Asta ar putea fi un alt subiect, cat lasam, de exemplu, saptamana asta, in 2-3 iesiri, plus cea de azi, am lasat 2 mepss-uri, destul de putin,dar sunt momente, cand locul este nou, sau cand risti , ca na...cleanul nu sta pe apa lina cu nisip, ca si scobaru, si atunci, se lasa!
Eu personal, tatonez locurile noi, cu artificiale mai nasoale, si vad, in functie de cum tin varful batului, cat de abordabil este sau nu locul, acuma si ochiul te ajuta, cu timpul...secretul meseriasului...iti dai seama dupa cum curge apa, cam ce-i sub apa, sau daca e limpede si si soare, cu ochelarii, se cam vad obstacolelele!
Si eu pescuiesc , de cateva ori pe an pe Aries, ai dreptate cu agataturile, dar parca asta e farmecul lui, deocamdata este pe locul 1 in topul apelor care detine clean din abundenta, dupaparerea mea, si din ce am experimentat eu !
Acuma mai este o chestie, daca ai posibilitatea sa te bagi, te bagi dupa ele...dar...daca locul este "roditor", eu prefer sa sacrific "consumabilul", numa sa mai pot prinde in acel loc, voi?!?
Pe Aries, daca nu cunsti apa bine, nu ai ce face cu rotative nr.2 si mai mari, parerea mea!
Apropo, daca ai trecut pe v. de suprafata, cum au fost rezultatele?
Eu daca nu vad copaci, crengi, bolovani in apa, nu prea-mi vine sa incerc in acel loc, experienta imi spune ...una alta