pescuit la clean pe rauri
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
-
Fario_nebunu
- veteran

Acum ca e prohibitie, tot merg la clean dar nu pastrez nimic, sper sa fiu tare si sa pot sa eliberez tot. Dar am o mare dilema: sa dau cu ce stiu si am incercat deja, adica vaoblere si libguri sau cu musca artificiala? Cand e raul semi-tulbure e clar, cade varianta musca...dar cand e limpede si mai scazut e greu sa te decizi. Mai ales daca vezi ca muscareste de zor mister cleanul!
-
Fario_nebunu
- veteran

Boistean, pe noi ne lasa cineva in pace 60 de zile? Ne lasa statul sa nu dam impozite? magazinele sa luam marfa si sa nu platim? Criminalii si talharii stau cuminti 2 luni pe an? Nu! Pai si atunci eu de ca sa stau cuminte si sa nu prind peste?boistean scrie:eu l-as lasa in pace, sa stea si el linistit macar 60 de zile
Am prins eu clean pe poppere... de mai multe ori.... nu neaparat dand dupa el.
Am luat si la Popper de 7-8 cm da si la mai mici.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6975
Cel mai mic popper care l-am avut a fost de la River2Sea, parca de 3.5 cm, am luat si cu el clean... tocmai am vandut unul, insa am mai pastrat unul si pentru mine
)
E cel din dreapta jos...

Oricum, nu ezita sa dai cu poppere mai mari le clean.... singura problema e rata rateurilor mai mare decat la voblere normale... in rest... atacul pe popper e boala curata

Am luat si la Popper de 7-8 cm da si la mai mici.
http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=6975
Cel mai mic popper care l-am avut a fost de la River2Sea, parca de 3.5 cm, am luat si cu el clean... tocmai am vandut unul, insa am mai pastrat unul si pentru mine
E cel din dreapta jos...

Oricum, nu ezita sa dai cu poppere mai mari le clean.... singura problema e rata rateurilor mai mare decat la voblere normale... in rest... atacul pe popper e boala curata