O parere va rog !

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Mar 2010, 17:45

cu ce categorie de naluci sau ce greutati vrei sa folosesti?

keloo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de keloo » 18 Mar 2010, 21:36

... jiguri 40-50g pentru ca acolo unde dau eu este curent puternic si daca ar fi mai usoare banuiesc ca mi le'ar scoate la suprafata .In general dau de pe mal si de pe o barja care e ancorata la mal, mai rar din barca.

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Mar 2010, 22:05

storm xxx scrie:
shimano scrie:...si cred ca si mai bun un pic. :wink:
Dezvolta...ce te face sa crezi asta?
ai pescuit cu ambele?
ai folosit exact ce doreste userul Keloo sa cumpere?
Poti sa nu raspunzi...daca vrei.
Dar daca raspunzi fi sincer.
N-am pescuit cu nici una din ele...dar de obicei (chiar daca nu putem generaliza), pretul reflecta si calitatea, iar Excaliburul e totusi un batz mai scump...ceea ce ma duce cu gandul ca are componente mai de calitate (bine, la ce te poti astepta de la un batz de 140 lei...).
Am si eu un Excalibur, dar e 2,10, mediu....mi se pare ok..de celalalt batz nu stiu nimic. Inelele-s SIC pe ambele, iar ca si design ghici care arata mai bine (nu ca ar conta design-ul pt toata lumea...dar ca fapt divers).

Kuintautti, te laudai intr-o cearta veche ca ai putea sa-mi fii tata (asa esti de batran). E drept ca eu mai dau in mintea copiiilor, dar comportamentul tau, si cuvintele tale reflecta multe despre "maturitatea" ta...ti-as recomanda cateva chestii, dar mai bine ma abtin. :lol: Sa fii sanatos..

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 18 Mar 2010, 22:37

shimano scrie:...dar de obicei (chiar daca nu putem generaliza), pretul reflecta si calitatea...
Aha! De-aia Lesath era maduva lansetelor...
:D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 18 Mar 2010, 22:53

Musti scrie:
shimano scrie:...dar de obicei (chiar daca nu putem generaliza), pretul reflecta si calitatea...
Aha! De-aia Lesath era maduva lansetelor...
:D
Pentru mine inca este...repet, pentru mine! Voi astia MARI luati-va GLoomis si Carrot si alte scule mai bune, dar eu m-as multumi cu Lesath o vreme. :wink:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 18 Mar 2010, 23:12

Nu e vorba de "astia mari"...te contrazici singur ...de repetate randuri :lol:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mar 2010, 07:05

Shimano,daca imi permiti o sugestie amicala,fa cumva si pecuieste macar o partida cu un amarit de premier sau cu un avid macar.Si daca n-o vei recunoaste pe fata ,in sinea ta lesath-ul va fi detronat .Vorbesc din perspectiva unuia care a pescuit cu toate cele 3 lansete mentionate.... :wink:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

keloo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de keloo » 19 Mar 2010, 10:04

Oameni buni, nu va mai certati! :) Mai bine mi'ati da si mie un sfat sincer in legatura cu cele doua lansete. Din pacate bugetul meu e limitat asa ca si eu ma limitez la una din cele doua: EXCALIBURUL sau KEVLARUL. Va cred, si eu mi'as dori un LESATH, un GLOOMIS sau alte lansete mai bune, dar, asta e, ne limitam la ce putem avea, momentan. MULTUMESC !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 19 Mar 2010, 10:32

N-am pescuit cu lansetele mentionate de tine,deci nu pot sa spun nimic.Dar la capitolul lansete low cost lansetele italiene maver,capture lure,sau trabucco mi-au placut mult mai mult chiar decit beast master de la shimano.La pretul asta nu te poti astepta la anduranta.Ori in conditii de Dunare anduranta este un lucru de dorit.Poate baietii care pescuiesc pe Dunare iti pot da mai multe sfaturi in aceasta privinta.Eu in locul tau as urmari rubrica anunturi unde poti gasi lansete de calitate la preturi mai mult decit bune....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 19 Mar 2010, 10:38

Sincer,daca vrei ceva de care sa tragi ia kevlaru,am pescuit si eu de 2 ori cu al unui prieten si mi s'a parut un batz pe care il poti forta cum vrei!Excaliburu mi se pare frumos si atat,pare prea light......

Scrie răspuns