Musca rapitorul pe Luna Plina?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
albert.C
veteran
veteran

Re: Musca rapitorul pe Luna Plina?

Mesaj de albert.C » 04 Iul 2015, 22:52

tito scrie:
albert.C scrie:prietene,eu nu m-am laudat cu nimic special,am porecizat ca sculele mele valoreaza cat un bat/mulineta de pe forum..doar am zis "on-topic"..chiar nu intelegi aluzia?!
Defapt ce tot vb aici..90%din posturi sunt scrise off-topic..
Cand scrii "stati asa sa ma laud si eu cu ce pot bineanteles" reiese ca a mai facut-o si altcineva. In restul de 10% la suta am raspuns la subiect, ca discutia a deviat in alta directie asta-i partea a doua. Sau ti-ai fi dorit sa tac jignit fiind de acest pptv123? Cat despre modul de adresare "prietene" cred ca nu ne cunoastem atat de bine ,iar daca vrei sa-l copiezi pe pptv123 in exprimare, iti spun ca astfel imi dovedesti ca nu esti prea departe de el. Lasa-ma sa cred ca ma insel, astfel ma scutesti sa mai fiu off-topic.

LOL..daca nu e cu prisos cati ani ai amice..stai ca nu suntem amici..coleg de forum...sau nush' cum sa-ti zic...esti tare tafnos si nu mai inteleg nimic..pai ai impresia ca doresc sa ma cert cu cineva pe aici?! Esti cam greu de cap se pare..eu am facut o ironie cu "lauda"..esti greu rau de tot.
Te bagi in seama cam in toate topicurile am obs.fara a spune/scrie ceva concret si la obiect...dar probabil ca ti-e greata de tine rau,vezi de treaba ta si daca nu-ti place sau nu gasesti interesant un post de la mine nu trebuie sa comentezi cu parerea ta..treci peste.
Nu ma intereseaza asa tare ce jigniri sau ce aveti voi de impartit,daca urmaresti tot ce am scris eu a fost la subiect si numai despre pescuit,nu ma baga in oala cu tine ca nu cred ca gandim la fel...sau oi fi vre-un D-zeu de stii si caracterizezi pe toata lumea cum vrei tu..pueril si obosit mai esti.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 04 Iul 2015, 22:59

vampir scrie:Tito chiar meriti sa faci parte din discutiile astea. Eu va las sa dezbateti in continuare fiecare frustarile lui. Albert lasa-i frate ca astia chiar au treaba. Se dezlantuira. Acasa nu au voie sa barfesca doarme copilul.
Caterinca de cocalar scortos la tito asta frate..i-a sarit cd-ul cu manele ca e prea tare suparat omu' :))
Tito..esti Nelson Mondialu' al forumului..eu 1 cedez si te las sa te pierzi intre cuvinte incrucisate in continuare.
Bafta.sms ;)

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Iul 2015, 20:11

@albert.0
Pai tocmai ca realizasem ca e o ironie si nu stiam cui ii era adresata, doar pptv123 ti-e prieten. Aici suntem colegi, prieteni putem deveni sau nu.
Daca tu nu pricepi ce scriu (si din pacate nu esti singurul) asta nu inseamna ca ceilalti nu inteleg. Ai dreptate ,nu gandim la fel, mie mi-e extrem de usor sa cobor la nivelul tau, invers e imposibil. Am fost off-topic pentru a-l face pe pptv123 sa spuna tot, sa demonstreze singur ca e doar un sacosar ce vrea sa prinda peste cu investitii minime si sa-l "haleasca", indiferent de dimensiune. Iar cand am fost on-topic am aratat care sunt cele mai importante cauze datorita carora rapitorii devin apatici.
Daca te-ai fi oprit la timp, nu as mai fi scris nimic aici. Majoritatea celor care au citit acest topic au realizat cu cine au de-a face, unii si-au dat seama de "calitatea" celor care pun diverse intrebari si cei care au experienta in pescuit avand cu adevarat ceva de spus , nu vor raspunde unora ca pptv123. Pentru ca asa cum am mai spus, acesta e un forum (sau cel putin era) al celor care iubesc pescuitul, respecta pestele, natura in general. A celor care pescuiesc din placere,pentru relaxare, indiferent de echipamentul pe care-l are fiecare.
Cel mai interesant topic va arata in continuare cam asa:
"Iar n-am prins azi, daca aveam un bat mai lung cu 5 cm, prindeam somnii aia mari. Sau daca luna nu era rotunda si era patrata ma puteam ascunde dupa colt si nu ma mai vedeau avatii aia dupa care salivez...asa ma multumesc sa-i halesc pe aia ce-i pot prinde, intre500 si 800gr"
Iar celalalt spune ,umplandu-l de oftica pe singurul sau interlocutor "Eu am prins si luni si marti si miercuri...salai intre 1,2 si "n" kg, la mine mananca de rupe,ca beau bere la pet si vad luna plina in fiecare noapte". Astfel veti fi amandoi on-topic.

