Ochelari pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Ochelari pescuit
De citit:
"Three hundred dollar sunglasses don't do anything better than $100 sunglasses, except maybe look better and have a brand name associated with them" says Dr. Jay Duker, chair of ophthalmology at Tufts Medical Center.
http://www.wsj.com/articles/SB100014240 ... 2932852610
"Three hundred dollar sunglasses don't do anything better than $100 sunglasses, except maybe look better and have a brand name associated with them" says Dr. Jay Duker, chair of ophthalmology at Tufts Medical Center.
http://www.wsj.com/articles/SB100014240 ... 2932852610
bun articolul 

Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
probabil ca intre ochelarii de 300 si 100 dolari nu e diferenta...dar intre cei de 10 dolari si cei de 100 sigur este 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Nu trebuie sa ai ochelari de 400 de euro sau mai stiu eu cat, insa poti gasi la opticamedicala ochelari polarizati destul de buni si ieftini, care fac acelasi lucru, si care respecta toate standardele de calitate. Nu va recomand ochelari ieftini de 5 dolari sau 10, nu se stie ce protectie au, nu sunt testati de nimeni, unii chiar deformeaza un mic in sensul ca maresc sau micsoreaza imaginea. Eu mi am luat asta iarna, la reducere niste polaroid (ei au fost primii ce au facut ochelari polarizati) cu 80 de lei, si sunt super incantat de calitatea lor. Acum fiecare e liber sa faca ce isi doreste!
Am 4 bucati Polaroid
1 bucata Thema Optical ( carbon+titanium = doar 5 grame !!!)
1 buc Maui Jim lentile sticla
Si raposatii Oakley se odihnesc pe fundul Dunarii
Nu dati banii pe prostii
**** alea chinezesti va vor strica vederea. Daca nu aveti buget pt Oakley,Maui, Costa , Serengeti, wiley X cautati Polaroid prin farmacii si la 100-150 lei va luati ochelari de calitate
1 bucata Thema Optical ( carbon+titanium = doar 5 grame !!!)
1 buc Maui Jim lentile sticla
Si raposatii Oakley se odihnesc pe fundul Dunarii
Nu dati banii pe prostii
**** alea chinezesti va vor strica vederea. Daca nu aveti buget pt Oakley,Maui, Costa , Serengeti, wiley X cautati Polaroid prin farmacii si la 100-150 lei va luati ochelari de calitate
pescar particular
- ppscslv123
- utilizator constant
Da' ce va trebuie frate ochelari polarizati (daca nu sunteti deja chiori)? Ochii goi ce au? Care-i problema daca vezi natural? Eu de exemplu vad f bine si stiu pescari care la peste 70 de ani nu poarta ochelari. Ne-am smecherit sau ce... dam mai bine in fata fetelor ultraviolete?
ps: de dimineata am ramas masca cand am vazut un tataie de 94 de ani ca citea fara ochelari (omu' nascut, crescut si traind pe malu' Dunarii)
ps: de dimineata am ramas masca cand am vazut un tataie de 94 de ani ca citea fara ochelari (omu' nascut, crescut si traind pe malu' Dunarii)

Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
- ppscslv123
- utilizator constant
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Si eu vad foarte bine. Era vorba de protectie preventiva, cer parerea oamenilor care merg des la pescuit si din cate stiu sunt niste riscuri la care ne expumen daca stam toata ziua cu ochi-n soare. Raspunsul tau este total nefolositor pentru intrebarea mea. Din partea mea stai fara ochelari, sanatatea ta nu e a meappscslv123 scrie:Da' ce va trebuie frate ochelari polarizati (daca nu sunteti deja chiori)? Ochii goi ce au? Care-i problema daca vezi natural? Eu de exemplu vad f bine si stiu pescari care la peste 70 de ani nu poarta ochelari. Ne-am smecherit sau ce... dam mai bine in fata fetelor ultraviolete?

Lenovo ochelarii , sepcile, ciorapii,manusile, incaltamintea este bine sa le si probezi inainte de a le achizitiona. te sfatuiesc sa mergi personal sa probezi mai multi ochelari ca este posibil sa nu iti placa forma lor sau cum iti stau tie pe conturul fetei, mai ales cand esti un pic mai chichiricios asa. Am un coleg care de 3 ani tot incerca sa-si cumpere masina. Fii un pic mai hotarat. Pe apa stam deobicei cateva ore pe zi, 1-2 zile pe saptamana si nu totdeauna este soare. Este indicat sa ai lentile bune dar nici nu trebuie sa exageram ca nu suntem sudori cu 10 ore pe zi.
eu am observat de multe ori pestii in apa cu ajutorul ochelarilor, si fara, probabil mi-ar fi fost mult mai greu.ppscslv123 scrie:Da' ce va trebuie frate ochelari polarizati (daca nu sunteti deja chiori)? Ochii goi ce au? Care-i problema daca vezi natural? Eu de exemplu vad f bine si stiu pescari care la peste 70 de ani nu poarta ochelari. Ne-am smecherit sau ce... dam mai bine in fata fetelor ultraviolete?
Pe langa ultraviolete, mai exista si lentila polarizata care elimina reflexia apei, si vizibilitatea este mult mai buna IN APA.
doar o parere.. si pe soare, (gri) si pe nor (maro-galben) ochelarii polarizati ajuta pescarul mai mult in localizarea pestelui.
si iti garantez ca nu vei observa pestii nici cu cel mai fin ochi, fara ochelari.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !