pana la vartej :) . N-am scapat nici acolo, dar macar nu mi-a taiat sa ma lase fara jucarie. In rest, 2 clenuti cam la 200 gr si 2 mai mici, toti pe horneturi de 2,5 pe culori naturale. Apa limpede, peste mult si marisor, dar sperios si mai venisera si niste mitici la gratare si la baie. Poate in toamna, desi greu sa prind apa surie ca sa am randament ca lumea.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 25 Aug 2012, 18:58

Noroc curat, de regula astea de apa curgatoare ,rupt tot!
!stazi am vizitat pe la ora 13, dinnou locul cu princina, cu gandul ca inca nu au venit grataristi, intradevar, era liniste, soare puternic, escaladez apa is sus si in jos, in lung si-n lat, dar...slabut,4 clenisori, in toiul zilei,in soare deasupra capului, nu prea vrea!...si culmea, dupa 7 seara, cand fac baie, mere domne...dar nici soarele nu-i mai deasupra , e drept!
A batut un vant uscat azi, de groaza, nu prea ai ce iesi afara, Dumnezeu ne-a cam batut, speram sa trecem, si sa nu vina toamna, fara pic de ploaie.
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

boistean
veteran
veteran

Mesaj de boistean » 26 Aug 2012, 10:34

MARIUS POPA scrie:Noroc curat, de regula astea de apa curgatoare ,rupt tot!
cred ca la stiuci/marle te referi.
eu pescuiesc 100% pe ape curgatoare, iar struna "clasica" o folosesc doar in perioada de prohibitie la ceilalti rapitori, exclusiv stiuca, si nici atunci tot timpul. daca folosesc mono, pun struna mai rar, daca folosesc textilul, sigur struna.
in restul anului, insa, cand nu fac neaparat un pescuit dedicat si astept si cleanul si avatul, dar si stiuca - daca intra - la mono nu pun niciodata struna, iar la textil mi-am facut strune (ca sa nu le zic inaintas) din fluorocarbon.
pentru mine, rata taieturilor in dintii cumatrei e infinit mai mica decat a reusitelor, indiferent de talia dintoasei, asa ca evit in continuare, pe cat posibil, struna.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 26 Aug 2012, 10:42

Stiuca, marlita ce o fi, parerea mea ca, nu prea te poti prezenta cu fir de 0.14 sau 0.16 , si sa ai pretentia neaparat sa ai si reusita,acuma daca nu e bataioasa o tragi la mal, dar daca mai face si lumanari...asta e parerea mea.
Din punctul meu de vedere, cand te prezinti in fata ei cu un echipament UL,catand cleanul exclusiv, sansele sunt cam 49/51 pentru ea.
Sa sti ca nici eu nu prea folosesc struna (cand mai dau dupa stiuca, ca au secat baltil pe aici :D)!
Astazi pauza, cica temp. o sa treac ade 40gr.
Imagine
Fii pescar nu talhar.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 08 Sep 2012, 20:03

Azi am lasat un http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... -2278.html
Si cat de fain a stat atata amar de vreme in cutie, m-a pus careva sa dau la bolovani cu el...si dus a fost la 1 metru de mal, dar malul era abruptttttttt :(
Ce parere aveti voi, despre acei practicanti , care folosesc foarte multe multe muste artificiale pe o portiune de 2 metri de fir , iar in capat un buldo sau dop de sampanie??
Cand i vad razand ca vai doamne ei scot la fiecare lansare, din ce am vazut eu, mai mult albitura mare, imi vine sa-i strang de co...e! :wallbash:
Si parca i curata direct pe mal, in timp ce unu dadea, alalalt curata, apoi curata asta si cealalalt dadea.
Azi Tiny a fost cartea norocoasa, a dat si rateuri, chiar la o buburuza la care i-am taiat cate 1 ac, din fiecare ancora sa nu se mai agate intre ele, se pare ca mai bine le lasam asa!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Sep 2012, 10:05

parerea noastra nu poate fi expusa aici :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 10 Sep 2012, 10:50

Aceia sint 'paria'muzcarilor...
Pin'la tilul de 'sir' e cale lunga,lunga...
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 10 Sep 2012, 11:28

dai de banuit MuskMd 8)
semlecangheorghe, nu am inteles ce ai vrut sa zici!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 10 Sep 2012, 11:40

oi fi dand eu de banuit dar personal partea cu buldo ma cam seaca pt ca da ocazia la o multime de fomisti sa curete apele de puiet de clean.... pe langa faptul ca pune mustele la dispozitia posesorilor de telescopice ....
Iar cu gigi nu iti bate capul...asa e el....
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Scrie răspuns