pescuit la clean pe rauri
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
Re: pescuit la clean pe rauri
Referitor la voblerele Tiny: am lasat doar ancora din spate dar si pe aceea am scimbat-o cu alta putin mai mare. Sunt sanse foarte mici sa mai ai rateuri.
Putin off-topic, dar "manevra" asta nu influenteaza in vreun fel evolutia voblerului? (in sens negativ)pescarudeclean scrie:Referitor la voblerele Tiny: am lasat doar ancora din spate dar si pe aceea am scimbat-o cu alta putin mai mare. Sunt sanse foarte mici sa mai ai rateuri.
Intreb asta, pentru ca la tiny am incercat schimbat ambele ancore cu ceva de la owner dar tot nu am scapat total de incurcat ancore.

Multa lume, putini oameni...
- MARIUS POPA
- veteran
este posibil sa nu mai evolueze asa de jucaus, si sa aiba o tenta spre in sus cu botul, o sa incerc, nu am nimic de pierdut.
de multe ori, cleanul ataca nebun, si cel putin o ancora se agata pe langa bot, si de obicei e cea din fata!
nu-i o regula, dar am intalnit cazuri .
de multe ori, cleanul ataca nebun, si cel putin o ancora se agata pe langa bot, si de obicei e cea din fata!
nu-i o regula, dar am intalnit cazuri .

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Salut!
Marius Popa, la GT ai luat ceva clean? Am si eu unul in trusa dar inca nu am reusit la el... ce am avut bun (sinking) am pierdut..
La tiny am incercat si eu diferite modele de ancore, dar tot se incurcau - de altfel ce puneam eu schimba evolutia si, automat, rata atacurilor s-a schimbat.
Intrebare: Este posibil ca un clean sa stea pe fund in situatia in care raul pe o portiune de 20-30 m are adancimea de >2m ? Intreb deoarece nu am reusit inca sa prind pe fund, doar la floating..
Spor si numai bine! Fir intins!
Marius Popa, la GT ai luat ceva clean? Am si eu unul in trusa dar inca nu am reusit la el... ce am avut bun (sinking) am pierdut..
La tiny am incercat si eu diferite modele de ancore, dar tot se incurcau - de altfel ce puneam eu schimba evolutia si, automat, rata atacurilor s-a schimbat.
Intrebare: Este posibil ca un clean sa stea pe fund in situatia in care raul pe o portiune de 20-30 m are adancimea de >2m ? Intreb deoarece nu am reusit inca sa prind pe fund, doar la floating..
Spor si numai bine! Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
- MARIUS POPA
- veteran
cu siguranta, mai ales cand se raceste, acolo se duce, nu sta la suprafata sau intre ape sa muscareasca!
am avut rezultate, dar nu de curand!

am avut rezultate, dar nu de curand!

Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- MARIUS POPA
- veteran
apropo, voi aveti in trusa voblere/vobler sau rotativa/rotative care sa le tineti pentru tatonarea locului, sa vedeti daca sunt agaturi,bolovani, denivelari, stanci... de sacrificiu, sa dati mai pe fund, sa "pipaiti" apa??
iar daca se agata, asta e, deja sti ce este sub apa
!
iar daca se agata, asta e, deja sti ce este sub apa

Fii pescar nu talhar.
de ce nu...un jig ? e mai ieftin.MARIUS POPA scrie:apropo, voi aveti in trusa voblere/vobler sau rotativa/rotative care sa le tineti pentru tatonarea locului, sa vedeti daca sunt agaturi,bolovani, denivelari, stanci... de sacrificiu, sa dati mai pe fund, sa "pipaiti" apa??
iar daca se agata, asta e, deja sti ce este sub apa!

si mai eficient la scanat...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
- MARIUS POPA
- veteran
merge si ala, si este si mai ieftin!

Fii pescar nu talhar.
-
- utilizator nou