Si ca tot erai curios cati ani am...nu conteaza, dar iti pot spune ca gandeam si ma exprimam asemeni tie pe la 7-8 ani.Intre timp "am fumat" multi pacalici ce vor sa para interesanti. Asa ca asculta-ti "artistul" preferat si bea-ti in tihna posirca. Eu am incheiat aici, nu mai am nimic de adaugat... in acest topic.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 05 Iul 2015, 21:39

Tito cu fratele mai mic ma-m referit ca esti acid ca si mine dar mult mai prostanac. Stii tu cum zice un frate mai mare la ala mic. Ma prostanacule. Nu prost ca este rusine, da prostanac asa. Adica face prostii din cauza psihicului inca imatur. Acum sa te intreb ceva serios, adica f serios, tu esti femeie? Sau gay? Ca la cum suferi nu cred ca poti fi mascul si nu de alta da nu vreau sa jignesc o doamna. Porti o suferinta aparte, atipica pt un barbat , in special vad ca suferi pt alti barbati. Nu e problema, ca s-a legalizat , nu e rusine sa recunosti daca asa este. Doar sa stiu cum sa ma exprim. Oricum eu asa am sa ma exprim tie de acum inainte, daca o s-o mai fac, cu doamna draga, daca confirmi ca te simti mai feminin.

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 05 Iul 2015, 22:27

vampir scrie:Tito cu fratele mai mic ma-m referit ca esti acid ca si mine dar mult mai prostanac. Stii tu cum zice un frate mai mare la ala mic. Ma prostanacule. Nu prost ca este rusine, da prostanac asa. Adica face prostii din cauza psihicului inca imatur. Acum sa te intreb ceva serios, adica f serios, tu esti femeie? Sau gay? Ca la cum suferi nu cred ca poti fi mascul si nu de alta da nu vreau sa jignesc o doamna. Porti o suferinta aparte, atipica pt un barbat , in special vad ca suferi pt alti barbati. Nu e problema, ca s-a legalizat , nu e rusine sa recunosti daca asa este. Doar sa stiu cum sa ma exprim. Oricum eu asa am sa ma exprim tie de acum inainte, daca o s-o mai fac, cu doamna draga, daca confirmi ca te simti mai feminin.
Altii precis realizeaza care dintre noi e "prostanacul".N-ai mai rezistat,iti manevrai trepadusul din umbra si ii invatai ce sa raspunda,iar acum ce ti-ai zis, ia stai frate sa vezi ce destept sunt eu, ce "calitati" am. Orice as fi nu m-as incurca cu unul ca tine :))). Se pare ca ai ceva probleme in acest sens, intr-un topic spuneai ca iei calciu si vitaminele sa-ti stea mana tare,te freaca grija de altii ca nu-i lasa consoartele la pescuit,ca le plang copiii...in alta postare incercai sa ma lingi in partea dorsala, crezand ca-ti voi canta in struna ca trepadusii astia doi.Cateva pagini in urma ai scris ce ai scris la adresa lui Gardos, ai un caracter marsav. Asa ca te dezamagesc, n-ai ghicit (nici macar de data asta),nu sunt nici una nici alta. Oricum daca as fi fost gay ,tu erai pasivul.
Acum vezi ca-ti urla iar jigodiile alea doua in batatura, du-te si rezolva-i dar ai grija ca te vor durea iar mainile...din pacate prostia nu doare.
Nu sufar, mi-e sila cand constat cate scursuri traiesc printre oameni.

vampir
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vampir » 05 Iul 2015, 22:46

Deci nu esti nici una nici alta. Cata suferinta. Ai si nick predestinat. Cate conspiratii in jurul tau. E greu frate mai mic, e greu. Macar te poti consola pe bara din spate de la x5. Succes iti doresc. Adio tito.

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 05 Iul 2015, 23:51

eu nu mai inteleg nimic, lansati public niste afirmatii care nu va fac cinste, domnilor, si apoi, cu siguranta ambele parti vor regreta, indiferent de "castigator"
ne-am adunat aici sa dezbatem subiecte, sa fim mai destepti, si atunci cand nu pescuim, sa ne experimentam citind (multumesc din nou colegilor care mi-au dat mereu o mana de ajutor, sfaturi.. pe care mereu le aplic, si mereu invat cate ceva)
E un forum util, e un topic util, e o comunitate frumoasa, iar peste este destul pentru toti. de ce ne dusmanim? suntem cu totii diferiti din fericire, altfel n-ar fi contrele si dezaprobarile pe baza carora s-a dezvoltat societatea asta.
pp123 a pus o intrebare, ca el are alte pareri, treaba lui. ca are alta educatie fata de unii de aici, sau ca il dezaproba o parte din forum, iar, e o chestie subiectiva. poate in grupul lui restrans astea sunt valorile si conceptiile. nimic de blamat. toti au loc sub soare. cu ce nu sunt de acord, cu impunerea excesiva. pp123, daca tie iti place cu scule ieftine, si prinzi peste, treaba ta, daca il mananci, treaba ta. sunt convins ca ti-ar placea o stella si o japoneza rapida pur sange de carbon, doar nu vrei sa recunosti. daca mie imi place sa eliberez, treaba mea. sa fim seriosi, cred ca cel mai bine e sa ne urmam telul si sa prindem peste, sa postam in continuare tehnici si abordari ale partidelor, pareri si impresii despre echipamente si restu.
Imi pare rau ca se ajunge la discutii complet neconstructive, pp123 ar fi frumos sa opresti tu orice discutie prin scuze publice fata de toti cei pe care i-ai jignit pe aici si pe care i-ai facut sa se certe. e topicul tau, te rog sa-l manageriezi. oameni cu valoare pe aici care candva imparteau pareri foarte utile pentru cei ca mine, ajung la discutii urate fara sa fie cazul, te rog sa stingi incendiul asta ... :respekt:
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

ppscslv123
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ppscslv123 » 06 Iul 2015, 01:31

Ia sa vezi cum te simti langa un taran cu mulineta de 30 de lei, ce prinde cam acelasi peste, iar galetul lui rezista cu mult peste cele 30 de iesiri suportate de cel al unei daiwa crossfire.

Referitor la luna plina: imi pare rau ca multi de aici nu stiu ca viata de pe planeta asta este influentata de Luna. Inclusiv a pestelui...

Referitor la scuze:
Imagine
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 06 Iul 2015, 08:08

sa stii ca asta cu luna plina, pt mine e cu dus-intors...
uite un articol preluat de pe google:

Factori care influenţează pescuitul ştiucii:

http://www.republicanul.ro/pescar/1039- ... iucii.html

"Fazele lunii care influenţează dentiţia ştiucii. Pe lună plină se prinde cel mai bine.
Factorii climatici: temperatura, presiune atmosferică şi vântul. Vântul este un factor benefic, prin faptul că valurile iscate de vânt oxigenează apa. Schimbările bruşte de temperatură sunt un factor negativ.
Dacă în locul respectiv s-a pescuit intens la ştiucă, aceasta este mai prudentă şi rezultă mai multe rateuri. În schimb în locurile mai neumblate unde nu s-a pescuit la linguriţă ştiuca muşcă mai încrezătoare.
Nivelul apei- un nivel mai scăzut face ca peştii din zonele inundabile să se retragă rezultând o densitatea mai mare de ştiucă.
Aglomeraţia de ştiuci pe metru pătrat, adică o densitate mai mare de ştiuci determină un pescuit mai fructuos."

