tito scrie:Cand scrii "stati asa sa ma laud si eu cu ce pot bineanteles" reiese ca a mai facut-o si altcineva. In restul de 10% la suta am raspuns la subiect, ca discutia a deviat in alta directie asta-i partea a doua. Sau ti-ai fi dorit sa tac jignit fiind de acest pptv123? Cat despre modul de adresare "prietene" cred ca nu ne cunoastem atat de bine ,iar daca vrei sa-l copiezi pe pptv123 in exprimare, iti spun ca astfel imi dovedesti ca nu esti prea departe de el. Lasa-ma sa cred ca ma insel, astfel ma scutesti sa mai fiu off-topic.albert.C scrie:prietene,eu nu m-am laudat cu nimic special,am porecizat ca sculele mele valoreaza cat un bat/mulineta de pe forum..doar am zis "on-topic"..chiar nu intelegi aluzia?!
Defapt ce tot vb aici..90%din posturi sunt scrise off-topic..
LOL..daca nu e cu prisos cati ani ai amice..stai ca nu suntem amici..coleg de forum...sau nush' cum sa-ti zic...esti tare tafnos si nu mai inteleg nimic..pai ai impresia ca doresc sa ma cert cu cineva pe aici?! Esti cam greu de cap se pare..eu am facut o ironie cu "lauda"..esti greu rau de tot.
Te bagi in seama cam in toate topicurile am obs.fara a spune/scrie ceva concret si la obiect...dar probabil ca ti-e greata de tine rau,vezi de treaba ta si daca nu-ti place sau nu gasesti interesant un post de la mine nu trebuie sa comentezi cu parerea ta..treci peste.
Nu ma intereseaza asa tare ce jigniri sau ce aveti voi de impartit,daca urmaresti tot ce am scris eu a fost la subiect si numai despre pescuit,nu ma baga in oala cu tine ca nu cred ca gandim la fel...sau oi fi vre-un D-zeu de stii si caracterizezi pe toata lumea cum vrei tu..pueril si obosit mai esti.