pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
informer
- senior

laeniko scrie:in 3 iesiri am pierdut 3 voblere si 2 rotative, as putea pune textil? am un varivas de 0,13
Mie personal nu mi se pare un bilant dezastruos.
Depinde ce fel de agataturi ai pentru ca textilu` ala nu-i neaparat o solutie... poti sa lasi de acu` si ceva metri de fir pe langa vobler

.
----
"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
-
laeniko
- utilizator constant

-
informer scrie:laeniko scrie:in 3 iesiri am pierdut 3 voblere si 2 rotative, as putea pune textil? am un varivas de 0,13
Mie personal nu mi se pare un bilant dezastruos.
Depinde ce fel de agataturi ai pentru ca textilu` ala nu-i neaparat o solutie... poti sa lasi de acu` si ceva metri de fir pe langa vobler ;).
sper sa nu ai gura aurita :D
-
Hell
- veteran

-
ma tu dai cu tippet-ul de la fly la vobler?
Bogatanule

-
dori
- senior

-
Salut!
Cat de tulbure a fost apa cand ati prins clean ? Ma intereseaza ceva rezultate, atacuri, finalizari, culori folosite, daca se poate.
La mine.. atunci cand se vede mai putin de o palma in apa.. nu prea sunt rezultate, mai mult la de-ai mici, in pelicula.
Fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
-
boistean
- veteran

-
anul trecut pe apa (aproape) f. tulbure, cele mai bune rezultate le-am avut la oscilanta galben-fluo cu buline rosii.
-
dori
- senior

-
Salut!
Trusa mea-i formata mai mult din culori pe natural, astea le prefer, dar.. pe viitor sper sa incerc si ceva mai atipice precum modelul ce-l ai tu (daca gasesc ceva asemanator), plus ceva rosu, Fire tiger dar si ceva melatice..
Multumesc pentru raspuns!
Fir intins!
-
dumi_id
- veteran

-
Duminica dimineata am prins la Salmo executor de 5cm (un model iest din fabricatie de acum 2-3 ani - cumparat la indrumarea unui baiat din magazin) si la Salmo Butcher GS tot de 5 cm. Ambele aveau burta rosie, cred ca asta a fost ca la modele in culori naturale nimic, desi puiet si obleti erau din belsug.
-
ovi_vl
- utilizator constant

pe canalurile de evacuare sau cum le spune...cele pe care trebuie sa le traversezi ca sa ajungi la dig...cleanul este din belsug dar sunt foarte dificil de pescuit din cauza vegetatiei ,in schimb comportament ciudat al cleanului , cred ca depunea sau ceva pentru ca exemplarele mari nu mi bagau in seama rotativa , am avut zeci de urmariri dar fara sa atace hotarat capturi rare si pesti mici ...dupa cum spuneam cei mai mari erau ocupati cu altceva

-
dori
- senior

-
Salut!
Nalucile mari.. presupun ca le folositi pe rauri cu adancimea apei mai mare de 1 m si cu latimea raului mai mare de 3 m, ma insel ?
Fir intins!
-
dumi_id
- veteran

-
Naluci mari - ape mari, naluci mici - ape mici. Pestii din raurile mici se sperie la vederea unei naluci de 5 cm, unde si puietul si albitura este de marime mica 2-3cm. Mai ales ca pe apele mici clenii se hranesc mai degraba cu insectele cazute in apa decat cu pestisori mai mici.