Bai... o zi am si eu treaba (vb aia lucrez pana la 12 noaptea cu narrow minded de peste ocean) si gata, umpleti paginile fara mine? O ZI ???...

am citit, m-am intristat, m-am amuzat, m-au trecut de la calde la reci..
sa incepem deci, ... multumesc ca nu sunt chiar invizibil dupa cum am vazut in paginile anterioare:).
Gardos, am placerea sa il cunosc si personal... mi-a placut aia cu rupt in fund. pp123, sa stii, ca in bucuresti, si in mass-media mai ales, oamenii au venituri decente. si nu te gandi la 3000-4000. ala e un venit modest. Cand Gardos vine cu o mulineta de 1000 lei (biomaster) si cu fineturi japoneze pe care, desi mereu ma rog de el sa testeze inainte, le pierde la fiecare partida... are respect pt sportul asta. Cand il mai vezi ca elibereaza ce prinde, parca iti vine sa-l pupi, ca tura urmatoare poate il iei si tu! aaa, sa nu mai zic ca e foarte tehnic si meticulos, citeste foarte mult documente de specialitate, si aplica tot felul de monturi, naluci modificate, etc, doar pt test si... joaca noastra pescareasca!:)
Tito, un baiat cam ironic, cu multe sfaturi si interventii bune, dar inca nu ne cunoastem, pacat. Bucurestiul e mic, ar trebui sa facem niste iesiri organizate mai in amanunt, oamenii de calitate se atrag (ma umflu)
Vampir, la inceput acid, apoi, o enciclopedie. Un om imprevizibil...poate e o stare, poate e firea lui, dar dupa ce am facut cateva dusuri reci, am primit cateva sfaturi foarte bune, care ajuta pe oricine. daca uneori e mai acid (as zice ca-i scorpion), in final macar e genul care nu poarta pica si nu te tine minte cand i-ai zis o tampenie sau ceva.. calitativ
Gogol, nu cunosc nu prea am urmarit, desi, sa-ti fie rusine ca nu ne cunoastem, suntem bucuresteni

in final, pp123... am inceput impreuna, recunosc ca datorita colegilor de forum, posibiliatilor, am evoluat...
dar, pe de o parte, pescuitul mai "scump" te ajuta sa prinzi peste, cand deja pestele e "educat" cu scule ieftine, pe de alta parte, scula scumpa te ajuta sa pescuiesti DIN PLACERE.
Pescuitul e acelasi !!!! Placerea oferita e alta, la o scula scumpa! atata timp cat vei face lanseu si vei auzi carait firul si vei lansa la 20 metri ca si cum ai avea un par, ... sau ai folosi o catapulta japoneza, cu fir din 8, care aluneca fin, si la primul zvac pleaca la 50 metri... si recuperezi fara peruci si ai o partida lina, si voblerul din apa isi face treaba si are o bataie exemplara, atuci o sa intelegi ce inseamna precizia. mai ales pt tine. eu abia la nivelul asta sunt.
nu testez inca presiunea atmosferica, inca nu mi-am pus problema pestilor mari. inca am limitari si ma voi dezvolta pe parcurs.
Daca intrebi de ce a mancat unul mare langa mine, si eu nu am avut atac o sa zic "pt ca i-a fost foame" si nu o sa-mi recunosc greseala...
important e ca toti mergem la pescuit, cel mai bine e sa invatam de aici, pt ca se poate invata, fara sa fim duri si caustici..
pe forumul asta am trait experiente neuitate in mai putin de 1 an !!!
da, prima oara, prin august, ma si vad acum, pescuiam cu o telescopica de 10 lei de fibra, o mulineta de 12 lei, si ma bucuram ca are mono inclus pe tambur...
aaa , frana spate !!! si ma duceam la pastrav cu 2 prieteni , mai praf ca mine, si tipam pe tot muntele, tacand doar cand mai dadeam pe gat o bere...
deci, offtopic, pescuitul, e o stare, nu are sens sa discutam , fiecare e propriul manager in partida aia, ca a ales sau nu ce trebuie, va sti data viitoare. pe luna plina, eu am prins cel mai bine. solunarul mi se pare o tampenie, insa pe luna plina, speciile mele - STIUCA - punct ... sunt active !! astept sa vad pe weekend cum se prezinta treaba