Ochelari pescuit

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lenovo
senior
senior

Ochelari pescuit

Mesaj de lenovo » 11 Apr 2015, 18:39

Cu totii stim ca la o partida de pescuit mai ales pe o vreme calduroasa pe langa vestimentatia corespunzatoare avem nevoie si de niste ochelari de soare corespunzatori. Pentru ca sunt nou`venit in ale spinning-ului doresc sa stiu cam la ce pret se ridica o pereche de ochelari bunicica. Eu am gasit un site de la chinezi unde preturile sunt foarte foarte mici, adica udneva la 50 de lei o pereche de ochelari cu lentile polaroid. Nu-mi prea vine a crede ca sunt si buni de ceva :)), avand in vedere ca sunt 10-15 dolari si e free shipping. Astept parerile dumneavoastra. :respekt:

albert.C
veteran
veteran

Re: Ochelari pescuit

Mesaj de albert.C » 11 Apr 2015, 18:55

eu am gasit ceva bun la 5 lei second :)) se vede destul de ok atat firul cat si lumina din apa ;)

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 11 Apr 2015, 19:15

albert.C scrie:eu am gasit ceva bun la 5 lei second :)) se vede destul de ok atat firul cat si lumina din apa ;)
Totusi protectia ochiilor trebuie sa valoreze putin mai mult de atat :))

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 12 Apr 2015, 07:28

stai linistit ca sunt muuuult mai buni decat ce aveam eu in masina pt condus si m-au costat aprox.100 e...ideea este ca poti cauta si la vanzatorii de tarabe second..

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 12 Apr 2015, 11:04

albert.C scrie:stai linistit ca sunt muuuult mai buni decat ce aveam eu in masina pt condus si m-au costat aprox.100 e...ideea este ca poti cauta si la vanzatorii de tarabe second..
Am decis sa comand de pe un site o pereche, costa in jur de 50 de lei. Acum astept pana ajung si revin cu feedback atunci :)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Apr 2015, 11:09

Luati-va de la tarabe second, sau ieftinituri daca nu tineti la ochii vostri ;)
Nici nu aveti habar cate persoane se prezinta la Urgente cu retina arsa, din cauza ochelarilor de 2 bani...
Lentila acestora actioneaza exact ca o lupa pentru ochi, nu filtreaza absolut deloc razele UV si UVB.
Dar fiecare e liber sa faca ce vrea...
V-o spune unul care a umblat mult pe la Clinica de Urgente Oftalmologice din bucuresti ;)
Numa' bine si Sarbatori Fericite!

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 12 Apr 2015, 14:35

sorinB scrie:Luati-va de la tarabe second, sau ieftinituri daca nu tineti la ochii vostri ;)
Nici nu aveti habar cate persoane se prezinta la Urgente cu retina arsa, din cauza ochelarilor de 2 bani...
Lentila acestora actioneaza exact ca o lupa pentru ochi, nu filtreaza absolut deloc razele UV si UVB.
Dar fiecare e liber sa faca ce vrea...
V-o spune unul care a umblat mult pe la Clinica de Urgente Oftalmologice din bucuresti ;)
Numa' bine si Sarbatori Fericite!
Tocmai de aceea am cerut o parere despre ochelarI. Pe timpul verii voi merge des la peste si nu doresc sa imi stric vederea :)

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 12 Apr 2015, 14:55

vlads911
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vlads911 » 12 Apr 2015, 20:26

Consider ca este una dintre cele mai importante investitii avand in vedere faptul ca protejeaza cele mai importante organe de simt (peste 90% din informatiile mediului inconjurator). Parerea mea e ca degeaba detine cineva un echipament foarte scump de pescuit atata timp cat isi neglijeaza ochii si implicit sanatatea. Personal prefer firma Oakley pentru pescuit. Comozi, lentile extraordinar de bune, polarizate. Ingrijiti cum trebuie, pot sa te tina si 20 de ani. Oricum sanatatea pe locul 1 ca sa avem timp sa mergem la pescuit cat mai mult si nu la spital. 8) 8) 8)

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 12 Apr 2015, 20:34

vlads911 scrie:Consider ca este una dintre cele mai importante investitii avand in vedere faptul ca protejeaza cele mai importante organe de simt (peste 90% din informatiile mediului inconjurator). Parerea mea e ca degeaba detine cineva un echipament foarte scump de pescuit atata timp cat isi neglijeaza ochii si implicit sanatatea. Personal prefer firma Oakley pentru pescuit. Comozi, lentile extraordinar de bune, polarizate. Ingrijiti cum trebuie, pot sa te tina si 20 de ani. Oricum sanatatea pe locul 1 ca sa avem timp sa mergem la pescuit cat mai mult si nu la spital. 8) 8) 8)
In sfarsit cineva de acord cu mine :) ( 100% sunt mai multi, dar nu vor sa posteze)
Si pentru mine Oakley a fost nr 1, pana am descoperit Serengeti ;) ( la bani sunt tot cam pe acolo, Serengeti ofera in plus si lentile polarizate, lentile heliomate si lentile antireflex practic cam 3 in 1 :) )
Oricum nu dai gres nici cu Oakley nici cu Serengeti ;)

Scrie răspuns