Ochelari pescuit

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lenovo
senior
senior

Re: Ochelari pescuit

Mesaj de lenovo » 12 Apr 2015, 21:58

vlads911 scrie:Consider ca este una dintre cele mai importante investitii avand in vedere faptul ca protejeaza cele mai importante organe de simt (peste 90% din informatiile mediului inconjurator). Parerea mea e ca degeaba detine cineva un echipament foarte scump de pescuit atata timp cat isi neglijeaza ochii si implicit sanatatea. Personal prefer firma Oakley pentru pescuit. Comozi, lentile extraordinar de bune, polarizate. Ingrijiti cum trebuie, pot sa te tina si 20 de ani. Oricum sanatatea pe locul 1 ca sa avem timp sa mergem la pescuit cat mai mult si nu la spital. 8) 8) 8)
Intradevar nimic nu e mai presus decat sanatatea noastra. Eu am intrebat sa stiu doar cam la ce preturi se situeaza niste ochelari buni care sa iti ofere protectie :D

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 13 Apr 2015, 08:13

sorinB scrie:...pana am descoperit Serengeti...
Buni, dom'le, buni... :wink:
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 14 Apr 2015, 15:08

sorinB scrie: In sfarsit cineva de acord cu mine :) ( 100% sunt mai multi, dar nu vor sa posteze)
Si pentru mine Oakley a fost nr 1, pana am descoperit Serengeti ;) ( la bani sunt tot cam pe acolo, Serengeti ofera in plus si lentile polarizate, lentile heliomate si lentile antireflex practic cam 3 in 1 :) )
Oricum nu dai gres nici cu Oakley nici cu Serengeti ;)
dar de ce i-ai vandut daca erau asa de buni?!
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 14 Apr 2015, 15:39

adiwolf scrie: dar de ce i-ai vandut daca erau asa de buni?!
Ca sa imi cumpar altii, tot Serengeti, de data asta cu lentile din policarbonat, sa-i folosesc cel mai mult la pescuit ;)
E adevarat ca cei cu lentile de sticla sunt putin mai performanti in privinta claritatii, dar totodata sunt si putin mai grei.
Sunt ideali pentru condus, si pentru pescuit merg dar exista posibilitatea sa infigi un jig sau o naluca mai grea in ei, si pa ochi :)
Mi-au trecut pe la ochi destui ochelari dar niciunii nu s-au ridicat la nivelul Serengeti.

oni
junior
junior

Mesaj de oni » 14 Apr 2015, 16:35

Ca idee, nu te juca cu sanatatea ochilor tai si nu cumpara chinezarii care sunt sub orice critica, mai ales cei ieftini. Cum ziceau si ceilalti membri ai forumului, oakley, serengheti precum si smith optics, costa del mar, maui jim, sunt ochelari super buni, dar si un pret pe masura, cam supra evaluati.Dar, poti incerca ceva mai ieftin daca gasesti gen native eyewear, solar bat sau chiar polaroid. Dupa parerea mea personala, culoarea lentilei sa fie cupru, gri sau maro.

marius35
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marius35 » 14 Apr 2015, 19:29

cat ajunge cu tot cu transport , vrrau 2 perechi merita facuta comanda doar pentru atat?

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 14 Apr 2015, 21:34

Eu mi am luat redusi niste polaroid si sunt super incantat de ei. Garantie, protectie, nu trebuie sa dai o avere pe ochelari se gasesc variante sigure pt. Ochi cum este firma polaroid.

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 15 Apr 2015, 13:01

La 100 euro imi face la comanda ochelari cu dioptrii (de vedere) cu protectie UV si lentile polarizante culoare verde. Pt cei cu probleme de vedere (la distanta) nu este suficient doar protectia UV si polarizarea.

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 16 Apr 2015, 20:55

marius35 scrie:
cat ajunge cu tot cu transport , vrrau 2 perechi merita facuta comanda doar pentru atat?
Este transport gratuit. Nu stiu sa iti soun cat de buni sunt avand in vedere pretul pe care il au....mie inca nu mi-au ajuns. Am sa-ti las un mesaj cand imi ajung

marius35
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marius35 » 17 Apr 2015, 18:34

Multumesc ,

Scrie răspuns