ca parere personala, a unui incepator care toata viata lui de pescar (ultimele 10 luni) nu a prins decat stiuca, as zice ca s-au strans cateva sute. (am mai prins un strap, vreo 3 regine, o sabioara si o rosioara:)) )
pe luna plina, la inceput, plecam la pescuit...foarte increzator. nu aveam atacuri.
chestia cu dentitia e o porcarie. intr-adevar cand isi schimba dintii, atacurile sunt mult mai rare si nu sunt decisive, trebuie folosite naluci mai mici, pe care le poate inhala mai bine. insa nu e o regula, cand te duci pe balta. am vazut in aceeasi partida, stiuca cu dinti sanatosi, de dinozaur, si stiuca fara dinti in gura, aproape deloc, care isi lasase o parte din dinti pe plasticul meu.

as zice ca mai multa importanta o au factorii de presiune. iarasi, vremea innorata ajuta la pescuitul stiucii, aceasta fiind mult mai activa si agresiva. am mai observat ca pe vant, desi nu se lanseaza foarte bine nalucile usoare (vant moderat, ca pe vant puternic nu am prins nimic) am avut mult mai multe atacuri.

la partea de schimbari de temperatura, de la soare la nor, nor - soare, ploaie scurta, iar, se schimba treaba.
in schimb, pt cine are rabdare, ... am stat intr-o zi, accidental, pe ploaie, cu pelerina pe mine... era o ploaie de-aia marunta, la inceputul ploii, balta era fara viata. dupa cca 30 minute de ploaie, cand probabil presiunea atmosferica s-a modificat, si totodata, stiucile au devenit mai increzatoare (si-au format si ele un instinct de hrana, cine le-ar pescui pe ploaie?) a inceput pe balta un recital al stiucilor batrane, care se hraneau la suprafata, decisiv.

alta idee, sambata inca a fost luna plina, si mi-a intrat frumusetea aia. intr-adevar, altceva nu am avut in ac, dar nici nu m-am omorat cu lanseurile.

peste toate, cred ca finetea e cea mai importanta. o struna de fc lunga, si o naluca miscata usor, care sa semene cat mai bine cu pestele prada existent in acea zona. nu e nicio zi ca cealalta la pescuit... am prins mult mai bine pe culori naturale, (culori gen: rosioara, stiuca, oblete) decat pe cele fluo. asta pe apa limpede.
pescuiesc pe doar 2-3 balti, poate parerile mele sunt strict raportate la aceste balti, in alte parti regulile fiind altele. asta am observat eu pana acum
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 06 Iul 2015, 08:56

vampir scrie:Deci nu esti nici una nici alta. Cata suferinta. Ai si nick predestinat. Cate conspiratii in jurul tau. E greu frate mai mic, e greu. Macar te poti consola pe bara din spate de la x5. Succes iti doresc. Adio tito.
Iti place sa fii "profesor", ai un caracter josnic ,duplicitar. Stai in umbra si ii manevrezi pe cei slabi ,cei carora le e extrem de greu sa gandeasca singuri,deocamdata ti-ai gasit un elev, pe acest pptv123 , Valeriu, asa cum spunea si Gardos ,e destept si nu te-a recunoscut drept "guru".Daca esti barbat fa publice mesajele private pe care i le-ai trimis lui pptv123, in care il invatai ce sa scrie. Poate ca Albert nu merita cuvintele pe care i le-am adresat, dar el m-a jignit primul intr-un mod gratuit. In rest n-am niciun regret, nici in privinta lui pptv123 si nici a ta (pentru ca citind ce ai scris pe aici am realizat ce caracter ai si frustrarile care te framanta).
Mai era pe aici unul cu probleme ,"mandravela" care sarea in gatul oricui indraznea sa-l contrazica, dar spre deosebire de tine ala era un baiat citit, cult , nu era cu doua fete ca tine. "Hotul striga hotii", daca ti-as fi confirmat ca sunt gay probabil ai fi inceput sa-mi faci avansuri in privat,astfel ai mai trait o dezamagire. Sigur trebuie sa existe forumuri sau asociatii ale comunitatii la care faci referire, mergi acolo, aici se discuta despre pescuit,acolo iti vei gasi cu siguranta partenerul, pana atunci ia calciu si vitamine...vei avea nevoie de o mana tare, sau scoate-ti doua coaste si astfel te poti suge singur.Pana si nick-ul te tradeaza, ori poate l-ai ales special...se pare ca-ti place sa sugi. Nu face vreo prostie, nu spune adio, viata e frumoasa, chiar daca uneori pare nedreapta pentru unii :)))

Închis