nalucile suple, superioare celor metalice la biban si salau?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ha.Florin M scrie:La xxx Shop, Cristal Vibe-ul e trecut ca va aparea in curand. Foarte posibil sa apara si pe alt magazin online in iarna asta.
nu e vorba numai de acest vobler,vorbesc de gama Yo Zuri in general
si unde draqu pescuim la iarna cu ele??
Florin M,
din cate stiu tu ai siteul xxx
nu esti importator direct,deci depinzi de cei mai mari ca tine.
tie ca si comerciant care castigi din treaba asta,iti pica bine o astfel de situatie??
fiindca normala, mie nu imi pare ca este.
cat priveste pescuitul bibanului, eu il pescuiesc in general sub barajele de pe Olt in apa de 5-12m, cel mai bine cu plastice fiindca imi si permit sa le pierd in agataturile infernale ce se gasesc in astfel de locuri.
o alta naluca buna pt genul meu de apa si pescuit este helicul de la berti
vorbim de partide cand, sa zicem, se prinde un peste si ala al vobler?Irod scrie: Dar cand intra si voblerul in ecuatie, atunci nu stiu ce sa mai zic. Cred ca atunci e remiza.
sau cand se prind 40-50 de salai?
sau hai sa nu zicem asa multi, poate 10-15salai.
interesant ar fi de incercat 2 echipe, plastice si voblere, sau 3 echipe plastice/voblere/si metale heavy.
2 sau 3 manse cu rotatia pescarilor. poate asa ne vom apropia de adevar, sau de proximitatea adevarului

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
\ovidiu scrie:vorbim de partide cand, sa zicem, se prinde un peste si ala al vobler?Irod scrie: Dar cand intra si voblerul in ecuatie, atunci nu stiu ce sa mai zic. Cred ca atunci e remiza.
interesant ar fi de incercat 2 echipe, plastice si voblere, sau 3 echipe plastice/voblere/si metale heavy.
2 sau 3 manse cu rotatia pescarilor. poate asa ne vom apropia de adevar, sau de proximitatea adevarului
vb. de partide cu 2 pesti la gume si 15-20 la vobler sau de partide cu 2 pesti la vobler si 10 la gume , genul de partide cand de la o zi la alta pe aceias apa nu mai stii cu ce naluca sa dai.
brrr ma ia cu frisoane! de-aia nu car multe dracii cu mine, nici chiar gume si bile, ca stau sa schimb la giugele in loc sa pescuiesc.Irod scrie:\ovidiu scrie:vorbim de partide cand, sa zicem, se prinde un peste si ala al vobler?Irod scrie: Dar cand intra si voblerul in ecuatie, atunci nu stiu ce sa mai zic. Cred ca atunci e remiza.
vb. de partide cu 2 pesti la gume si 15-20 la vobler sau de partide cu 2 pesti la vobler si 10 la gume , genul de partide cand de la o zi la alta pe aceias apa nu mai stii cu ce naluca sa dai.
sper sa nu intalnesc asta: azi il faram la jig si maine vrea pe ma-sa lui lemn de balsa

good night!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
Stai sa vezi cind iti pica in mina un Yozuri Rattl'n Vibe...E atit de frumos ,ca atunci cind ma mai lasa inima sa-l dau la apa,aleg locu cu cea mai mare adincime si-l plimb repede ,aproapa de suprafata ca pe un poper,de frica sa nu-l agat.Gindul ca o stiucana de opshpe kile ar putea taia struna de otel de 90 lbs ma face sa-l bag iute in trusa .Nu dau nici unui peste sansa sa ma desparta de vobleru meu favorit..TopGear scrie:Cine crezi ca va sta pana la iarna? Noroc cu Cabela`s! Deja m-au intrebat 2 tovarasi despre ea. Eu le-am recomandat Slider de 2,5 cm, ei nu si nu: Cristal vibe. A innebunit lupul dom`le!

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.