Ochelari pescuit

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

lenovo
senior
senior

Re: Ochelari pescuit

Mesaj de lenovo » 05 Iul 2015, 17:02

dori scrie:Care este diferenţa dintre ochelarii aleşi la recomandarea unui oftalmolog şi cei... enunţaţi mai sus?
Depinde pentru ce anume ti-a recomandat oftalmologul ochelari. In general discutia s-a axat pe ochelari de soare cu lentile polarizate. Acum daca tu ai ochelari de vedere si la oftalmolog ai optat pentru lentile polarizate e cu atat mai bine .

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 05 Iul 2015, 18:45

Nu, nu am ochelari de vedere însă, după cum spuneau şi colegii de forum, ochelarii de soare pot afecta vederea. Îmi trebuie o pereche de ochelari de soare şi.. mă gândeam să apelez la un oftalmolog, pentru siguranţa ochilor mei, de aceea întrebam.

Mulţumesc pentru răspuns! Fir întins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Iul 2015, 19:07

dori scrie:Nu, nu am ochelari de vedere însă, după cum spuneau şi colegii de forum, ochelarii de soare pot afecta vederea. Îmi trebuie o pereche de ochelari de soare şi.. mă gândeam să apelez la un oftalmolog, pentru siguranţa ochilor mei, de aceea întrebam.

Mulţumesc pentru răspuns! Fir întins!
De regula cat dai atata face, cei chinezesti din piata sigur ai toate sansele sa-ti strice vederea. Iti poti da seama punandu-i la ochi, vei constata ca prezinta aberatii optice din care rezulta aprecierea eronata a campului vizual (daca ii ai la ochi si incerci sa urci o treapta, te vei impiedica), tot din categoria celor ieftini fac parte cei datorita carora vei simti discomfort vizual (senzatia de nisip in ochi sau usturime) ori chiar dureri de cap. Teoretic ar trebui sa aiba inscriptionat CE pe rama, dar asta nu e o garantie (nu-i e greu chinezului sa-i inscriptioneze). Atentie si la cei scumpi (marcile consacrate) multi sunt contrafacuti.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 07 Iul 2015, 09:46

La un buget de 100-200 ron, ce recomandati? Sa caut in farmacii polaroid sau pe internet, pe site-urile de pescuit ?
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 07 Iul 2015, 13:46

Polaroid, am incredere in ei, am si eu o pereche. Cei din magazinele de pescuit sunt in general de slaba calitate, branduiti sub diverse nume

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 07 Iul 2015, 20:01

Si eu studiez piata, m-am gandit sa-mi achizitionez Polaroid ... La 170-210 ron gasesti model decent ... La OptiBlu am gasit eu ... In 2-3 zile ma decid la model si-i achizitionez ...
Vremurile frumoase au trecut ...

lenovo
senior
senior

Mesaj de lenovo » 08 Iul 2015, 21:37

Eu m-am decis sa merg la oftalmolog, numai bine imi fac si un control asa doar sa fiu eu sigur ca am vederea ok, si am gasit rama la 100 de lei si lentile polarizare tot cu 100 de lei, acum poti opta si pentru o rama mai ieftina dar eu consider ca ceva achizitionat de la oftalmolog e mai bun decat ceea ce gasesti pe piata....

Scrie răspuns