nalucile suple, superioare celor metalice la biban si salau?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
am avut eu atractanti mai am inca.in afara de faptul ca pute ingrozitor{sa varsat in rucsac in debara}nu stiam ce dracu miroase asa nu am observat nimic in plus.am cu usturoi si de crevete.oricum e indicat ca la 5 sau 6 lanseuri sa dai iar un fas pe twister dar inca o data eu nu am sesizat ca ar ataca mai des sau mai ferm
- bushmaster
- utilizator constant
rine scrie:am avut eu atractanti mai am inca.in afara de faptul ca pute ingrozitor{sa varsat in rucsac in debara}nu stiam ce dracu miroase asa nu am observat nimic in plus.am cu usturoi si de crevete.oricum e indicat ca la 5 sau 6 lanseuri sa dai iar un fas pe twister dar inca o data eu nu am sesizat ca ar ataca mai des sau mai ferm

Asta cu atractantii e poveste intreaga.
Am avut odata mai multe atacuri de somn pe niste gume impregnate cu usturoi si sarate, si eram gata sa jur ca de-asta a tras fin'ca puteau a usturoaie, deci a friptura!
In partida urmatoare am dat spre prospectiune o guma chinezeasca care mirosea a papuc de Niro, si mi-a tras instant tot un somn.
Asa ca zic si eu ca ceva deosebiri cutremuratoare, care sa-ti ridice parul pe mana, antebrat si ceafa nu am vazut intre astea de miros si alea de nu miros a hoit.
oricum nu-mi cumpar sprayuri cu diverse putori, tocmai pt a evita accidentele.
Care miros de la mama lor f bine, care nu miroc asta e; iarasi bine!
Am avut odata mai multe atacuri de somn pe niste gume impregnate cu usturoi si sarate, si eram gata sa jur ca de-asta a tras fin'ca puteau a usturoaie, deci a friptura!
In partida urmatoare am dat spre prospectiune o guma chinezeasca care mirosea a papuc de Niro, si mi-a tras instant tot un somn.
Asa ca zic si eu ca ceva deosebiri cutremuratoare, care sa-ti ridice parul pe mana, antebrat si ceafa nu am vazut intre astea de miros si alea de nu miros a hoit.

oricum nu-mi cumpar sprayuri cu diverse putori, tocmai pt a evita accidentele.
Care miros de la mama lor f bine, care nu miroc asta e; iarasi bine!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- semlecangheorghe
- veteran
De un an pescuiesc (si)cu gulp alive de la berkley,in paralel cu alte naluci siliconice,tocmai pt a vedea daca este o diferenta intre astea cu atractanti si altele,si, am observat ca indiferent daca dai cu drop shot,texas sau clasic,n-a contat deloc ca gulp-urile au aroma naturala.In plus sint dificil de intretinut,daca nu ai grija se usuca,trebuie activate constant si alte activitati din astea.Nu cred ca atractantii conteaza semnificativ,si de fapt cei care punem botul sintem noi pescarii.Aviz amatorilor.
Atractantii si nalucile impregnate cu arome si mirosuri sunt un mare fassssh....daca poate cineva sa ma convinga cu argumente solide ca nu e asa, jur ca o sa dau numai cu afumaturi!bushmaster scrie:[
Da intradevar put ingrozitor, fara indoiala. Drept sa spun nu stiu daca e vreo diferentza pentru ca eu de ani de zile n-am mai pescuit cu gume nesarate sau nearomate
Fact este ca pestii sunt capabili sa miroase in apa deci nu-i exclus sa favorizeze cit de cit momelile mai puturoase. In afara de asta le tzin si mai mult in gura asa ca ai sanse mult mai bune sa-i intzepi. Cea mai buna solutzie, dupa parerea mea, sunt pungutzele alea cu shaduri sau twistere aromate sau sarate care se inchid etans, in care aroma ramine foarte mult timp si chiar daca le speli bine in timpu unei partide, le bagi inapoi in punga si se imbiiba imediat la loc.

...totul e marketing 100%!!!!

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
- bushmaster
- utilizator constant
Adelin scrie:Atractantii si nalucile impregnate cu arome si mirosuri sunt un mare fassssh....daca poate cineva sa ma convinga cu argumente solide ca nu e asa, jur ca o sa dau numai cu afumaturi!bushmaster scrie:[
Da intradevar put ingrozitor, fara indoiala. Drept sa spun nu stiu daca e vreo diferentza pentru ca eu de ani de zile n-am mai pescuit cu gume nesarate sau nearomate
Fact este ca pestii sunt capabili sa miroase in apa deci nu-i exclus sa favorizeze cit de cit momelile mai puturoase. In afara de asta le tzin si mai mult in gura asa ca ai sanse mult mai bune sa-i intzepi. Cea mai buna solutzie, dupa parerea mea, sunt pungutzele alea cu shaduri sau twistere aromate sau sarate care se inchid etans, in care aroma ramine foarte mult timp si chiar daca le speli bine in timpu unei partide, le bagi inapoi in punga si se imbiiba imediat la loc.
![]()
...totul e marketing 100%!!!!

- semlecangheorghe
- veteran