O parere va rog !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Andrei Op
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Andrei Op » 21 Mar 2010, 23:29

Gheorhe,vad ca tot tu nu recunosti ca din regula ta de 3simpla avidul este mai usor dar cade in bot si isi zgarie sicu!
cat despre facut lansete eu le cumpar...nu cred ca as avea rabdarea suficenta sa imi fac(nu acum cel putin),in schimb imi car pietroie cu barca in apa pentru a avea unde pescui,lansete se mai gasesc...pesti din ce in ce mai putin!
â€

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 22 Mar 2010, 00:33

[quote="Andrei Op"]Gheorhe,vad ca tot tu nu recunosti ca din regula ta de 3simpla avidul este mai usor dar cade in bot si isi zgarie sicu!
cat despre facut lansete eu le cumpar...nu cred ca as avea rabdarea suficenta sa imi fac(nu acum cel putin),in schimb imi car pietroie cu barca in apa pentru a avea unde pescui,lansete se mai gasesc...pesti din ce in ce mai putin!
â€
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Mar 2010, 08:49

Mihai ai dreptate ,n-o sa-l mai zgindar pe asta micu ,chiar daca ii asa simpatic,il las sa se pastreze pentru concurs. :lol: Daca isi canalizeaza inversunarea pentru concurs are sanse,io pariez pe el.Hai salut si fire intinse la toata lumea.....mincala-ar tata ce inteligent ii el de isi creeaza structuri in apa.O sa cada pe spate pescarii de pe Tisza cind vor auzi de varianta romaneasca de creat structuri. :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

mihaip
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mihaip » 22 Mar 2010, 21:16

semlecangheorghe scrie:Mihai ai dreptate ,n-o sa-l mai zgindar pe asta micu ,chiar daca ii asa simpatic,il las sa se pastreze pentru concurs. :lol: Daca isi canalizeaza inversunarea pentru concurs are sanse,io pariez pe el.Hai salut si fire intinse la toata lumea.....mincala-ar tata ce inteligent ii el de isi creeaza structuri in apa.O sa cada pe spate pescarii de pe Tisza cind vor auzi de varianta romaneasca de creat structuri. :wink:
Vedeti?!?

Scrie răspuns