O parere va rog !
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
N-am pescuit cu nici una din ele...dar de obicei (chiar daca nu putem generaliza), pretul reflecta si calitatea, iar Excaliburul e totusi un batz mai scump...ceea ce ma duce cu gandul ca are componente mai de calitate (bine, la ce te poti astepta de la un batz de 140 lei...).storm xxx scrie:Dezvolta...ce te face sa crezi asta?shimano scrie:...si cred ca si mai bun un pic.
ai pescuit cu ambele?
ai folosit exact ce doreste userul Keloo sa cumpere?
Poti sa nu raspunzi...daca vrei.
Dar daca raspunzi fi sincer.
Am si eu un Excalibur, dar e 2,10, mediu....mi se pare ok..de celalalt batz nu stiu nimic. Inelele-s SIC pe ambele, iar ca si design ghici care arata mai bine (nu ca ar conta design-ul pt toata lumea...dar ca fapt divers).
Kuintautti, te laudai intr-o cearta veche ca ai putea sa-mi fii tata (asa esti de batran). E drept ca eu mai dau in mintea copiiilor, dar comportamentul tau, si cuvintele tale reflecta multe despre "maturitatea" ta...ti-as recomanda cateva chestii, dar mai bine ma abtin.

Pentru mine inca este...repet, pentru mine! Voi astia MARI luati-va GLoomis si Carrot si alte scule mai bune, dar eu m-as multumi cu Lesath o vreme.Musti scrie:Aha! De-aia Lesath era maduva lansetelor...shimano scrie:...dar de obicei (chiar daca nu putem generaliza), pretul reflecta si calitatea...

- semlecangheorghe
- veteran
Shimano,daca imi permiti o sugestie amicala,fa cumva si pecuieste macar o partida cu un amarit de premier sau cu un avid macar.Si daca n-o vei recunoaste pe fata ,in sinea ta lesath-ul va fi detronat .Vorbesc din perspectiva unuia care a pescuit cu toate cele 3 lansete mentionate.... 

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Oameni buni, nu va mai certati!
Mai bine mi'ati da si mie un sfat sincer in legatura cu cele doua lansete. Din pacate bugetul meu e limitat asa ca si eu ma limitez la una din cele doua: EXCALIBURUL sau KEVLARUL. Va cred, si eu mi'as dori un LESATH, un GLOOMIS sau alte lansete mai bune, dar, asta e, ne limitam la ce putem avea, momentan. MULTUMESC !

- semlecangheorghe
- veteran
N-am pescuit cu lansetele mentionate de tine,deci nu pot sa spun nimic.Dar la capitolul lansete low cost lansetele italiene maver,capture lure,sau trabucco mi-au placut mult mai mult chiar decit beast master de la shimano.La pretul asta nu te poti astepta la anduranta.Ori in conditii de Dunare anduranta este un lucru de dorit.Poate baietii care pescuiesc pe Dunare iti pot da mai multe sfaturi in aceasta privinta.Eu in locul tau as urmari rubrica anunturi unde poti gasi lansete de calitate la preturi mai mult decit bune....
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.